Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meszarosgyula

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt újra a húrok közé csapnék, jövök egy vallomással. A zseer szüneteltetése alatt belefogtam a Happy Medding című blog írásába, amelyhez még számos történetem lett volna, de időközben, hál'istennek, meg az orvostudománynak okafogyottá vált. Mivel azonban az a…..
meszarosgyula 2013.05.22 18:30:35
A Microsoft pr-főnöke azt postolta, hogy:  Windows Phone has reached 10 percent market share in a number of countries, and according to IDC’s latest report, has shipped more than Blackberry in 26 markets and more than iPhone in seven. Hát ez nagyszerű (pr) hír, csakhogy a 7…..
meszarosgyula 2013.05.08 13:56:48
@chabusch: "hogy a WP nem szinronizál jól a Google Contacts-szal"
Nokia Lumia 620-am van Windows-zal, tökéletesen szinkronizálja a Google Contactokat.
Én Samsung Galaxy I-ről váltottam, mert problémáim voltak vele, tartottam tőle, hogy lassan beadja a kulcsot. Eddig nem bántam meg. Nem vagyok geek, csak a szokásos alkalmazásokat használom (címtár, naptár, gmail, twitter, facebook). Azt hiszem mondhatom magamat átlagos felhasználónak. Erre teljesen jó a készülék.
Császár Kata: Monokróm című novellájával köszöntjük a szerdát. Kipróbálnád magad az Arénában? Küldd be novelládat az info @ galaktika.hu címre! Monokróm Kékesfényű villanások kattantak fel s le végig a kietlen folyosón. Zöld füsfényben úsznak az oszlopok. Így…..
Mondhatnám ismét, hogy mily’ nehéz is a blogger sorsa, mégsem teszem, mert a cikkek megírásához való felkészülés, az eszközök után való rohangálás (telefon, e-mail, érte menés, visszavivés) közepette mégiscsak kellemes percek telnek el azáltal, hogy az újdonság…..
A hazai könyvpiac elindult azon az úton, amelyen a hazai zenei piac már megbukott. Az elektronikus könyvolvasó eszközök robbanásszerű terjedése ugyanazt a hatást fogja kiváltani, mint az mp3 játszók elterjedése váltott ki. Ha van egy eszközöm, arra kell a tartalom. Akkor is kell,…..
Megjelent ehun egy cikk a HVG.HU hasábjain, hogy aszongya: „Nem várt buktatók: miért nem szeretjük az e-könyvet?” Én csak ülök és nézek ki a fejemből (nem azért, mert ma kétszer áztam bőrig és fagyott le majdhogynem a kezem a jeges esőben való szinte rövidujjús…..
E-könyv olvasók Mikrobi olvas 2011.01.31 10:00:00
A cikk eredeti írásakor (karácsony táján) még csak sejthettük, hogy a 2011-es CES (a szórakoztató-elektronikai cikkek egyik legnagyobb vására) a tavalyi e-könyv-olvasó-dömping után ezúttal a tablet-dömpingről fog szólni. Szinte nincs nagy mobil/PC-gyártó, amelyik ne rukkolt…..
Az Ultimate Tactics a békebeli, körökre osztott harcrendszerrel megáldott klasszikus szerepjátékokat idézi. És ez a legnagyobb problémája is, ugyanis lassú sodrású műfajról beszélünk, amit tovább lassít az, hogy néha felesleges klikkelésekre vár a játék (például ha már…..
Lehet környezetbarát egy Forma-1-es autó?A nagyjából 70 literes, 100 kilométerre vetített fogyasztás és az egy versenyhétvége alatt csapatonként elhsznált 2200 liter üzemanyag alapján nem igazán.forrás: az áprilisi IPM magazin ..
Tisztelt Hirdető!   Az interneten találtam rá álláshirdetésükre, melyben miniszterelnököt keresnek. Nem mondom, elég nagy kihívás, de miután napok óta mást sem hallani, csak azt, hogy mindenki visszautasítja a felkérést, az utolsókból lesznek az elsők, elv mentén, bátran…..
meszarosgyula 2009.03.27 13:59:30
addict Miért Klippan a Beddinge? 2009.03.03 10:00:00
Te is azok közé tartozol, akiknek ha azt mondom Klippan, Beddinge, Inreda, akkor szemrebbenés nélkül dobják vissza a labdát egy Förhöjával, Ektorpppal vagy éppen egy Anebodával? Benned is megmozdít valamit, ha azt hallod Jokk-Mokk? Vagy épp ellenkezőleg? Egy Aspelund vagy Gullholmen…..
Korábban írtam, hogy magam is barkácsoltam ajándékokat, de nem akartam lelőni a meglepetést, ezért eddig nem szóltam róluk. Ezt a hiányt pótolom most be :).Interneten olvastam valahol egyszer, hogy egy találékony user beépített egy USB sticket egy USB kábel csatlakozójába. A…..