Regisztráció Blogot indítok
Adatok
justniki

0 bejegyzést írt és 251 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A High School Musical sztárja is eladta a lelkét a borzalmas Candies márkának, követve ezzel Lindsey Lohant a kárhozottak közé. Rettenetesen semmilyen ruhácskák rózsaszín, buta vattacukorfelhőbe burkolva, maga az amerikai tini álom. Az első két fotón a tonnányi photoshop előtti…..
Vasárnap este adták át a 2011-es MTV Movie Awards díjait Kaliforniában. A díjátadón hemzsegtek a sztárok, azok közül is inkább a fiatalabb generáció. Az öltözékek is ahogy már megszokhattuk, a fiatalos, lezser, inkább hétköznapiasan elegáns vonalat követték. Nekem leginkább…..
Következő összeállításunkban a D&G 2011-es őszi "pre-fall" kollekciójában szereplő cipőkre és kiegészítőkre vethettek néhány pillantást. Vegyesek az érzéseim a kollekciót illetően, míg a táskák java része nagyon tetszik, addig a cipők közül csak egy-két…..
justniki 2011.05.16 12:57:11
Már többször rajongtam nektek a Gossip Girl érző szívű rosszfiújáért, Chuck Bass-ért, akit Ed Westwick alakít.Számomra az ő stílusa testesíti meg az ideális férfi öltözködést: laza, bátor, van egyénisége, de mégsem öncélú túlzásokkal teletűzdelt. A lenti képen…..
justniki 2011.05.14 21:44:43
HeStyle Tavaszi Topman kampány 2011.05.10 18:37:00
Angelo Pennetta fotózta ezt a kampányt, amely a Topman tavaszi ruháit hivatott bemutatni. A minták tömkelege látható a képeken, egy kis farmerrel vegyítve. Ezek a nagyon színes felsőrészek továbbra sem lopták be magukat a szívünkbe, de a farmer cuccok rendben vannak. Az biztos, hogy…..
Hosszú várakozás után végre megérkezett a Je Suis Belle új, 2011-es tavaszi/nyári férfi kollekciója. A Kiss Tibi és Dévényi Dalma által alkotott tervezőpáros ezzel a kollekciójukkal szeretnék meghatározni a JSB férfi vonalának alapjait. Egyszerű vonalvezetés, hétköznapi…..
Mihalik Enikő is csatlakozott a Mango csapatához, ő népszerűsíti a spanyol márka színes és csíkos, "Color & Stripes” kollekcióját. ..
Kate Moss a Dior Addict kampányának arca. A fotókat David Sims készítette róla. Kate gyönyörű és ismét profi munkát végzett, a képek számomra nagyon meggyőzőek. Ti mit gondoltok?  via..
HeStyle Napi favorit: Sk8er Spring 2011.04.22 12:05:00
Újabb remek fotók érkeztek hozzánk Bak Kyra-tól! Ő és Madar Annamária stylingolta a most látható, Mester László által fotózott sorozatot. Szerintem remekül sikerült a képek, tetszik, hogy ennyire színes és vidám, és persze az sem mellékes, hogy a ruhák is nagyon jól lettek…..
justniki 2011.04.17 20:42:52
HeStyle H&M tavaszi lookbook 2011.03.25 16:02:14
Tobias Sorensent láthatjátok ezeken a fotókon. Ann-Sofie Johansson, a H&M főtervezője ajánlja ezeket a ruhákat, amelyeket a ráadtak - és miyen jól választott! Minden összeállítás tetszetős, ezt várjuk a svéd cégtől - visszafogott, fiatalos, passzentos darabok ezek (talán…..
Ismét az olasz szemüveg gyártó cég a téma, de szerencsére ezúttal nem egy szánalmas koppintásról, hanem egy új boltról számolhatok be nektek. Pontosabban az első hivatalos magyar márkakereskedésről, amely ma nyílt este hétkor a Westend földszintjén, a régi Swarovski bolt…..
justniki 2011.03.04 21:15:23
IT KID Uniform Wares karórák 2011.03.02 15:16:00
A minap találtam egy igazán érdekes és figyelemre méltó óra kollekciót amit most meg is osztok veletek. Az Uniform Wares nevet viseli a brit - mennyire nem lep meg - cég, aki a hagyományos ötleteket vegyíti a modernekkel. A karórák igazán szépek, modernek, ennek ellenére mégis…..
