Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vaandor

0 bejegyzést írt és 1059 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pénteki adásban a játékos a B választ jelölte meg, el is fogadták jónak. Namármost. Az életrajzi film kitételben nem szerepel, hogy mozifilmre, tévéfilmre vagy dokumentumfilmre gondol a jóember, így a válasz rossz, mert Mercuryról készült több is, ez, meg ez, meg ez is, ezt…..
Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, az Indexben jól tudjuk ezt, de a pénteki Tényekbe egy egészen meglepő hiba csúszott.  Az előzményekhez annyit érdemes tudni, hogy Nagy Gábor, a Demokratikus Koalíció volt körmendi elnöke egy Facebook posztban azt írta, hogy "Sajnos ahhoz, hogy Körmend vk-ban…..
Ez úton tisztelettel kérjük a budakalászi városvezetést, Rogán László polgármestert, Krepárt Tamás és Ercsényi Tiborné alpolgármestereket, hogy a budakalasz.hu honlapon az eladó ingatlanok között meghirdetett „A Budakalász, „Alsó-Klenity” 4205/11 hrsz  ingatlan értékesítésére” kiírt pályázatot a…..
Az addig rendben van, hogy Carol diós-mogyorós-dinnyés sütit süt majd és biciklivel viszi el őket Ricknek, aki a tornácon várja, lámpafény mellett, de minek a dinamit? És ki önötte betonba a zombit? Kommentekben várjuk a megoldásokat. Nagyon. A hetedik évad február 12-én folytatódik...
Vaandor 2017.01.06 23:26:53
@szekőcei: Az új szolgáltató bomba ajánlattal állt elő!
UPDATE: a faszság teteje, amikor olvasni sem tud az ember (én) az ott fent Budapest zászlója, NEM a magyar. Elnézést, elbasztam. Csak nem akkora zseni Sheldon, mint gondolja, a magyar zászlón a fehér menten nem ment neki.  (A találatért kösz JohnDOE-nak)..
Az elmúlt hónapokban beszámoltunk már az építkezés állapotának különböző fázisairól, és bár a legutolsó nem volt túl régen, úgy éreztem, részben a déli parti vonal átadásával, részben a térségben mindig kisebb felfordulást okozó nyári menetrend bevezetésével…..
A „Budai Vár és környéke közlekedés fejlesztése” című EU támogatott KÖZOP-5.5.0-09-11-2011-0027 projekt keretében a kivitelező hibajavításokat végez a Lánchíd utcában. Megkezdődtek a Lánchíd utcában a hibajavítási munkák, a kivitelező szakaszosan végzi el a…..
Bevált dolgokon ne változtass, szól a mondás. A Drawfender annyira bejött nektek, hogy jelenleg a toplistánk hatodik helyén áll, így feltételezhető, hogy a most kijött pályacsomag is hasonlóan jó fogadtatásban fog részesülni. Ezúttal újabb 25 pályán kell megvédenünk a béke…..
A Városépítési Főosztály részt vett a Dunai Regatta rendezvényen, még nem mint versenyző, de szerettünk volna kicsit beszélgetni a látogatókkal a Dunáról, városról és a kettő kapcsolatáról. A jelenleg futó TFP (Tematikus Fejlesztési Programok) nevű program egyik eleme ezt…..
Vaandor 2014.05.20 23:36:39
@♔bаtyu♔: Az összekötésekkel részben igazad van, ezer éve hiányzik a kettes út menti kapcsolat épp úgy mint Budakalász után, Szentendre külterületi Duna-partján a kerékpárút (és -híd).

Más kérdés, hogy HA MÁR az országos és regionális főirányok megvannak, nagyon fontosak a helyi igények is, hiszen nem mindenki turista! Csak beszéljenek szakemberekkel, meg kerékpárosokkal, hogyan kell a közútba integrálni az igényeket, nem mellékutcákba meg járdákra terelni a kerekezőket. (És nem a helyi gyárhoz, meg a rokonokhoz kanyarítgatni az EuroVelót.)

