Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drigo

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vegetáriánusokat két nagy csoportra lehet bontani. Az egyik csoportban a valódi vegetáriánusok vannak, akik a tudatos életre és tudatos táplálkozásra helyezik a hangsúlyt, míg a másik nagy csoportot a divat vegák alkotják, azaz mindazok, akik miatt folyamatosan kapják a savat a…..
Drigo 2012.08.22 14:03:15
@AlBundy33: a TELJESEN TUDAROS TÁPLÁLKOZÁS melyik pontja a 3 tábla csoki és egy doboz pilóta keksz?

Nem véletlen kérdeztem azt, és úgy, ahogy...
LifeTILT Slim3 Reni 15.nap - 4.6kg 2012.04.13 12:41:00
Reni Nagyon gyorsan elrepült a 15 nap,olyan mintha még csak most kezdtem volna el. Voltak jó és rossz pillanatok is. Kicsit még rossz szemmel nézek a körülöttem lévőkre,akik olyan dolgokat esznek amiket nekem nem szabad. Éles váltással kezdtem neki a diétának,de ehhez képest elég…..
Egy program végig csinálásához embernek kell lenned. Egy program végig csinálása ahhoz képest, hogy az emberiség miket ért már el ezen a világon, nevetségesen szánalmas, említésre sem méltó tett, ami rajtad kívül csak nagyon kevés embert fog érdekelni, és azokat is csak…..
Hétvégén beszélgettünk a spanokkal, előkerültek régi balatonparti sztorik, meg kérdezgették, hogy milyen formában akarom folytatni a blogot, mert sztori az annyi van, hogy könyvet meg lehetne tölteni vele, aztán eljutottunk a kurvákhoz, mert ha hiszed ha nem, a kurválkodás és a…..
Lassan majd azt kéne már eldöntenetek, hogy a jövőben az érzelmi kielégülést a kakaós csigától, a kinder csokiktól vagy pizza szeletektől fogjátok megkapni, vagy egy társtól, akit Petinek, Attilának, esetleg Csabának hívnak majd. Az életet kutyák és macskák között egy…..
Drigo 2012.01.16 17:02:52
@B.-né Erika:

Nem értem miért kell bántani krisztina1989-t. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy olyan klaviatúrát vegyen, amin van ly ;) :)

@krisztina1989:
Az, hogy diszlexiás vagy, nem a tanár hibája, de ne szólj senkinek.
Az meg, hogy milyen lett az érettségid... El kell, hogy keserítselek, de ezt a színvonalas érettségit nemhogy egy jobb, de még egy rosszabb képességű majom is megírja, maximum annyi különbséggel, hogy a jobb képességű mindenből 5-ös lesz. Azt meg végképp nem tudom, hogy honnan vetted, hogy csak salátát lehet enni. Te beszélsz arról, hogy nem egymást kell kritizálni, hanem az oldalt. De az nem lenne egyszerűbb, ha tudnád, hogy az miről is szól?
Drigo 2012.01.16 17:34:41
@debramorgan:
Persze, ez így túl egyszerű. Ha "igaz magyar" vagy, kötelességed mindenbe belekötni. Mivel "igaz magyarként" fel vagy jogosítva, hogy a konstruktív hozzászólások helyett, a sokkal egyszerűbb fikázást válaszd.

Ha nem nyert, más ötletem nincs. Maximum egy jokernek tűnő egyszerű "csak". :)
LifeTILT Danielle Steel 2012.01.07 22:26:00
Lakik Gödöllőn egy nő, aki nagyon szanaszét cseszte az életét. Totálisan megbukott nőként, de az is lehet, hogy csak az élet nem szerette őt, mert amióta ismerem, az élete kudarcok és megpróbáltatások sorozata. Most 58 éves, a férje tavaly halt meg, akitől nem született…..
LifeTILT Slim3 10+ 0.nap 2011.11.08 17:30:00
   Napi kalóriagény: 1719 kcal. Diéta átlagos kalória mínusza: 423 kcal. Kalória mínusz %-ban / nap -24,9% 147 nő jelentkezett a Slim3 programra Október 15-ig, és ebből több mint 92-en a 10+ kategóriában indultak el, ami szinte grafikonon ábrázolja azokat az állapotokat, amik…..
LifeTILT Slim3 Casting 2011.09.29 10:00:00
Ezennel útjára indul a LifeTilt Blog Slim3 elnevezésű fogyasztó programja, amiben Október végétől három nő fogyását kísérhetitek majd figyelemmel itt a blogon. Három nő, három különböző élethelyzetben különböző problémákkal, de egyvalami összeköti őket, a…..
LifeTILT A Halál Business 2011.09.19 03:32:00
   A pusztítás színházának első sorában ülünk, és rólunk szól a színdarab. 2005 karácsonyán, amikor is rendszerint összegyűlik a család egy jelentős része, természetesen kimondatlanul szőnyeg alá söpörve az összes addig felgyülemlett feszültséget, a szokásos…..
Vasárnap éjfélkor (avagy hétfőn 0:00-kor) véget ért a játékunk. Tegnap délután a nyerteseket is kisorsoltuk, akik már meg is kapták az értesítő villanylevelet, úgyhogy csekkoljátok a postaládákat. | Avatatlan kéz sorsolt, kalapból. Ahogy azt illik. | A továbbiakban…..
Drigo 2011.07.12 17:34:09
@tutuka: Nem erre irányult a kommentárom. Nem is reklamálni akarok, mert ez egy jó lehetőség. Csupán arra szerettem volna rávilágítani, hogy Stefidzsi külön felhívta a figyelmet, hogy mindig a kérdésre válaszoljunk. Jelen esetben a helyes válasz pedig az ABS+PC kombó.

