Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zotya72-ből

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Irapuato, 16 500 néző, vezette: Agnolli (olasz) Magyarország: Disztl - Sallai, Róth, Garaba, Péter - Bognár, Nagy A., Kardos, Détári, - Kiprich, Esterházy Szovjetunió: Дасаев, Бессонов, О. Кузнецов, Ларионов, Демьяненко (к), Рац,…..
Éppen hogy csak átfordulunk márciusba, és máris egy kupadöntőt találunk a naptárban. Vasárnap délután Anglia második számú kupasorozatának utolsó mérkőzését rendezik a Wembley-ben. A United történetének egyik legsikeresebb szezonjára készül, a Spurs pedig az idei évét is…..
zotya72-ből 2009.03.01 19:56:01
@SamS: mi tindokoljak azon ha valaki sajnáltatja magát, közben meg sikerei vannak és tele van lóvéval?
zotya72-ből 2009.03.01 19:56:53
@neeson: szívesen...:)
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
zotya72-ből 2009.02.11 12:44:00
@Epokit Drive: neked minden magyar termék jó és minden külföldi rossz? kicsit elfogult vagy barátom...
Pár kupaújrajátszás és megfejthetetlen igazolás után a huszötödik kanyar következik a Premier League-ben. A Tottenham-Arsenalon kívül világraszóló rangadó nem lesz, de ettől függetlenül, egyetlen meccs sem egyesélyes. A West Ham mumusnak számít a United szurkolók körében, a…..
Öt percen múlt csak, hogy ne kiáltsuk már most ki bajnoknak a Manchester Unitedet. Aztán Torres kettőt villant és visszahozta meccsbe a Liverpoolt. A hétvégén, a számtalan bírói bakin kívül, sok minden megütötte a szemünket. Robbie Keane még a padra sem ülhetett le, a Spurs…..
Csongrád - Február 14-én mutatja be a megrendelő Csongrád megyei önkormányzat a csongrádi duzzasztóműről készült megvalósíthatósági tanulmányt. A konferenciára a zöldeket is várják. Egyes természetvédők szerint egy vízlépcsővel végérvényesen láncra vernék a…..
zotya72-ből 2009.02.03 11:40:31
Még meg sem száradt a tinta az összefoglalón, még el sem érte csúcspontját a Pool-MU vita a kommentek között, máris robog tovább a Premier League. A 24. forduló érdekes meccseket ígér a táblázat elején és végén is. Kiemelkedik a Chelsea vendégjátáka az Anfield Roadon, de…..
zotya72-ből 2009.02.01 16:13:36
zotya72-ből 2009.02.02 09:27:43
@Ferguson: igazad van nem kell személyeskedni, de nem gondolod, hogy egy kicsit gyerekes és idegesítő , ha valaki megjelenik egy fórumon, ami kifejezetten a tegnapi meccsről szól, és elkezdi fikázni mindkét csapatot (főleg a pirosakat) és ez nem először történik, idelinkelhetem az egész szezon majdnem összes fordulóját.
Ahogy az olaszoknál, úgy a PL-ben is szinte az egész élboly a listavezetőt fixálta orálisan. Miközben a United - a kitudjahányadik védelmi felállással - hozta tizenegyedik kapott gól nélküli meccsét, addig a Liverpool - vagy inkább Benitez - hülyét csinál magukból és…..
Egy hét alatt hét pontot hozott a MU a Poolon. A Chelsea úgy maradt bajnokesélyes, hogy a rendes játékidő leteltekor Scolarit már repülőn láttuk. Az Arsenalt van Persie repíti. A Villa három pontra a listavezetőtől. A nyolcadik West Ham csak nyolc pontra van az utolsó West Bromtól.…..
zotya72-ből 2009.01.20 18:56:54
@crouchy: én valahogy nem aggódom, ez a sok döntetlen úgy érzem húzza kifele a gyufát, ennek első példája lesz a hétvégi 3 gólos győzelem az everton ellen. tegnap egy a labdát ezer felé rúgo evertonnal játszottak, a kékek lemásolták a stoke-ot. szenvedünk az ilyen csapatok ellen, de ez csak hasznunkra válik.
meglepő lesz, de nálam benayoun abszolút kezdő lenne, azt hogy masceranot nem játszatja ez az évszázad kérdése, kihagynám carraghert és alonsot-borzasztó körülményesek.
hiába na, nincs annyi lóvénk, mint a mu-nak, ezekkel a srácokkal kell bajnokságot nyerni.
ha tevezek ücsörögnének a kispadon jobban állnánk.
de így is, torres 11 meccs hiányzása ellenére is versenyben vagyunk, most mi vagyunk az üldözők, aggódjanak ők(persze még a chelsea is odaérhet).
Szinte hihetetlen, de vesztett pontok tekintetében még mindig a MU a listavezető a PL-ben. A múlt heti csonka, és a szerdai hipercsonka forduló után, végre egy sablonos, tízmeccses, háromnapos körnek futhatunk neki. A kínálatból egyértelműen kiemelkedik a hétfő esti liverpooli…..
zotya72-ből 2009.01.19 23:03:23
@seahawks: erősíteni kéne, de a pool nem mu, náluk üres a buksza...