Remélem, jó példa (és nem csak kampányfogás) lesz Szentendre, ahol most ült egy asztalhoz a vezetőség a Magyar közúttal meg a Magyar Kerékpárosklubbal, hogy a különféle bajokra (főleg a 11-es útra) megoldást keressenek.
Az LMP társelnöke felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy kötelezettségszegés címén haladéktalanul kezdeményezze Matolcsy György eltávolítását a Magyar Nemzeti Bank (MNB) éléről. Erről Schiffer András szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján beszélt. A…..
Tanulni kéne. Értelmes ember ilyenkor feláll, elvonul egy barlangba, és elő se jön addig, amíg be nem vágta az anyagot. A kevésbé értelmesebbje (=én) még szörfözik egy kicsit a neten. És amikor már éppen felállna, hogy na most már tényleg nekikezd tanulni, rábukkan a Mini Metro…..
A korzó felújításának utolsó állomásaként lecserélték a régi, gömb burás közvilágítást is. Az eredeti önkormányzati látványtervben mutatott lámpák helyett azonban egy másik fajtát vásároltak, így most négy különböző lámpatest virít a…..
disrupt A törvény nevében! 2014.04.22 17:39:59
Figyelem, a képen látható nő egy amerikai bűnöző! Sokszor szidjuk a magyar törvényeket és törvényhozókat, de a világ más részein is vannak gondok. Túlhaladott, értelmetlen, hülye törvényekért az amerikaiaknak sem kell a szomszédba menniük, és tele van velük az internet.…..
„Mikor elkezdtük, az emberek azt mondták, 'Macska és egér? Rég elavult dolog.' Mindenkitől azt hallottuk, hogy ezt már megcsinálták mások, ott volt Félix, a macska, Ignatz, a macska, Miki Egérről nem is beszélve. De úgy éreztem, hogy akármelyik országban is vagy, nincs…..
Régebben már mutattunk be olyan játékokat, amikben a legfőbb célunk az volt, hogy egyre és egyre mélyebbre ássunk, természetesen ezek egyike se jut most az eszembe. Itt van viszont a műfaj egy újabb darabja, a Dig to China. Alapvetően ez se szól másról, mint a végtelen ásásról…..
Vaandor 2014.04.15 02:13:33
@Dr. Kix:
Dettó
Mondjuk elegendő fejlesztéssel meg türelemmel nem olyan nehéz, de mondjuk számolhatná valahogy a játék, hogy hányadikra, vagy épp mennyit költve oldjuk meg.
A Shadowscape tökéletes példa arra, hogy a sima platformjátékok között is lehet olyat alkotni, ami egy szimpla vállvonásnál több reakciót vált ki az emberből. Ehhez csak egy dolog kell: egyben kell lennie a játéknak. Esetünkben nem is feltétlen a grafika miatt csettinthet az…..
Nekem a BKV hirdetményeiről egy időben visszaköszönő bajuszos bácsi ugrott be a Gentle Gravity főhőséről, az arcszőrzetüket elnézve talán nem alaptalanul. Az biztos, hogy mindkettejükre rájár a rúd, előbbi munkanélküli lett, utóbbinak pedig a feleségét rabolták el, így…..
Valamivel több mint egy éve küldtétek be nekünk a Fractured linkjét, amiben egy kissrácot kellett elvezetni anyja szelleméhez a darabokra tört pályákon. Nos, most itt a második rész, amiben az egyetlen csavar, hogy ezúttal egy kislány keresi az apja szellemét, amúgy minden maradt a…..
Vaandor 2014.03.19 22:51:01
Egy dobókockának hat oldala van, azon pedig a számok úgy helyezkednek el, hogy az egymással szemben álló oldalak összege mindig hét. Ezt gondolták tovább flashjátékká a Dynetzzle alkotói, itt sok, egymásba gabalyodott kocka oldalait kell helyesen beszámozni. Jó térlátással…..
Vaandor 2014.03.10 01:19:16