Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nisus

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy harmadszorra is szívat celebeket az RTL. Kolosi Péter az Origónak adott interjúban mondta el, hogy elképzelhető, hogy jövő összel elkészítik a Celeb vagyok harmadik szériáját. Nem lesz könnyű olyan karaktert találni, aki utoléri Gjon Rambót, tesszük hozzá…..
Hülyék segítségével ismeretterjeszteni akkora kihívás, hogy Frei Tamásnak bele is tört a bicskája. És persze a kutya nem kérne számon egy szórakoztató műsoron ismeretterjesztést, ha a promókban nem hangsúlyozták volna túl, hogy a Sztárok a fejükre estekből a nézők…..
nisus 2008.12.02 20:19:10
Én jártam ott. Életem legszebb napjai voltak. És igen, gazdasági válság ide-oda, jövőre is megyek. Nekem jó volt látni a tájat, a füvet, a homokot.. Visszahozza a hangokat, illatokat, ízeket. Szentimentális lehet, de nem baj. Azt az élményt senki nem veheti el. Tehát ezért nézegettem, emlékidézőnek. De amit ezek a férgek összeraktak az egészből, az egy vérlázítóan felháborító hányás. Hagyjuk a "feladatokat" (mondjuk kaphattak volna olyat is: Virág, neked most mélyen kell belélegezni, majd kifújni!, vagy Baódijék, a ti cselendzsetek: ásványvízivás- pohárbóóól!), mert egy vicc.. izé egy siralomhalom az egész, én azt nem értem, miért kell ránk erőszakolni minden műsorban egy retkedék buzit, egy? cigányt, valakit, aki hülyébb, mint a vasbeton stb. Monnyuk a cigány kell a népszavazásnál is, meg itt is, végülis azoknak mindegy ki, csak cigány nyerje-> plusz 460000 szavazat. Az meg, hogy a többiek bunkók, önzők és a végtelenségig ostobák.. hát, tudjátok, akik oda vannak válogatva, sajnos a keresztmetszete a társadalomnak. Vessen meg mindenki, a magyarok elkorcsosultak és a legnagyobb része ugyanilyen ostoba, tapló, gyökér. Ezért tetszik is nekik az efféle műsor. Ti túlművelt, netán még könyvet is olvasott (pfuujj) tagjai ennek a szégyenországnak ,persze hogy köpködtök , mert átlátjátok a fostengert. Ismeritek a viccet a pokolban levő népekről? A baj, hogy nem vicc. Amúgy mindig legyen eszetekben: a vezetés célja mindig is az volt, hogy lelki és szellemi sötétségben tartsa a népet. Vigyázzatok, ne hagyjátok!