Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naCp

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alább egy Metallica-feldolgozás a Blind Myselftől, amihez a zenekar ezt fűzte: "Az Enter Sandman fő riffjét a tavalyi kettőnégyes Gumizsiráf-díjátadó léggitár versenyére tanultuk be, ahol mi adtuk az élő zenei kíséretet a levegőgitárosok produkcióihoz. Annyira jól szólt…..
naCp 2011.03.27 18:18:13
Igen, a Walk! :-D..
naCp 2011.03.21 19:47:24
Hatodik alkalommal került lebonyolításra az éves HangSúly zenei díj szavazása, melyben idén 11 rock- és metáloldal szerkesztősége választotta ki az előző évben megjelent új magyar stúdióalbumok közül a legjobbakat. A szavazás alapján 2010 legjobb teljesítményét a Cadaveres…..
A téma általános iskola óta kézenfekvő... Már akkor úgy vélekedtünk a "rocker" csajokról, hogy a legtöbbet el kéne rángatni a tábortűztől (ahol valami Kurt Cobain-wannabe gitározik neki) és jól ki kell mosdatni őket, hiszen több van bennünk. A legtöbb fiúsan…..
  A bosszúállós filmekben központi szerep jut a temetésnek, ahol megmutatják ki kivel van és társai, de a temetések a katonás filmekben és a krimikben is központi szerephez jutnak. A temetéseken a kihagyhatatlan elem az özvegy. Ő középen ül széken és mindig fekete…..
naCp 2011.02.14 15:57:23
@T. Norbert:
akkor ebbe beletenyereltem :) de attól még sablon...
naCp 2011.02.15 12:10:36
@lutria:
ha az összehajtott zászló sablon, akkor sztem a skótduda is :)
Nagyon fáj.Ha azt hiszed, hogy a lenti feldolgozás "á nem is rossz", akkor még nem vagy 1:02-nél. Persze, ha a Csík zenekar, majd később a tehetségkutató versenyek (lásd Janicsák Veca-verzió) nem kapják fel a Quimby Kilégzés című lemezén megbúvó dalát, akkor nem…..
Egy hete - miután nyilvános lett, hogy Michael Douglas a gyógyulás útjára lépett - a B-oldal Facebook oldalán indult el a gondolkodás a színész legjobb filmjeiről. A színész Golden Globe díjátadón történő megjelenése után úgy gondoltam, az akkori ihletet felélesztem és…..
naCp 2011.01.20 10:37:57
Legfőképpen nem szeret szavazni, de ez már sajnos nem újdonság. Azért  köszönöm mindenkinek, aki az egy hétig tartó, egyáltalán nem reprezentatív közvélemény kutatásomban részt vett!Összesen 602 szavazat érkezett, ami elsőre elég soknak tűnik, de jelen esetben 3-al kell…..
naCp 2011.01.19 19:01:31
@purga: kihagytad, hogy az átlagos olvasó nem szeret kommentelni... :)
(én is csak olvasni járok ide)
Egy barátommal (természetesen munkaidőben) elkezdtünk tanakodni a TOP10 legidiótább zenekar nevén, de a gondolkodás során a feladatot leszűkítettük a deathcore műfajra, hiszen az igazi csemegéket ott találjuk.  A kiválasztásban és a fordításban Cintula és B. Tóth László…..
Mivel holnap már Szenteste, ezért vegyük mi is egy kicsit könnyedebbre a blogot. Következzen a két legabszurdabb horrorfilm a Karácsony téma keretében, ezeknél a filmeknél már központi szerepet kap.Jack Frost (1997) Rendezte: Michael CooneySzegény Cooney-nak csak ezt és ennek a…..
Pozitív visszajelzést kapott az az ötletem, hogy készítsek egy amolyan "TOP 10 legfélelmetesebb film" bejegyzést, ezért szépen, lassan, neki kezdek a "tanulmányi anyagok" beszerzéséhez, ill. megtekintéséhez. Azonban, hogy felgyorsítsuk a folyamatot, és ami a…..
Horror-Mirror Fránya VB... :) 2010.06.16 12:01:00
Egyeseknek feltűnhetett, hogy bár a múlt héten elég aktív voltam, azonban péntek óta nem írtam semmit. Gondolom ennek nem nehéz kitalálni a legnagyobb okát, igen a foci VB a "szerkesztőségbe" is elért:) Amíg a selejtezők tartanak (értsd: napi 3 meccs), addig nem…..
naCp 2010.06.16 16:06:05
Ééééééééés most fogom csak igazán kicsapni a biztosítékot! Sokat gondolkodtam azon, hogy megírjam-e ezt a bejegyzést, mert félő, hogy elriasztom magamtól még azt a kevés kis törzsolvasómnak a felét is. De nem bírom magamban tartani. A lista erősen szubjektív, előre szólok.…..
Nem tudom ki emlékszik, de ez a jelenet rengeteg blogon feltűnt már, anno itt is. De csak a rövid verzió, a Youtubeon is wörszt meg evör szín szavak párosulnak ehhez a videóhoz. Most itt a bővített jelenet! Hihetetlen ez a kaszkadőr munka:) A videót köszönöm ismét Macskafaraok…..
