Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smatyas

7 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavasz nálam ott kezdődik, hogy meglátogatom a dísznövényvásárt, és telerakom virágokkal az erkélyt. A nyár meg ott, hogy 1. mezítláb járok 2. leégek. Ez most vasárnap mind egyszerre sikerült abszolválnom. Az arborétum gyönyörű ilyenkor, minden őrülten virágzik, én meg…..
Hétvégén  leugrottunk a Bakonyba értekezni a kőművessel, aki majd a vakolást csinálja. A telek alján futó patakban végre van újra víz! Csak híd nincs, évekkel ezelőtt eltörött, eddig nem volt sürgős megcsináltatni, de most hirtelen túl sokat kellett ugrálni. Szóval híd…..
smatyas 2010.04.23 12:02:26
Döbbenten láttam, hogy kevésszámú blogolvasói táborom március 18-án váratlanul 150 fölé ugrott. Fogalmam sem volt, hogy lehet ez, se előtte, se azóta nem történt még csak hasonló sem. A kedvesem, Benedek szerint valami biztos megjelent rólam aznap, de nem tudtam, mi lehetett.…..
Pseudobombast beküldése a blog történetének eddigi leghosszabb darabja:Félrefordításnak minősül-e az, ha a fordító stilárisan durván nem megfelelően fordítja a szöveget? Ha erőltetett szlenget, népies kifejezéseket használ a teljesen sztenderd angol szavak helyén? Illetve:…..
Mostanában gyönyörű idő volt, nem akarom elhinni, hogy hétvégére visszatér a tél, pedig a medve a napfényben meglátta az árnyékát, és Jégtörő Mátyás sem talált jeget. Igyekeztem sok időt tölteni Lédával (most négy napot egymás után), nagy öröm vele lenni. Mintha…..
„Lebegő szent virágok e fáradt arcok a Jazz Amerikájának hajnalán.”Polcokat, sőt könyvtárakat lehetne megtölteni azzal, hogy mikor milyen formában jelentkezett az irodalomban a (mára klasszikus témakörré, motívumkörré váló) társadalmon kívüliség, társadalmi…..
Úgy alakult, hogy az a két ember, akikkel együtt tanulok németül, az első órán bejelentette: el kívánja hagyni az országot. Mert ide nem lehet gyereket szülni. Mert itt nem lehet sok pénzt keresni, nagy házat venni, szép autót. A tanárunk vetett rám egy-két oldalpillantást,…..
nem egy filmművészeti remek, de a fíling kedvéért...  ..
smatyas 2009.02.09 16:54:25
@ködlámpa: béna ez a blog sok szempontból - én hol látom, hol nem - most pl igen. pedig az indavideoról van bekötve, ami tudtommal családon belül van.
Néhány fotó                        Kabdebó Lóránt             Pécsi…..
Kedves ködlámpások!Január 19-én hétfő este újra koncerttel, koncertekkel várunk titeket.Két egyszálgitáros-énekes előadó lesz a vendégünk, egyenként 45-45 perces műsorukkal. Természetesen - a Ködlámpa-sorozat jellegéből fakadóan - mindketten a versmegzenésítés területén…..
Képek az estéről:http://www.nagyszilard.com/php/index.php?kat=serie&gallerie s=20081231&event=retroparty  Kongán közreműkdödött: Molnár Robi            ..
December 15-én hétfőn a Miújság? együttes olyan remek koncertet adott, hogy félálomban mentem oda, és egészen felébredtem a végére. A vége olyan pörgősre sikerült, amit még sosem hallottam tőlük! Hallgassatok Miújság?-ot!..
Elkészült... ez egy blog, egy napló, a Lukács Mozgó eseményeinek lenyomata...
Hétfőre Karafiáth Orsit ígértünk egy maffia-játékkal (más néven gyilkosos), de lemondta (hát egy grátisz programmal ez előfordul), viszont közönségünk is alig volt, egy maffiát nem is tettünk ki. Játszottunk helyette szóbridzset (más néven szópókert), de szöget ütött a…..
Hát úgy néz ki, hogy sikerült egy KÖDLÁMPA blogot berhelni! Akár minden KÖDLÁMPA estéről jöhetnek ezentúl a friss anyagok! A címe egyébként azért lett ilyen "yawu"-s, mert valaki megelőzött minket...