Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KicsiHős

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vízre tettük, kezdődik a szezon. A műgyantával borított csónak nem igényel különösebb karbantartást, azért én most egy kicsit belülről rendbe raktam.    Kitisztítottam, lesikáltam, aztán 5 liter lenolaj, egy liter vékony lazúr keverékével alaposan…..
A hír:Nagyméretű harcsát fogtak a Balatonban, a balatonboglári kikötőben. A 93 kilogrammos halat egy órán át fárasztotta a horgász, majd  öt embernek két órán át tartott, míg megnyúzták és feldarabolták.Szép hal lehetett, gratula a horgásznak, azonban azok a…..
Bonie Singer, született Kajtár Bernadett leforgatta első felnőtt filmjét. Egy fekete kukac szántja a moziban, de mi nem ezt mutatjuk, hanem a forgatás elejét. Bernadettnek énekelnie kell, majd megsértődnie. Ez sajnos megugorhatatlan feladat volt számára. Beismerte tehetségtelen…..
KicsiHős 2011.06.07 11:11:15
Május 27-ére virradó reggel az M1-M7 autópályáról a Budaörsi útra beérkező autósok azzal a felettébb nyugtalanító jelenséggel szembesülhettek, hogy a Dayka Gábor utcai felüljáró után nem szűnik meg a buszsáv, hanem egészen a Nagyszőlős utcáig (egyelőre)…..
Egyik délután kilátogattam a Duna partra. Kellemes idő volt, reméltem a leívott csukák már összeálltak a kis öbölben. Sajnos megúsztam egy kapással. A visszaforgó víz találkozásánál hagytam süllyedni a támolygó kanalat, és amikor megemeltem akkor vágott rá a csuka. A…..
KicsiHős 2011.04.21 09:40:46
Ilyen is ritkán fordul elő, hogy az érintett fél, jelen esetben a csónak vezetője reagáljon egy hírre. EBI horgásztársunk az előbb kommentelte a bejegyzést, íme: "Sajnos én voltam a vezetője annak a K-MAXXI műanyag 4.60x1.70 es katamarán csónaknak ami felborult.A…..
Közeleg a Karácsony, az ünnepi asztalon a süllő igen előkelő helyet foglal el. A rántott süllő a klasszikus, de panír nélkül is süthetjük.A süllő szeleteket enyhén besóztam és nagyon vékonyan megkentem mustárral majd lisztbe forgattam. Picit pihentek, majd forró…..
BobaKrome és Bobafett adja a háttérzenét egy jó dolgos péntekre. Aztán bírd ki, hogy nem figyelsz a szövegre.    ..
Támad a tél. Talán az egyik utolsó idei kellmes napot fogtam ki a múlt héten. Horgászat szempontjából a napos idő nem volt túl szerencsés - nem is evett olyan nagyon a hal.Ellenben amelyik kapott, az nem vacakolt, letorkozta rendesen a…..
Gyerekkoromban vasárnap is hétkor kellett kelni. Megreggeliztem és már jött is Zoli haverom és ha jól kiléptünk az első csengetésre már a sekrestyében öltöztünk ministráns ruhába. A nyolc órás mise után a minisitráns öltözettel együtt jólnevelt kisfiús lelkületünket is…..
A hírek szerint a hétvégén sokan horgásztak a Tisza-tavon, de a hal nem volt annyira étvágyánál. Vasárnap vaciláltam, hogy lemegyek, de  úgy döntöttem, hogy hétfő lesz a 'halas' nap. A meteorológusok ugyan szeles, esős időt jósoltak, de inkább horgászom rossz…..
Az óraállítás biztosan okos dolog, de nem voltam hajlandó öt előtt kelni. Már rendesen világosodott mikor a kikötőbe értem. Ma már felhő is volt az égen, a felhős és napos időszakok váltogatták egymást, de szerencsére végig szélcsend volt.  A tisza-tavon nagyon…..
KicsiHős 2010.11.05 10:54:38
A kertben két kis tavam van egymás mellett, évente egyszer tisztítani szoktam őket. Ilyenkor az egyiket teljesen kiszivattyúzom, az iszapot kiszedem, majd tiszta vízzel feltöltöm.A nagyobb halakat és az ivadékot ilyenkor átfürdetem és csak utána teszem a másik tóba. Legnagyobb…..
Sajtóközlemény:2010. október 5-én Kiskörén a Közép-Tisza Vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság Kiskörei Szakaszmérnökségén immár hagyományosan megrendezésre került a Tisza-tó téli vízszintjével kapcsolatos egyeztető megbeszélés. A konstruktív…..
Október van.  Korán kelős reggeleken gomolygó ködfoltok bukdácsolnak át az ártéri erdő melletti töltésen, tegnapelőtt pedig mintha zúzmara csillogott volna a gyepen. A délutáni nap már csak melenget, a kéményekből felszálló füstcsíkok is bizonygatják:…..
Amióta kitettem a Brutális szurkolóverés a magyar-moldávon című posztot, amelyikben Papp Zsombor elmesélte, hogyan okozott majdnem tömegkatasztrófát a rossz szervezés az Eb-selejtezőn, és hogyan vertek meg teljesen indokolatlanul egy szurkolót a biztonságiak, izzanak a kommentek és…..
KicsiHős 2010.09.09 11:59:38
mivel én most voltam először az ujpesti stadionban (inkább a zöldek meccseit látogatom :) ), így nekem minden új volt.

