Regisztráció Blogot indítok
Adatok
д

0 bejegyzést írt és 263 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanság az index.hu fórumán áll a bál arról (és általában nem csak ott és nem csak most, hanem mindig), hogy melyik az itthon kapható legjobb, legteljesebb és ár-érték arányban is megfelelő fehérje. Mivel a cégeknek nem mindig kötelező bevizsgáltatniuk a termékeiket, ezért…..
д 2014.01.13 16:19:08
Valaki ezt automatikusan megteszi :)
www.wheyprotein.hu/termekeink/feherjek/34-wpc80.html

Ettől függetlenül kíváncsi vagyok a teszt végeredményére! Hajrá! :)
Égigérő paszuly Spagetti rákkal 2013.11.07 09:48:29
Fotó: Krumpli Béla Az, hogy a Paszulyra egyetlen spagettis étel sem került fel a blogra, eléggé árulkodó. A semminél persze több tésztát eszünk, akár 3-4-szer is évente, ebből jó esetben egyet készítek én. Akkor viszont valami olyat, amin minimum hús, de inkább hal,…..
д 2013.11.07 15:22:12
@Jason Voorhees:
kösz, hogy ez megírtad helyettem :)
Napi Maflás A CSOPORTÉPÍTÉS 2013.04.23 22:06:37
A hatékony csoportépítés receptje egyszerű. Első lépésként kiválasztottság tudatot kell csöpögtetni a társaságba, beléjük sulykolni, hogy olyasmit gyakorolnak, ami az átlagemberek fölé emeli őket. Kell egy közös cél, és legalább ilyen fontos valamilyen ellenségkép, mert a…..
végre megvan. két lánc és pár csavar meg anya segítségével könnyedén rögzítettem is. a láncon bárhova felerősíthetem, így gyakorlatilag lett egy trx/human trainerem is. nagyon örülök neki. már nagyon régen szerettem volna. netről rendeltem, 4440 Ft volt postával együtt, meg…..
д 2013.04.09 17:30:44
ha veszel rakománykötőző gurtnit (www.argep.hu/popup.asp?pid=226094594&pnr=10001&foto=1) akkor azzal könnyen tudod változtatni a magasságot

és a gyakorlatok: itt mindent megtalálsz szépen felépítve és összegyűjtve:
www.youtube.com/watch?v=YkcjdIp7Fwo
  "Te mennyi pénzt költesz edzésre?Nincs mit szépíteni a dolgon, minden pénzbe kerül. Az edzésre is áldoznod kell, persze cseppet sem mindegy, hogy a pénzed hasznosan vagy tök feleslegesen költötted el! Kicsit elgondolkodtam, hogy a különböző árkategóriákban én milyen edzésformákra…..
Napi Maflás KÉSELÉS ÉLESBEN 2013.01.22 06:00:00
Ma szinte minden utcasarkon találunk egy dojót, ahol késharcot oktatnak. Aki késharcot tanul, annál nagy valószínűséggel lesz penge, és azért hordja magánál, hogy használja. Ez persze nem jelenti azt, hogy magasan képzett késharcosok mászkálnak az utcán. A késharc…..
д 2013.01.22 12:11:05
@Cecan Basescu:
nekem az a tapasztalatom, hogy amíg a védekező két kézzel markolja a késes kezet, addig a támadó a szabad kezével rommá veri a célpont fejét, tarkóját.
д 2013.01.23 10:12:00
@nguyen:
"""nekem az a tapasztalatom, hogy amíg a védekező két kézzel markolja a késes kezet, addig a támadó a szabad kezével rommá veri a célpont fejét, tarkóját."

sakkor mivan? par zuzodas esetleg torott fog szemben egy atlukasztott tudovel vagy szejjel kaszabolt majjal. kozben ketkezzel mar siman tudsz vmi komolyabb kenyszert alkalmazni-feszites, tores..."

