Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kopizoli

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember általában addig örül a fene nagy demokráciának meg a szólás szabadságának, míg valaki, valahol olyat nem mond, ami neki szemály szerint nem tetszik, ilyenkor jön a tilcsákbe, a sípokkal beszédekel ellehetetlenítő idétlen nyugdíjasbanda és társaik. A briteknél…..
Az atlas.sk szlovák nyelvű internetes újság beszélgetést közölt Duray Miklóssal, a Magyar Koalíció Pártja stratégiai alelnökével. A következőkben az interjút magyar fordításban adjuk közre. Duray úr, hogyan is került bele a politikai életbe? Nehéz ezt pontosan leírni. Ha…..
Magyarországon most sokan hozzák fel a szlovák példát. Viszont ahogy a különböző magyar sajtótermékeket olvasgatom, akkor egyre inkább azt veszem észre, hogy az újságírók csak nagyon felületes információikkal rendelkeznek a nálunk lezajlott reformokról. Mivel én is…..
Kiskunlacháza. Ahol nincs rendőr. Ahol néhány nyomorult féreg suhanc (igen, cigányok, megelőlegezem leírni kijelentő módban azt, amit a faluban már mindenki tud, még azt is, hogy melyik család...) megerőszakolhat és meggyilkolhat egy szerencsétlen gyereklányt.Magyarország. Ahol -…..