justniki 2011.03.02 15:27:59
IT KID Rihanna koncert Budapesten 2011.02.08 18:13:00
Az újabban piros hajával hódító mainstream pacsírta turnéjával Budapestet is érinteni fogja. A koncert December 8-án lesz az Arénában, a jegyárúsítás két nap múlva kezdődik meg. Aki szereti az énekesnőt, az csapjon le hamar a lehetőségre, mert külföldön már az első…..
justniki 2011.02.08 20:32:59
IT KID Fehér zöld cipők 2011.02.07 14:03:00
Az  Amsterdam International Fashion Week-en 2. helyezést ért el ez a cipő kollekció, amely teljes egészében biológiailag lebomló anyagokból készült, ennek köszönhetően sokkal kevésbé szennyezőek, mint a különböző gumikból készült társaik.  Ami az egészben a…..
justniki 2011.02.07 21:47:01
justniki 2011.02.07 21:48:38
IT KID Topman tavasz 2011.02.05 15:38:00
Nekem személy szerint a Topman az egyik kedvenc márkám. A termékeik nagyon jól néznek ki, minőségiek és nincsenek nevetségesen túlárazva. Bár a tavaszi kollekciótól egy kicsit többet vártam, szerintem újabb remek cuccokat kaptunk a Brit márkától. forrás: hestyle.blog.hu..
justniki 2011.02.06 15:00:44
@wobe: igaz igaz, de akkor is javúlhatna magyarország férfidivat rátája! a világ nem retrojeansből meg strasszos, övcsatom kiteszem, k rva menő vagyok fiúkból áll. és ez változhatna itthon.
Srej Zsófi több külföldi magazinban is felbukkan februárban. Dániában a Costume magazin címlapján látható Mikael Schulz fotóján:                                         Az Amica magazin…..
justniki 2011.01.24 13:53:49
 2011 első sztármustrája következik. Érdemes végignézni és elmondani a véleményeteket, mert nem minden nap adatik lehetőség lepontozni Johnny Deppet, Kanye Westet, Robert Pattinsont, Zac Efront vagy akár Keanu Reevest. Döntsük el, ki volt a legjobban öltözött híresség…..
Mivel itt az év vége szeretnénk megköszönni azt a rengeteg levelet, amit a közös email címünkre vagy az egyénire küldtök nap, mint nap. Következzenek most a kedvenceim 2010-ből:(Természetesen a levelek posztolásához hozzájárultak az írók, akikkel azóta már minden…..
justniki 2011.01.01 14:41:53
1. Heidi Klum szolid, hosszú, fekete csipkeruhában jelent meg a díjátadón, ami alatt úgy visel fehérneműt, hogy sem az, sem az intim testrészei nem villanak ki - ezért külön dícséretet érdemel, és egyébként is... remekül néz ki.    2. Rihanna is csipkébe bújt, ő…..
Ez a Burberry Prorsum aviator kabát lenne a tökéletes KABÁT számomra idén! Már szemeztem is vele sokat, de sajnos kissé drága, közel 3000 euró. A mostani szezonban hatalamas népszerűségnek örvendenek amúgy ezek az aviator kabátok, de én nem találtam sehol jobbat, mint ez a…..
A The Last Magazine az őszi/téli számát két címlappal jelenteti meg, amelyek egyikén Freja Beha Ericksen, a másikon pedig Anja Rubik látható. A fotós Maciek Kobielski volt. Én mindkét lányt kedvelem, így a döntés is nehezemre megy. Nektek melyik lány/címlap tetszik jobban?…..
A minap fotózták le Karl Lagerfeld-et és kedvenc fiú modelljét, Baptiste Giabiconi-t amint St. Tropez utcáin sétálgatnak, illetve hintáznak. Karl szokásos nyári öltözékét viseli, míg Baptiste mintha egy kissé nőiesen öltözött volna fel (legalábbis magamon jobban tetszene ez az…..
Újabb sztár-szemle következik, olyan neves szereplőkkel, mint Taylor Lautner, Adrien Brody, Harry herceg, Ed Westwick, Orlando Bloom és még sokan mások! Nézzük és beszéljük meg, kinek állt legjobban a múlt heti különböző alkalmakkor viselt szerelése. Adrien Brody és Zhang Ziyi…..
315 fontnál kezdődnek ezek a szegecses, különböző állatmintával ellátott Louboutin cipők.Nekem egy kicsit merésznek tűnnek (és nem a szegecsek miatt - azok rendben vannak!), de talán a zebrás az, ami még a legjobban tetszik, azon nem annyira feltűnő az állatminta, olyan, mintha…..