Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crunch

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Merényi Dániel – ismertebb nevén Grafitember – kilenc év reklámgrafikusi munka után családjával elvonult egy kis alpesi faluba, ahol a legnagyobb olasz mestertől tanulta meg a kerékpárváz építés rejtelmeit. Négy év után hazajött, hogy egyedi méretre, egyéni…..
Crunch 2011.03.02 13:58:22
Sok sikert!

Egyébként más is csinál ilyesmit. (
www.kurtz.hu) Én is itt csináltattam a bringám és imádom. Tudtommal a Mesterek ismerik is egymást, még Olaszországból. Tán jóban is vannak?

Éljenek a kézművesek! :)
Crunch 2011.03.02 14:08:43
@aronman: Akkor javítsd ki a linket légyszi! :)
A december 27-ei Winter Classic legendás helyszínét, a Kisstadiont szövegesen, fotókban és térképesen már bemutattuk, ezúttal mozgóképeken is ismertetjük. Videós stábunk bejárta a betonteknőt, korántsem a katasztrófaturizmus igényével. ..
Itt a december, a kertévék kezdik a nézők szívatását. Nem elég ugye, hogy év közben ide-oda pakolgatják sorozataikat, amiket nem mellesleg képtelenek időben elkezdeni - mármint akkor, amikor a műsorújságban ígérik - ilyenkor télen lepihentetik a nagyágyúkat, és csak tavasszal…..
Elnézést a tegnapi post elmaradásáért, egy régivágású logikai játékkal próbálom behozni a lemaradást. A Domino Knight 2 ötvözi a jó öreg Sokoban és az Atomix erényeit: van benne csúszkálás, ládatologatás, meg ami kell, a cél a főhős lovaggal felszedni a pénzeket, majd…..
Crunch 2008.12.02 15:46:20
Több mint 130,000 felfújható mell tűnt el úton a megrendelő felé. Az ausztrál Ralph férfimagazin ajándék mellékletnek szánta olvasóinak, ám a szállító hajó üresen érkezett meg Sydneybe. A magazin figyelmeztette a hatóságokat, és reménykedik hogy két héten belül…..
Crunch 2008.12.02 11:26:31