A hatvanas években rengeteg csalódott amerikai gyurmabajnok ment Olaszországba, hogy a végtelen számú Herkules filmek egyikében olajozhassa testét. Közöttük a császár Steve Reeves volt, aki nemcsak Herkules volt, hanem innentől konkrétan az egész Illiász szereplőgárdáját végig…..
Igen! Itt van John Rambo, akinek nagyobb a tokája és egy kicsit több szteroidot szedett mint kellett volna. De a nyila még a régi és még belező jatagána is lesz. Rambo 4 22:40-től a TV2-n és itt a Zskategória blogon! Gyere és élvezzük együtt!Na, mindjárt kezdődik, már csak…..
A Penny Market vasárnap este 7 és 9 óra között 580 forintért árulta a trappista sajt kilóját. Látszik, nem ismerik a magyar mentalitást, hogy ha 10 forinttal olcsóbb, akkor akár a saját édesanyjukon is átgázolnának: A nagyatádi boltban közel 100 ember gyűlt össze az akciós…..
Közelg a meleg évszak, a téli nyitóképet is nyárira cserélték a kezdőzene alatt. Nemcsak az időjárás, hanem a hangulat is forró lett az elmúlt részben. Lenke felmondott, azaz kirúgatta magát az ABC-ből, Téboly Zsóka Fogtündért vegzálta, Fogtündér pedig Erdészkét.…..
Olyat találtam, hogy még én se hevertem ki teljesen. Egy kutya és Pikkacsu gyermeke felveszi a harcot a fűtőtest hátú zöld varangy ellen. ..
Egy rövid hír a mi fantasztikus állami pénznyelőnkről, a MÁV-ról.Hétfőn 40 perc késéssel indult tovább egy IC Győrből, mert egy csoport nem tudta feltenni biciklijét a vonatra.Nem azért, mert bénák voltak, hanem azért, mert a jó kis magyar viszonyokhoz illően a vasúttársaság…..
naCp 2009.04.15 12:53:22
@Geza: itt sem a bringások miatt volt a késés...
Bajnai ... hát nem irigyelem. Azt mondta, hogy ő "válságkezelő szakember" és nem kíván a politikával foglalkozni. De akkor a monszter MSZP-frakciót, meg az MSZP vezetőit hogy fogja maga mögé állítani? Bánatos kiskutya tekintettel? A Honvédelmi Minisztérium le…..
naCp 2009.04.10 11:26:43
@luucy:
"Amúgy meg a kisvállalkozók is, ha állami céggel kapcsolatba kerülnek"
erről beszélek én is, hogy, ha valaki kapcsolatba kerül a politikával akkor az már nem lop, hanem mutyizik... :)
naCp 2009.04.10 11:37:39
@luucy: nem azzal van nekem a gondom hogy lopnak (na jó azzal is) de ha már lopnak, akkor ezt miért nem lehet lopásnak hívni??? miért kell kitalálni, hogy az nem lopás, csak "mutyizás"??? az a gond, hogy nem a nevén nevezik a dolgot. és a "mutyizás" miért csak akkor jön elő, ha benne vannak a felső körök is??? az alatt simán lopásnak hívják, esetleg vesztegetésnek, vagy hűtlen kezelésnek.
naCp 2009.04.10 11:42:47
@luucy: akkor egyetértünk :) nevezzék nevén a dolgot, és kész :)
Nem szeretném, ha ebből sorozat lenne június 7-ig, az EP választásokig, de benne van a levegőben, ha ilyen keményen belehúztak a politikusok ... Tegnap írtam, hogy "hivatalosan is beindult a választási kampány. Ennek csalhatatlan jele, ha a politikus kicammog a…..
naCp 2009.04.09 08:57:16
@zero: értem én, csak én spec hetente 2szer járok arra, és 161 km-re veszek 180 km-es jegyet (1km miatt), cserébe 3 órát utazok személlyel, mert nálunk nem áll meg az IC. hát milyen szolgáltatás ez??
(arról nem is beszélve, hogy a MÁV mint olyan bármit megtehet, mert nincs konkurencia)
naCp 2009.04.09 09:05:23
@Carnivora: végzettségem szerint közlekedésépítő technikus (is) vagyok, szóval voltam már vasútépítésen illetve felújításon. meg lehetne oldani simán, hogy BP-től ne csak Pusztaszabolcsig legyen 2 vágány, utána meg végig 1, és máris gyorsabb lenne a közlekedés, mert nem kellene arra várnunk fél órát, hogy a MÖGÜLÜNK ékező IC-t elengedjük.
naCp 2009.04.09 09:11:07
@Carnivora: de értem én. valóban ez lenne a fő probléma. de ha nekiállnának akkor egyszer csak elkészülne, és nem ilyen balkáni állapotok lennének.
Szorul a hurok a parlamenti semmittevő népség körül, Damoklész kardjaként lebeg a fejük felett a népszavazás, miszerint "Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak…..