Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Lüke Szkájvókmen

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A metrófelújítás után a trolibusz beszerzésen is jó eséllyel indulnak az orosz cégek. Tovább csúszhat a budapesti trolitender. Ez önmagában még nem lenne meglepő, ismerve az elmúlt évek hazai elektromos járműbeszerzési tendereit. A múltheti cikkünk óta annyi fejlemény…..
A Lángoló Gitárok kedvenc popsztárja, Justin Bieber (a képen ő van leopárdmintás felsőben) jelenleg őrizetben van Miamiben. Olyan dolgot csinált, amit nem lett volna szabad, főleg mert még csak 19 éves: gyorsulási versenyen vett részt egy kölcsönzött Lamborghinivel, és ha ez még…..
Dr. Lüke Szkájvókmen 2014.01.23 20:11:38
http://www.neatorama.com/ Januárban megszaporodnak nálunk a fura csavarhúzókat kereső érdeklődők, ezért most a gyerekjátékokat és konzolokat ajándékozók (vagy kapni vágyók) figyelmét szeretnénk felhívni arra, hogy mikkel szembesülhetnek a közeljövőben. Két évvel ezelőtt 24-én este 22 óra 4 perckor…..
Dr. Lüke Szkájvókmen 2013.12.23 13:17:02
www.antennawebshop.hu/index.php?page_info=1976

Nem a reklám miatt, csak így találtam meg. Hobbiszintre teljesen tökéletes a készlet, bár mi évek óta használjuk ipari körülmények között is, ennyi pénzért szerintem ajándék.
Hihetetlenül nagy bunkóságnak nevezte hétfőn Harrach Péter a "Nem vagyok tojóstyúk!" feliratot, amely a Varga István fideszes vezérszónok parlamenti beszéde miatt létrejött Kossuth téri tüntetésen volt látható. A kereszténydemokrata frakcióvezető napirend előtt szólalt fel a…..
Ritkán látott kellemes esemény csalt mosolyt az arcomra (kétszer is). Éppen Luca Modric aláírásáról olvastam az NSO-on amikor megjelent a bomba átigazolásról szóló cikk: Milan Perics érkezett a Fradihoz. Megmosolyogtatott a párhuzam, aztán délutánra az egy poénból kettő…..
A hajléktalanok után az autósok is megtudhatják, hogy milyen a fideszes rendpártiság. Kocsis Máté józsefvárosi polgármester kerületében ugyanis a szabályos parkolóhelyen megállókat is megbüntetik. Józsefváros egy csendesebb forgalmú kétirányú utcában azért büntetnek meg…..
Ma kellene levonni a tanulságokat az Országházban a gyöngyöspatai eseményekből. Az előjelek szerint a képviselők inkább Gyöngyöspatát csinálnak a parlamentből.Jó lenne, ha rend lenne. Gyöngyöspatán is, meg szerte az országban.  Tavaly sokan nyilatkoztak, hogy…..
Jogszerűnek tartja a megyei rendőr-főkapitányság, hogy négy sajókazai tizenévest közvetlenül a tanításról kihívva, megbilincselve vittek el kihallgatásra egy iskolai inzultálásba torkolló féltékenységi ügy miatt. Az intézkedést rögzítő biztonsági kamera felvételein…..
Tegnap a Váci úton kocsikáztam gyanútlanul, amikor a Duna Pláza előtt megfordult ez: Az első fotóból nehéz kivenni, hogy pontosan melyik típusról van szó, hátulról nézve azonban már látszik az S-felirat is az Audi TT-n, a szerencsés rendőr tehát a sportmodellt hajtotta. Hogy ez…..
Dr. Lüke Szkájvókmen 2010.07.25 13:12:45
@VRbagoly: Arra, hogy olaszországban a sürgősségi vér és szervszállítás is a rendőrség feladata, Erre kapták a lambót :D
Kezdjünk bele, este hét óra, itt a várva várt konferencia. Mi lesz? Ingyen burkolat? Visszahívás? Akciós cellux?  A rendezvény az iPhone 4 antenna songgal indul, amiben arról énekelnek, hogy bár elő lehet csalogatni a térerő-eldobós jelenséget, hétköznapi használat során…..
