Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyinc

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsuzsanna és csapata különös anomáliával szembesült a Godot Kávéházban, aholis az 1700 forintos Dumaszínház után közölték, hogy egy időgörbület hatására náluk este 6-ig tartott a csütörtök, vagyis nem jár nekik a Torkos Csütörtök 50%-os kedvezménye: Egy tegnap esti…..
István megdöbbenve tapasztalta, hogy a 10 nappal karácsony előtt leadott rendelését a hétvégi hóhelyzet miatt nem bírták kiszállítani. Azóta remélhetőleg már megkapta, vagy ha nem, hát rájött, hogy sokkal viccesebb ajándékokat lehet készíteni sajátkezűleg: 2009.12.14-én…..
Stabilan tartja magát a Homáron is dokumentált fordítógépes téveszme, miszerint a bukta-jellegű pékáru angol megfelelője a "fuck up", azaz elkúrás. A helyes megfejtés továbbra is a "bun" lenne, de a sztakisok szerint a hülyeség megállíthatatlanul terjed: Nem…..
Kicsit információhiányos ez a történet (milyen hitel? melyik biztosító? stb), de még így is érdekesnek tűnt. Megtudhatjuk, mi történik akkor, ha a vélhetően fedezetként szereplő ház megsemmisül a 20 éves hitel 2. évében: Rettenetesen kétségbe vagyunk esve! Augusztus…..
nagyinc 2009.09.28 11:01:00
A Nagykőrösi Önkormányzat bátran pályázhat az év legparasztabb kamu akadálymentesítése címre, amikor a kerekes székkel érkező ügyfeleket egy feliratban szólítja föl arra, hogy az akadálymentesített bejutásuk érdekében csöngessenek be a lépcsősor tetején.Update: Az…..
nagyinc 2009.03.05 14:18:14
Aki élt a kommunizmus alatt, nyilván senkit sem gyűlölt jobban a portásoknál, akik "állami" fülkéjükből tenyérbemászóbb fennhéjázással néztek a rendőröknél is. A rendszerváltáskor naiv voltam, például egész komolyan azt képzeltem, hogy első lépésként le…..
nagyinc 2008.12.03 08:13:54