ha úgy arcba vernek, hogy k.o. a vége, akkor azt csinál veled a támadó, amit akar.
ha ütik a tarkódat/halántékodat/arcodat, ha nem tudod kinyitni a szemed és a törött orrodon nem kapsz levegőt, akkor te nem nagyon fogod feszíteni/törni a kezét. nem azt mondom, hogy ez kőbe van vésve (mert minden az adott helyzettől függ). de persze ne legyen igazam :)
Pamacs és penge A spanyol csupor 2012.10.18 09:26:44
Itt volt, éveken át az orrom előtt a legjobb pamacsáztató-edény, és erre csak nemrég jöttem rá. Ez, kérem szépen, egy hengeres kerámiaedényke. Úgy tizenévvel ezelőtt Spanyolországban vásároltuk, vele, aki azóta a feleségem lett. Szerinte ugyan valami pástétom volt benne,…..
Pamacs és penge Újévi interjú 2012.01.06 10:30:00
Tudom, tudom, hol vagyok már, hol vannak az új posztok... Leszek és lesznek nemsoká, csak most egyéb munkák vannak, s közben persze egy kis erő- és lendületgyűjtés is a Pamacsos új évre. (Általában is ránk fog férni, azt hiszem, mindnyájónkra...) Addig is legyen itt egy link,…..
Modorosblog Kerülethatározó 2011.12.06 06:00:00
Számtalan panasz érkezett vidéki olvasóinktól, hogy nekik nem mondanak sokat a Körút, Pest-Buda-Óbuda, Belváros, csepeli HÉV, Kalef, Kőki és hasonló belsős, összekacsintós elnevezések - ma az ő kedvükben szeretnénk járni egy kicsit, hogy ezentúl ne érezzék magukat teljesen…..
д 2011.12.06 10:09:02
Louie the purple horse Elemzősdi 2011.11.27 17:14:00
...avagy mit hiányoltam Török Gábor elemzéseiből a hétvégén.Most, hogy túl vagyunk első vendégposztunkon, megint egy kis elemzősdi, mert már nem bírom benntartani. De még előbb egy kis belterjes pletyka tegnap szárba szökkent netcelebünkről. Nevét nem franciásan noár…..
Szájtépő Légvárvédelem 2011.11.06 10:22:00
"(...)a mi kudarcunk nem tud politikai ellenfeleink sikere lenni. A mi kudarcunk az egész nemzet kudarca is egyben" - Kövér László legújabb megnyilvánulása.  Nagyon szép. A fenti mondat helyett akár ezt is mondhatta volna a nemzet bajsza: "Ne kételkedjetek, ti aljas…..
Napi Maflás A LEGJOBB VÉDEKEZÉS 2011.09.13 23:03:00
Az emberben, amikor elkezd harcművészetet tanulni, az okok közt rendszerint ott motoszkál az a homályos, közelebbről nem körülírt cél, hogy „meg tudjam védeni magam”. Hogy ki ellen, mi ellen, az nem mindig tiszta. Sokaknál ez azt fedi, hogy valamiféle rejtélyes…..
Fighter Fuss az életedért 2011.08.21 16:08:00
   "Szégyen a futás, de hasznos!" tartja a mondás, de mit tegyünk, ha éppen futóedzés közben ér bennünket támadás és már eleve futunk? Erről szól a mostani post, amelyet a hosszutavblog ,  egy futással foglakozó oldal felkérésre…..
Ide kattintva olvasható egy nagyon profi és átfogó cikk az önvédelmi fegyverekről, amit erősen ajánlok a fighterblog olvasóinak figyelmébe !Fegyverszakértőt kérdeztek a cikk szerzői, és nagyon tömör informatív válaszokat kaptak! Eddig én sem olvastam ennél jobb,…..
Hello Tibi!A téma a földön hever, most végre meg is írtam. Az Öregasszony, de A Nyugdíjas is lehet a címe. Nem tudom, van-e a témakörből és elfér-e, remélem, hogy igen:)üdvNorbert K -Tudom Anci, tudom. Én se tudok aludni, igen, éjszaka többször is felkeltem, 6 óránál…..
 Borotvakés-kedvelők és -gyűjtők számára különösen érdekes hazai mű jelent meg: Kések, borotvák, ollók, vágó- és szúrófegyverek védjegyei, az Osztrák-Magyar Monarchia és Magyarország 1876 és 1945 közötti időszakából. Nézzük csak meg közelebbről. Recska…..
Prágában is vannak mortimerek. A két úriember úgy döntött, hogy erőszakkal rendezik a közúti forgalomban szerzett vélt, vagy valós sérelmeiket.     A piros felsős fickó taxis, és valószínűleg ő kezdte az egészet, bár talán a kard előkerülésére…..
 A Pamacs és penge természetesen nem veti meg a jó akciófilmeket sem. Generációs kötődéseim okán pedig magától értetődő volt, hogy a The Expendables című, idősödő akciósztár-parádét felvonultató Stallone-mozit megnézzem. Ebben értelemszerűen igen komoly…..
Napi Maflás KARAMBIT 2011.05.08 06:29:00
A maláj, indonéz, fülöp-szigeteki harcművészetek robbanásszerűen terjednek a világban. Nem véletlen, hiszen ésszerűek, gyakorlatiasak és rendkívül sokrétűek. Kalit, silatot azok is szívesen gyakorolnak, akik csupán az esztétikus mozgássorozatok érdekelnek, de az se fog…..
д 2011.05.09 15:47:38
@Darky_:
nem tudok teljes mértékben egyetérteni veled. véleményem szerint a két eszköz használata között azért van különbség, mert az egyikkel vágsz, a másikkal ütsz-szúrsz - másmilyen technikával éred el az eredményt. mind a kettővel gyakoroltam már és nekem ez a tapasztalatom volt.