Dr. Lüke Szkájvókmen 2010.07.16 21:34:46
@norbi2k: Mennyi is mondjuk 1,000,000 fél százaléka? Igen, pontosan 5000 ügyfél.... És nem akarok fikázni, de ez nekem soknak tűnik.
Hét dala: Savage Garden - Truly, madly, deeply Album: Truly, madly, deeply (1997) Miért pont ez? Szerelmes dalokról már értekeztünk itt a blogon, egész pontosan egy éve, viszont az amerikai ünnep újra kopogtat, sőt mi több, kamionként zuhan át nappalinkban. Egyfelelől utálatos, hogy…..
Dr. Lüke Szkájvókmen 2010.02.14 09:43:02
This is what democracy looks like...Képek ITT : LMV.HU Az index címlapján tegnap a következő cikk szerepelt a tegnapi koppenhágai megmozdulásról: „Törtek-zúztak a felmelegedés ellen”. A szövegben kacifántos fordulatokkal, mint „huligánok” vagy „a…..
Dr. Lüke Szkájvókmen 2009.12.13 22:03:23
@nabazzmeg:Teljesen egyetértek.
Ma jött el a nap, amelyiken a jászalsószentgyörgyi benzinkutas – aki a helyszínen látottakból kitűnően nem is titkoltan igencsak kedveli a kettős kereszt Nagy-Magyarországhoz köthető szimbólumát -, beválthatta volna korábban beígért fenyegetését, miszerint az…..
Az olvasói levelek mindig tanulságosak. Van, aki a feszültséget vezeti le, van akinek tetszik, amit csinálunk és van, aki csak megír egy történetet. Talán okulásul, egy kicsit a mi szórakoztatásunkra is. Gábor ilyen ember, elnézést, Gábor, nem bírtuk ki nevetés nélkül. Pedig…..
Új reklámspot-sorozat indult útnak a német nyelvű tévécsatornákon néhány hónapja, és vált hihetetlenül rövid idő alatt kultikus darabbá. A filmen nem túl szimpatikus, ám rendkívül laza fiatalember arról győz meg minket másodpercek alatt, hogy villanyautóval járni, pláne…..
Dr. Lüke Szkájvókmen 2009.09.23 22:12:11
@ekutya: "Egy atomhulladékot hermetikusan el kell zárni a környezettől, akár évezredekig, vagy tovább". Vagy tovább... Az erőműből kikerülő szegényített urán felezési ideje 4,5 milliárd év.
Reckl Amál blogja Székely kiskapu 2009.08.16 14:13:54
Kovászna ajándékba adott Gyulának egy igazi, eredeti székelykaput. Derék dolog. Minden résztvevő ingyen vett részt ebben, köztük a szállítmányozó is.De itt jött a baj! A magyar határőrök viszont megbírságolták a jóságos kamionost, mert (28 napra visszamenőleg!) nem tudta…..
„Ha ilyen barátaink vannak, akkor ellenségekre már nincs is szükségünk!” –jutott eszembe a régi mondás, amikor néhány napja azt a hírt hallottam egy ismerősömtől, hogy a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal jogászai egyelőre nem javasolják a feljelentés…..
Dr. Lüke Szkájvókmen 2009.05.25 22:29:51
@urbanistapista: Ha azt a laktanyát nem rakták (raknák) volna rendbe, akkor már az egész ráomlott volna a buszpályaudvarra. Laikus szemmel is életveszélyes volt már vagy 10 éve.
S-blog Autót? Ezektől? 2008.12.29 08:00:00
Egy barátom említette a minap, hogy autót szeretne vásárolni, nincs sok mozgósítható pénze, egymilliónál ne legyen sokkal drágább, ehhez még jönnek ugye a sallgangok, az olyan olcsó mókák, mint az átírás.Van is kedvenc, a mindig szép Ford Focus. Ennyi pénzért akad is szép…..
Leleplező riport készítésével próbálkozik a Magyar Nemzet és a Hír TV. A magam részéről azt tanácsolnám nekik, inkább csináljanak bejglit, ott nagyobb esélyük van a sikerélményre.Az esemény: Ismeretlen Férfi beállít a IX. kerületi SZDSZ elnökéhez, és felkínál neki egy…..