Tényleg nem reklamálni akarok, csak ha már direkt ragaszkodtok valamihez, azt csináljátok jól :)
Drigo 2011.07.12 17:39:26
@tutuka: A választ pedig úgy értettem, hogy a felvetésemre választ, nem az "játékos" email-re.

Igazából öcsém miatt játszottam, én minden nap meglátogatom a gyárat :D
Drigo 2011.07.13 17:08:15
@Stefidzsi: Na, csak elértem amit akartam :)

@misran: Már csak azért sem fognak tudni hozni, mivel a dolgozói bolt hétfőn zárva, így ez dupla fail.

@tutuka: Persze, hogy jó, bár van néha agyhalál is.
Kedden megismerhettétek a beszámolómból a nyíregyházi LEGO® gyárat, mostantól pedig még több információt kaphattok az üzem mindennapjairól. Drigo ugyanis ott végzi a szakmai gyakorlatát és volt olyan jófej, hogy vállalta, hogy a következő néhány hétben időnként…..
Drigo 2011.07.09 15:13:54
@kereszteslovag1: Ez esetben remélem hamarosan itt a gyakorlatod ideje...
Márciusban már írtam a BME-s állásbörzén zajlott LEGO® Kreatív Építõversenyrõl, most az egyik nyereményrõl, a VIP gyárlátogatásról fogok beszámolni. Mindezt Tutukával ellentétben a fogalmazások hagyományait követve fogom megtenni, de azért igyekszem a szerkesztéssel…..
Igazi nagy dobás a LEGO-tól, tulajdonképpen magát formázza meg a cég egy készletben. A fröccsgép LEGO-ból, ami a LEGO-t fröccsönti. (via Greg36)Kockázat nélkül veszélyes vizeken. Megfogott ez a vitorla!Erik, a viking. (Figyeljétek a habokat, na nem a szirének miatt!)Péter…..
Na, ha valamikor igazságtalan a címadásom, akkor most. Bár sokszor és sokféleképpen elmondtam már, hogy manapság minden túl nagy, túl realisztikus, meg hova tűnt a játékosság, ez a traktorokra pont nem igaz. A Farm vonalon feltűnt gépek bár baromi életszagúak, mégis kedvesek,…..
Drigo 2011.05.20 07:00:45
@rrroka: Szerintem az a 30-40 készlet fejenként is meglenne, de biztosan közelebb lenne a valósághoz, mint a szum 30-40 :) De sajnos a dolgozók korlátozva vannak ami az összeget illeti.
Jöjjön egy (szerintem) kevésbé elfeledett, mindazonáltal nagyszerű szériát mutatok be nektek.Ice Planet 20021993-ban, a Space vonal egy új civil csoporton gondolkodott a cég, akik méltó utódjai lehetnének az M-Tronoknak, így még '93-ban bemutatták az Ice Planet 2002-t. Pozitív…..
Drigo 2011.05.15 14:30:19
@zsok: úgy írsz a fröccsöntött óriáskerékről, mintha a többi lego alkatrész nem úgy készülne.

Egyébként valóban nem ártana átolvasni a postot, mielőtt kikerül.
Délelőtt linkeltünk egy végigjátszást az általunk is nagyon várt 5771 Hillside Houseról. Abban lapul egy kis videó a LEGO legújabb fejlesztéséről, a csengőszóról, amit nem tudom mindenki látott-e. Szerintem nem, pedig nem nehéz belátni, micsoda mérföldkő ez harminc évvel a…..