Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tingli-tangli

0 bejegyzést írt és 334 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DRKUKTART A FELVIDÉKI ÁRVA VÁRA 2020.06.25 09:32:08
Párszor elkocsikáztunk már alatta Lengyelországba tartó útjaink során. Romantikusan meredek sziklákon magasodó, olykor ködbe vesző havas tömege évekkel ezelőtt egy télen ragadta meg fantáziámat. ..
32 kutató szerint a Földön élő egyes életformák az űrből származnak. Ez az elmélet vitatott, de nem teljesen elvetett. A feltételezés, amely „panspermie” néven ismert, abból az elvből indul ki, hogy az élet a Földön teljesen vagy részben annak köszönhető, hogy földön kívüli organizmusokat juttattak…..
Néhány, azaz nagyon is sok európai még sohasem volt az Európai Unió területén kívül. A lenti csárt azt mutatja, hogy mekkora azon európaiak aránya, akik legalább egyszer jártak már az EU-n kívül. Nem mellbevágó meglepetés talán, hogy a magyarok egyértelműen a lista végén szerepelnek a maguk 19…..
Immár két napja hivatalosan is tél van - a mögöttünk hagyott ősz minden volt, csak forró nem. Pedig Orbán és sleppje nyáron még polgárháborúval riogatott...
tingli-tangli 2017.12.03 16:34:37
Szombat esténként adja majd legújabb, saját gyártású, fikciós sorozatát a TV2. A csatorna közleményt adott ki, amiben azt írják, hogy december másodikán, szombaton 21:30-tól indul majd a Korhatáros szerelem, Kovács Patríciával és Dobó Katával a főszerepben. Vagyis pont azután, hogy véget ér az RTL…..
Házasság első látásra 1x08 – Tantra/szex Kinga&Robi: Kinga szakítás utáni vígaszebédet főz Robinak (a comfort food fogalma ezzel új jelentés kap), amit Robi meglepő módon ismét egy üzenetként dekódol, és utolsó utáni utáni esélyként beveti a végső megoldást:…..
1x01 - A gyűrűk szövetsége Az első percek azzal telnek, hogy az Rtl szakértői (egy tanácsadó szakpszichológus, egy klinikai szakpszichológus, egy szexuálpszichológus és egy pszichológus) igyekeznek meggyőzni bennünket arról, hogy naggyon komoly tudományos alapokon nyugvó munka…..
Elárulta a TV2, hogy melyik celebeknek kell majd különböző ázsiai országokban boldogulniuk az Ázsia Expressz nevű realityben, sőt, már azt is lehet tudni, hogyan alakulnak a párosok: Ambrus Attila és Berki Krisztián Cseke Katinka és Pallavicini Zita Muri Enikő és Fésűs Nelly Gaál Noémi és…..
Lesz a TV2-nek egy Ázsia Express című realityje, ami egy érdekes holland formátum magyarítása lesz, és az a lényege, hogy a párba sorolt szereplői hogy boldogulnak majd napi egy dollárból olyan országokban, mit mondjuk Laosz, Vietnam vagy Thaiföld. Az utazós-feladatmegoldós-kieséses reality…..
Eldőlt, hogy a két elődöntő második ádásából melyik az a négy előadó, aki csatlakozik az előző négyhez, hogy végül a döntőben dőlhessen el, ki indul az idén Kijevben megtartott Eurovíziós Dalfesztiválon. A mostani dalok egy fokkal jobbak voltak, mint az előzőben, de azért erősen furcsa, hogy néha…..
Mészáros Lőrinc megérkezett az Echo Tv-hez, Kadarkai Endre riporter meg repült. Ahhoz képest, hogy Széles Gábor, a tévé előző tulajdonosa még azt nyilatkozta, hogy nem lesznek földindulásszerű változások, a tévénél, több műsor megszűnt, egyet feltámasztottak, a Bayer-Lovas-Bencsik féle Sajtóklubot,…..
A TV2 egy szűkszavú közleményben búcsúztatja a időjárásjelentőt, aki a Velvet oly sok kedves pillanatot okozott: Gaál Noémi a mai nappal közös megegyezéssel távozik a TV2-től. A képernyős a csatorna indulásakor, 1997-ben csatlakozott a TV2 csapatához és a kezdetek óta időjárásjelentőként…..
tingli-tangli 2016.12.16 16:19:00
@Burgermeister: téged meg egy kan dettó
Szinte minden felületen azt sulykolják, hogy minél kerekebb egy nő feneke, annál vonzóbb egy férfi számára. Annyira, hogy a fenékkerekítés köré komoly ipar is épült. De vajon miért fontos ez a férfiak számára? Vajon csak egy időszakosan felkapott hóbortról van szó? ..
Először is tisztázzunk valamit a legelején: nem vagyunk szépségverseny specialisták és nem is gondoljuk azt, hogy ez egy olyan dolog, amit úgy kell méregetni, mint a piacon a fokhagymát. Ez szép, ezt betesszük a kosárba, ennek viszont rohad a feje, ezt tegyük vissza a pultra, hátha nem veszi észre…..
Alig telt el a nyár, máris esnek ki a legújabb csontvázak a szekrényből a Fidesz költekezéseiről. Többek között kiderült, hogy már azelőtt elégették a gyűlöletkampányra szánt 3,1 milliárdot Rogán haverjának cégeinél, hogy az törvényesen megengedett lett volna. Sebaj,…..
Alapból rendkívül nehéz az egész menekültválság objektív bemutatása, pláne akkor, ha egyes médiumok a hírek torzításától, sőt, hamisításától sem riadnak vissza, csak azért, hogy még nagyobb pánikot keltsenek. A problémát csak súlyosbítja, ha éppen a közmédia az, amelyik az adófizetők pénzéből követi…..
Sztár: divatos, körülrajongott színész, színésznő vagy énekes, előadóművész. A Sztárban Sztár negyedik évadának nyitószáma, a szokásos össznépi playback alatt az motoszkált a fejemben, hogy mégis, kik ezek az emberek, és mit keresnek a tévémben? A hat férfi előadóból kettőt ismertem fel elsőre,…..
� #porsche #porsche911 #porschecarrrera #porschecarreras #aberki a berki �� (@berkikrisztian) által közzétett videó, 2016. Aug 1., 15:50 PDT Tényi István az a pali, aki mindenkit feljelent, ha szerinte olyat tesz, ami nem fér bele a törvényes keretekbe. Fideszes ugyan, de ez nem érdekli,…..
Laslavic Tímea Gondolom nem mondok újdonságot azzal, hogy Horvátország talán legszebb helye Plitvice. A Plitvicei-tavak (horvátul: Plitvička jezera) Európa egyik legszebb természeti látványossága. Nemzeti park és természetesen az UNESCO Világörökségének listáján is szerepel, hiszen nemcsak szép,…..
A korábbi konyhai tippsorozatunk második részében újabb konyhai trükköket szedtünk össze, amikkel időt spórolhatunk: A turmixgépet legegyszerűbben úgy takaríthatod ki, ha egy kevés meleg vizet és pár csepp mosogatószert teszel bele, majd rövid ideig bekapcsolod azt. Ennek köszönhetően előöblíti…..
Az első öt részben olyan volt az Ádám keresi Évát, mint egy hódmezővásárhelyi párkereső klub találkozója, közvetlenül azután, hogy lekapcsolják a lámpákat, felizzik a diszkógömb, meg egy jól ismert Jimmy sláger, hogy aztán tényleg jöjjön a hölgyválasz. Párok kóvályogtak kicsit zavartan egymás…..