szerintem érdemes lenne megdicsérni azt az embert, aki oda kirakta a stadiont. tömegközlekedéssel megközelíthetetlen. egy kis utcába vannak összezsúfolva a szurkolók. arról nem is beszélve, hogy akkora kerülőt kellett tenni, hogy még a kedvem is lement attól, hogy legközelebb kilátogassak oda (sajnos minden jegy elfogyott a vendégbe már hétvégére, de talán jobb is)

mi 19:55kor értünk oda a 3as kapuhoz. én most lehet szembemegyek a többiekkel, de akkor mi még nem nagyon tapasztaltunk ott tömeget. megvártuk a többieket 20:05 kor indultunk be. mi ott álltunk ahol páran az alu sörös dobozokat gyűjtögették. onnan 2 perc volt mire bejutottunk az első ponton. az egyik ork üvölt mint egy állat, hogy jegyeket elő mert nem mehetünk anélkül tovább. halkan megjegyeztem a másiknak, hogy mi ez a feszkó, mert semmi olyan nincs amiért háborogni kellene, de ő csak mosolygott. megmotoztak, beértünk a kapuhoz. előtte vagy 15 kopasz gyurma állt. szó nélkül motoztak, az egyik rámnéz, és mosolyogva megjegyzi, hogy "na takarodj arra befele"... beléptem a beléptetőkapun mondták az orkok, hogy csak mennyek nem kell csinálni semmit. ekkor kettő darab kapu volt kinyitva.
igazából ahol várni kellett az ott a pont volt ahol motoztak, mert csak páran csinálták a többi meg csak bámulta a tömeget.

lehetett érezni bennük a feszkót, hogy csak arra várnak, hogy legyen valami, és akkor már lehet egy kicsit leadni az adrenalinból.

én sosem értettem azt, hogy miért alkalmaznak ilyen embereket! elég sok meccsre járok ki, de általában az a jellemző, hogy ezek az emberek csak arra várnak, hogy valakibe beleköthessenek.
én elhiszem azt, hogy sokan részegek, meg nem úgy viselkednek ahogy az elvárható. dehát ez van, aki nem képes uralkodni magán, az válasszon más munkát.
az, hogy ezek alkalmatlanok, nem derül ki a felvételnél? aki ezeket alkalmazza nem néz kicsit körül, hogy kit is szerződtettem? abba nem gondolnak bele, hogy aki megvette a jegyet az valamilyen szolgáltatás elvár a pénzért?
egy olyan helyen ahol nem adottak a feltételek minek rendeznek meccset?
az ember nem azt várja el, hogy olyan nyilatkozatok jelenjenek meg hogy márpedig minden kapu nyitva volt. mondjuk a vip páholyból nehéz is lett volna észlelni, hogy mi folyik. meg gondolom a jelentésekben sem az szerepelt, hogy belfaszok voltunk és bénáztunk, meg összevertünk két civilt, mert a faszunk tele volt...

mi beértünk a kezdő sípszóra, sőt még azt is láttuk hogy dzsudzsk hogy pucsít melegítés közben. amikor elkezdődött a játék nem hittem a szememnek, hogy csak ennyien vagyunk, mert amikor megvettük a jegyeket szinte már nem volt normális helyre... a nemzetisport le is hozta, hogy 5000en voltunk, közben meg 9200an.
a maradék 4000 meg csak a második félidőbe ért be. addigra lett szinte telt ház.

az egésszel kapcsolatban csak negatívumokat tudnék mondani...
Subba A hónap dolgozója 2010.08.09 08:30:00
KicsiHős 2010.08.09 08:38:40
A Balaton mellett is szeretik a halászlevet, paszírozott módon főzik. Az alaplevet lehetőleg  többféle halból készítik, a nagyobb halak feje és a csontos részei kerülnek bele, de fontos, hogy kerüljön bele balatoni keszeg is bőségesen. Az átpaszírozott lében…..
Subba Kereslek! 2010.07.08 08:30:00
Áron igazi romantikus fickó, mi pedig szeretjük az efféle love storykat, úgyhogy lássuk a történetet az ő tolmácsolásában:"Történetem egy szép keddi estén kezdődött, 2010. június 15-én. Zöld Pardon, Insane koncert, rég nem látott cimborák a színpadon és a…..
Subba Heti Facepalm: FOROG! 2010.06.30 12:19:11
Ehhez tényleg nem tudunk mit hozzáfűzni, FOROG a kamera. Forog ő is!   ..
KicsiHős 2010.06.30 14:15:26
Felszólítunk mindenkit, hogy lepődjön meg! Egy újabb kibaszottul idegesítő reklám ami egy szexipari munkást próbál elsütni. Természetesen nem elvárás, hogy a szereplőválogatásra ellátogató megélhetési faszverőt felismerjék, de egy minimális research munkát igazán be…..
KicsiHős 2010.04.19 11:43:31
 Tilalom előtt még jött egy szép süllő...
KicsiHős 2010.03.03 09:53:27
A Balaton nem csak nyáron szép.A jég már veszélyes, de a móló biztos lábakon áll. a Keszthelyi öböl  a még erőtlen délutáni napfény megcsillan a jégen Apa, a nádszál is fázik, ugye?  a fotókat köszönöm Öcsémnek ..