Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lowphas

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A trágár népművészet Örkény Istvánhoz méltó remeke a csepeli kacatárus üzenete egy balfácán betörőhöz. Ritka, de nem példátlan a backdoor műfajban a bűnözőkkel való kommunikáció. Életem egyik első backdoorját az osztálytársamék halásztelki bungijában láttam, vagyis…..
Háromszáz négyzetméteres paksi borospincére tett szert a Szekvin Kft. a Dél-Dunántúli Borkultúráért Kft. (DDB) megvásárlásával 2008. augusztusában Pakson. A DDB eladói Dr. Molnár Károly, az atomerőmű igazgatóságának elnöke, Kocsis István, az MVM vezérigazgatója, Kovács…..
Hát a tegnapi cikkemet lehet hogy benéztem, mikor is arról írtam, hogy Francesco Scipioni milyen csodás képeket készít egy Polaroid fényképezőgéppel...A képek tényleg jók, de kis kutakodás után rájöttem, hogy egy képmanipuláló programmal jöttek létre...:) A poladroid.net…..
Gulyásdemokrácia Kedves vasutas! 2008.12.19 22:59:00
Üljünk le és beszélgessünk. Te a saját géped előtt, én az enyémnél, ígérem, normális leszek, semmi kedvem elkúrni a karácsonyodat, remélem, te se fogod az enyémet. Szóval mint két európai kultúrember, próbáljuk meg, jó?Észrevetted, mit sikerült összehoznotok? Az egész…..
magyar-magyar szótár matinékuruc 2008.12.06 16:58:00
matinékuruc -Szentkuthy [Pfisterer] Miklós szózseniálmánya a Barokk Róbert című regénytüneményből [p.208; a Magvető 2001-es kiadásában] amit 20 éves korában írt zsende bölcsészlányok szívének meghódítására kamaszkori naplójából. A csonkaMagyarország-siratós…..