Regisztráció Blogot indítok
Adatok
julius7

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyerekek tudatalattijába beépülő "melegpropaganda" szándékos terjesztésével vádolta meg a kormány szócsöve a kormány kinevezettjét az Opera élén. Ókovács Orbánnal és Schmidt Máriával igazolta: a homoszexualitás összefér a konzervativizmussal...
A nyár beköszöntével a legyek száma is megnő, ellenük van, aki légycsapót tartja a legjobbnak, és van, aki a légypapírra esküszik. Pedig van egy módszer, amivel a legyek többségét távol tarthatjuk, ráadásul a fiók mélyén őrzött 1 forintos érméket is felhasználhatjuk…..
Egyszerű időhúzás Pintér Sándor válasza az MSZP-s képviselők kérdéseire. Három MSZP-s képviselő, Demeter Márta, Mesterházy Attila és Harangozó Tamás is feltette ugyanazokat a kérdéseket Pintér Sándor belügyminiszternek a szaúdi állampolgárságú Ghaith Pharaon magyarországi tartózkodásával…..
"Első körben sajnálattal közlöm veled azon szomorú hírt, még élek. Na nem megélek ebből az általad olyan nehezen kiizzadt ellátásból, és ezt nem is neked köszönöm meg számomra egyáltalán nem kedves Orbán Viktor, de azért még létezem. Biztos nehéz volt számodra elfogadni…..
julius7 2015.01.21 12:30:33
@micsoda?: Aki visszaküldi az 1,8 %-os emelését, küldje inkább nekem. Én már a 3. olyan kötelező fizetésemelést kapom mint közalkalmazott a fővárostól, hogy amennyivel nö az alapbérem, annyival csökken a pótlékom. az egyenleg tehát nulla. Ezek után attól a nyugdíjastól, aki kevesli amit kap, szívesen átveszem.
Nem is olyan rég, újra a Hősök terén járva felfigyeltem valamire, ami addig még sosem tűnt fel. Ha már ott voltam és rám tört a művelődés vágy is, elindultam az emlékmű jobb oldalától balra, közben szemügyrevettem az uralkodók szobrait és elolvastam még a domborművek alatti…..
"Elfogadhatatlannak tarjuk és felveti a közpénzzel való visszaélés fogalmát, hogy Kucsák László fideszes alpolgármester, akinek a pestszentlőrinciek havi 570 ezer forintot fizetnek munkaidőben kampányol annak érdekében, hogy országgyűlési képviselőnek válasszák. Ez nem…..
Álmomban miniszterelnök voltam. Mondhatnám, hogy soha többé ilyen rémálmot, de nem teszem, mert nem is volt olyan szörnyű, ugyanis teljesen életidegennek tűnt. Nem tömtem a haverjaim zsebét állami megrendelésekkel, nem kuszáltam össze az Alkotmányt, sőt, még a gazdaságpolitikát…..
Britains Got Talent tegnap. Elképesztő előadás magyar táncosoktól, az Attraction színháztól. A Csillag születikből  itthon kiestek, de Angliában óriási sikert arattak. (Tavaly Németországban a Das Supertalent döntősei voltak egyébként). Hogy kik ők? A honlapjukról…..
Az ELTE Társadalomtudományi Karának dékánja, Tausz Katalin közölte: súlyos etikai szakmai vétséget követett el Semjén Zsolt, a szakdolgozatával kapcsolatban. Mint ismeretes a HVG.hu előbb arról közölt cikket, Semjén Zsolt a Pázmányon írt szakdolgozata, majd pár nappal később…..
Váci utca Szűz Mária szuperhős 2012.09.10 14:22:00
Egy csodálatos összeállítást szeretnénk ma veletek megosztani. Az az igazsag, hogy hétfő van, és nem biztos, hogy tudunk ennél menőbbet mutatni a héten. Mindegy, majd a szív húrjait igyekszünk pengetni :) Soasig Chamaillard az elkövető, és természetesen művész. Popos…..
 Bár mentegetőzéssel kezdődik, remek posztot rakott össze a Dunai Szigetek bloggere. Összeszedi valamennyi megmaradt és elpusztult szintjelző emléket, sőt le is méricskélte őket vajon meddig ért a víz (illetve mennyit töltöttek fel azóta az utcaszintekre). Számomra a…..
Most aztán lesz, de még milyen. Első körben végre valahára bevezetik a regisztrációs jegyet a helyközi vonatokon és buszjáratokon, hogy képet kapjanak az ingyenesen utazókról. Ebbe a körbe ugye a 6 év alattiak és 65 év felettiek, menekültek, hadigondozási igazolvánnyal…..
w Mea culpa 2009.11.06 17:12:00
Éppen három éve indult ez a blog, eddig körülbelül kétszázötvenezer komment született, ezek kábé kétharmada az előzetes moderálás bevezetése (2008 augusztus), avagy a rendkívüli állapot előtt. Máshol ennél sokkal több közvélemény gyűlt össze, ez a negyedmillió…..
w Roncsderbi 2008.12.01 13:50:00
Arra, hogy Szijjártó Péter hajmeresztő ostobaságokat beszél, nem illendő már rácsodálkozni; aki Szijjártó Péter szövegeit szóvá teszi, az gyurcsányista aknamunkás. Szijjártó Péter a párt lecsúszott slicce, nem illik rá ujjal mutogatni úri társaságban, sőt odanézni se. A…..