természetesen, azt nem állítom, hogy nincsenek közös technikák, de ha már párhozamot kell vonni, a palmsitcket én a pusztakezes harchoz hasonlítanám.

munkakésnek nem használnám a kerambitot, mert nehéz vele megkenni a zsemlét :D
nincs új a nap alatt, a kerambit olyasmi, mint a kacorkés.
Szájtépő Na, hát ezért ne! 2011.04.28 14:42:00
Források: szijjartopeter.hu Szebb jövőt a cigányoknak, de milyet? (Véleményvezér) Videók: A gyöngyöspatai verekedés: Az Index interjú a faluban nem sokkal a verekedés után: Először is, elnézést kérnék a traumáért, én sem tudtam, hogy létezik szijjartopeter.hu, aminek…..
Szájtépő Halotti tor 2011.05.03 12:43:32
Oszama bin Laden tegnap meghalt.Az Egyesült Államok pofátlan imperializmusának rendkívül divatos szidalmazása közepette nagyon szeretjük elfelejteni, hogy az általuk éppen aprított országokban olyanok gyakorolták a hatlamat - és törekednek újra hatalomra jutni - akikkel jóérzésű…..
Napi Maflás A KARD ÉLÉN 2011.05.01 07:02:00
T.O. Teas könyvein egy nemzedék nőtt fel. Amellett, hogy ő írta az első ismeretterjesztő műveket a harcművészetekről, számos, azóta klasszikussá vált szerzőt vezetett be a magyar könyvpiacra – többek közt John Lansdale-t is neki köszönhetjük –, megalkotta a karate…..
Már nem csak filmekben, de itthoni parkokban is látni viccesen lassan mozgó embereket - nem a füves megoldásra gondolok, bár olyan is van -, akik a tai chi harcművészet meditációs mozgáskultúráját viszik át a hétköznapjaikba. (El se kezdjétek, tudom, valószínűleg a tai chi-nak…..
д 2011.04.30 18:43:34
@spontan:
hidd el, fiatalosan is fárasztó a tai chi, még ha lassú is. egyes gyakorlatok rendesen megerőltetik az izomzatot. azzal, hogy lassan kell mozognod, végig feszítve vannak bizonyos izmaid, és lassan kell levenni a terhelést és szépen lassan átúsztatni a másikra. nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.
legalábbis, amit én egyszer kipróbáltam, az ilyen volt. :)