VENDÉGPOSZT Vorák Anita, az eMaSa munkatársának írása. Szerdán délről északra szép sorban lefagyott az egész ország, kamionok és autók csúsztak egymásba és az árokba országszerte, ami ugyan nagyon szomorú, de képileg mégiscsak hálásabb téma, mint a több hete tartó hideg,…..
zotya72-ből 2009.01.14 16:31:28
Biztos ebben is sokan vitatkoznának, de nekem (a motorozás mellett) a síeléshez is leginkább a harisnyanadrág vált be mint aláöltöző. El is mondom, hogy miért: 1. A síbakancsban vastag a bélés, így nem kell vastag zokni. Ráadásul az én bakancsom méretre olyan, hogy egy vastagabb…..
zotya72-ből 2009.01.14 08:22:03
Akkor belevágunk. Elkezdjük a 2009-es évet. A popsink befagy, a nadrágszárat szorosabbra kellett húznunk, de a Premier League robog tovább. Lesz két helyi rangadó kapásból (a Villa Parkban és a Riverside-on), a kiesés ellen több csapat már most is küzd, de még Liverpoolban is a…..
zotya72-ből 2009.01.11 15:52:22
@macca17: mindig voltak és lesznek ilyen meccsek, amiket nehéz megnyerni, tegnap harapott a stoke, látni lehetett 20 perc után, hogy kemény lesz. előtte a newcastle ellen, nyílvánvaló volt, hogy csak a gólarány kérdés. mind a négy nagycsapat(pool, mu, chelsea és a villa is bukik pontokat még hazai pályán is. ) kőkemény az angol bajnokság. a mu-sok örülnek a jó sorsolásuknak(kivéve af), de ha megnézzük a mpool kivel játszik idegenben...hát az sem félelmetes...
zotya72-ből 2009.01.11 16:09:01
@Lencse.: tudom, de nem rakhattam az evertont a négybe! ;)
Mivel már egy ideje várat magára a PL-olvasónapló legújabb fejezete, összedugtuk a fejünket, hogy egy monumentális poszttal köszöntsük az angol foci rajongóit az újévben. Így születhetett meg idei leghosszabb írásunk, melyben a PL-ről az ősz folyamán összegyűjtött…..
zotya72-ből 2009.01.09 19:33:53
@reggie_bush: hát igen, elég feltűnő a hazai meccseiken a folymatos kommentár a tartalék bíróknak, meg a partjelzőnek.
a sorsolással meg tényleg nem lehet semmi bajuk...
zotya72-ből 2009.01.10 07:53:15
@Nerazzurri: a sport klub+ igenis nélkülönözhetetlen, csak azon fut a liverpool tv!!:))
 Végre egy olyan döntés, amikor fenntartások nélkül azonosulni tudok a kormány álláspontjával! Nem mintha nekem annyira hiányzott volna ez az érzés, s most is inkább arról van szó, hogy a kormány döntött aszerint, ahogyan én azt jónak gondoltam, s ahogyan azt már tegnap is…..
zotya72-ből 2009.01.08 18:25:48
Második körben a négy gigantikus PL klub gyenge, vagy gyengébb képességű játékosaiból gyúrunk egy csapatot. Vannak posztok, ahol meg kellett erőltetni magunkat, hogy egyáltalán valaki legyen ott is, de több helyen annyira adta magát a megoldás, hogy egy másodpercig sem…..
zotya72-ből 2009.01.04 10:45:28
@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: a gólokat sokszor gólpassz előzi meg...
Skiaréna Eplény (január 1. 2009)Nem maradt tétlenül az év utolsó napja, a dunántúl egyetlen síterepén, Eplényben. Amellett, hogy hóágyúzásnak köszönhetően, napról napra vastagabb hóréteg várja a lesiklókat,    folyamatosan fejlődik a snowboard park is, a freestyle…..
Először is: Sólyom László újévi köszöntője nagyon rendben volt. Másodszor: Éppen ezért kevés embernek tetszett/fog tetszeni, amit mondott."Mindenkihez, a jóakaratú emberekhez szeretnék szólni ma." - így szólította meg hallgatóságát, és bár valószínűleg…..
Év vége van, a számadások ideje. A megszokottól eltérően, idén egy picikét szusszanhatnak a PL csapatok, hiszen újévkor nem lesz meccs, s akik a FA kupát sem akarják komolyan venni, azok hülyére ihatják magukat szilveszterkor is. Így nekünk is van egy kis időnk megmutatni Nektek…..
zotya72-ből 2008.12.31 16:54:04
@Martin Astin: én már tudom a végeredményt;)
annyit elárulok, hogy pirosmezes iparvárosi csapat nyeri a bajnokságot.
zotya72-ből 2008.12.31 16:55:28
A pénteki kupasorsolás lázában ég még mindenki. A versenyben lévő csapatok zöme rendesen beletenyerelt, így már most kezdhetnek tartalékolni a februári párharcokra, ha még márciusban, áprilisban, és - netalántán - májusban is több fronton versenyben szeretnének lenni. Mindent…..
zotya72-ből 2008.12.21 18:59:42
Mielőtt nekiveselkednénk a Bajnokok Ligája-sorsolásnak, lássunk két fontos alapszabályt, hogy ezekkel már később ne kelljen foglalkoznunk: -    Azonos szövetség által benevezett (aka: egy országbeli) csapatok nem kerülhetnek össze. -    A csoportok…..
zotya72-ből 2008.12.19 12:56:10
Megkezdődött a Bundesliga, mi meg csak kapkodtuk a fejünk. Már az első fordulóban élre állt a Hoffenheim, a Bayern hülyére verette magát, csak hogy hitelesebb legyen, mint Törrök Szultán, a nagyok adták-vették a taslikat és ritkán maradtak négy-öt gól alatt. Kár lenne tagadni,…..
Nem mintha megingott volna a hitünk az angol bajnoksággal szemben, de azért féltünk egy picit, hogy a múlt heti borzalmaknak lesz következménye most is. Szerencsére nem így történt. Igaz, a szombat most is hagyott kívánni valót maga után, de vasárnap azt kaptuk, amit vártunk. A…..