Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aggszakáll

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy alakult, hogy rövid időre belekóstoltam az egyik fővárosi kerület parkolás ellenőrző cégének munkájába. Az ott szerzett tapasztalataimból kiindulva adnék tanácsot a parkoló autósoknak.   Sokan játszanak szerencsejátékok azzal, hogy pár percre hagyják magára a…..
aggszakáll 2014.10.05 14:14:16
Te is járhatsz így:
civilsoft.hu/privat/2014.doc
FIGYELJ! A cédula hátuljára ki van nyomtatva, hogy "reklamáció az ügyfélszolgálaton" implicite SZEMÉLYESEN!!! A másodfokú bíróság erre hivatkozott, és -- a XXI. században (!!!) azt rótták fel hibának, hogy (ajánlott!!!) "levélben próbált tájékozódni".
Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy háromkirályok. Éldegéltek maguknak a Balkán sarkán, vitatkoztak naphosszat, tépték, marták egymást ahol és ahogy csak lehetett, érték alapon nyilván, mert az egyseggű háromkirályok másképp nem is tudják. Fogadkoztak erősen, hogy ők…..
Molnár Flóra Patyomkin-kormány 2013.11.10 11:27:32
A jelenlegi kormány a mutyin és a korrupción kívül még egy dologhoz ért nagyon, ez pedig nem más, mint a kommunikáció. A szavaknak erejük van, a nyelv pedig hatalom és ezzel a hatalom jelenlegi birtokosai is pontosan tisztában vannak. A médiakutatók körében már régóta vita…..
aggszakáll 2013.11.10 22:27:16
@deneskata: Szívemből beszélsz!
Az alábbi marketing trükkön próbál jogi fogást találni a levélíró. Törvénysértő-e, a az ilyen jellegű kerékpárásítás a közterületen, és ha nem, akkor mi vele a baj? Kedves Zugügyvéd! Budapest belvárosában lakom, az V. kerületben. Az utóbbi időben…..
Egyszer jó volna karácsony előtt szeretni a Jézust. Ha már arról van szó ugye, hogy megszületett. Egyszer jó volna, ha nem zúdulna már ránk folyton a pártpolitika, mely esküdt ellensége lett a nyugalomnak. Még karácsony előtt, december 23-án is. Hiába dobjuk el messzire…..
aggszakáll 2012.12.29 22:00:20
@relesgyilkos666: Tökéletes összefoglalás! Ez van! És lesz még rosszabb is...
Nyilatkozatot adott szombaton Kövér László házelnök az MTI-nek. Miközben érdekes, és módfelett vitatható elképzeléseket vázolt a Parlament szerinte optimális működéséről, Sólyom László volt köztársasági elnököt is bírálta. Sólyom az Áder János által az…..
aggszakáll 2012.12.22 22:36:36