Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hagymásbab85

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar kajak-kenu szövetség mintegy 42 millió forintot kér Janics Natasáért, azért, hogy a sportolónak ne kelljen 2 évet kihagynia. Korábban már felmerült olimpiai életjáradékának elvétele, és Szeged is bekeményített volna, de végül ott megegyeztek. Lehet, hogy van érve és…..
A 10 nappal ezelőtt bejelentett 397 milliárdos megszorító kiigazító csomag szavatossági ideje hamar lejárt, mert ma délelőtt Matolcsy egy újabb, 370 milliárdos megszorító kiigazító csomagot jelentett be. A nyáron megtárgyalt, kiszámított, átnyomott hiperszuperstabil 2013-as…..
Kép:csepelinfo.huA kormány leszállítja a tankötelezettség korhatárát 16 évre. Titkos hatástanulmányuk szerint ez kallódó szakképzetlen fiatalok tízezreinek megjelenésével és több ezer pedagógus elbocsátásával fog járni!Találós kérdés: melyik kormány tesz olyan lépést,…..
A március 15-i tüntetéseket a kormány úgy próbálta megakadályozni, hogy Budapest összes tüntetésre alkalmas terét lefoglalta. A felháborodás után február 17-én a KIM, a Főváros és az Egymillión a magyar sajtószabadságért civil mozgalom megállapodtak, hogy mégis megkaphatja…..
Schmitt Pál szerint nem használta fel doktorijához forrásmegjelölés nélkül senki más kutatását a tegnap lemondott német szövetségi államfő.  Az államfő elmondta, hogy régebben sokat dolgozott együtt Christian Wulfffal, és egyszer sem látta, amint más dolgozatból…..
Ma készültek ezek a fotók Kolontár mellett a vörösiszap tárolók melletti úton. Ennek a pornak a nagy részét a Lőrintén és Csótapusztán élők kapják, de bőven kapnak belőle Kolontáron is. A helyieket nem tájékoztatják a por összetételéről. Az információk vagy…..
Michael Knight Lázár speki 2012.02.02 10:10:00
Lázár János egy undorító spekuláns (a továbbiakban: speki). Nem is értem, hogy Selmeczi szenátor asszony rémisztő kántálása mellett miért nem veti ki magából a Fidesz. Mert az egy dolog, hogy spekuláns, de még esetenként sikeres is... Pfúj, felfordul az ember konzervatív…..
  Hogyan képes korrigálni egy alapvetően ideológiai karakterű, magát szimbolikus beszéddel kifejező kormány az elhibázott gazdaságpolitikáját? Csak úgy, ha a pragmatikus irányváltást is ideologikusan és szimbolikus beszéddel magyarázza. A kockázatok és mellékhatások…..
Fegyveres konfliktust vizionált és a liberális demokráciák válságáról beszélt Vona Gábor, a Jobbik elnöke a párt évindító rendezvényén. Vona beszédében azt is kijelentette, hogy  sem kommunisták, sem fasiszták, "de demokraták sem vagyunk", a Jobbiknak pedig…..
Január 8-án Somlóvásárhelyen tartott telt házas lakossági fórumot az Esélyt az Életre a Vörösiszap Után egyesület, miután a helyi polgármester a korábbi falugyűlésen nem tudott kielégítő választ adni a másodlagos károsultak problémáira. A vásárhelyiek hívták az…..
Az Emmy-díjas Mátrix-sztár, Laurence Fishbourne úgy döntött, nem köt szerződést egy újabb évadra a Helyszínelőket gyártó CBS tévécsatornával, írja a Hollywood Reporter. A színész még 2008-ban, William Petersen távozása után csatlakozott a népszerű nyomozócsapathoz, de…..
Nézem ezt a kampányt meg az összes többi szánalmas reklámot, próbálkozást: "Itthon otthon van", "Jöjjön a Balatonra", "Élvezze velünk a magyar tengert" - nem tudom, hogy sírjak-e vagy röhögjek. Magyar Túrizmus Zrt? Itt is valaki megint jól járt.…..
hagymásbab85 2011.06.02 21:26:21
Vastagbőr A hűség jutalma 2011.04.09 13:05:00
"a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér." Lázár definíciója alapján Papp Dániel sokat ér. Munkájának is megvan az eredménye:…..
Szakít a brit multi az Esztergályos Cecília és más elkopott celebek által előadott bevásárlókocsi-tologatós, kizárólag az olcsóságot hirdető reklámjaival. Fordult a kocka, szerethető, cuki kampányt rendeltek be az idei húsvétra. A mű elkészült, és ha végignézi az ember,…..
Bizonyára sokan próbáltátok, még többen olvastatok róla: pár napja próbajáratra indult a 86-os vonalán az új budapesti szuperbusz, kinek neve MAN Lion's City GL. Ötajtós, áttetsző csuklóval felszerelt monstrum, modern információs rendszerrel, 10 518 köbcentis, 320 lóerős…..
hagymásbab85 2011.03.25 19:15:50
@gyarló: Kössz a videót, de fölöslegesen fáradtál vele, én ugyanis Európáról beszéltem, nem Japánról.
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
Sokat írtunk már a köztévé Híradójának elfogultságáról, a jobboldalnak kedvező hírszerkesztésről, de hogy pontosan mi is történik a színfalak mögött arra jó példa egy Népszabadsághoz eljuttatott levél. A napilapot Várnai László, az LMP XIV. kerületi önkormányzati…..
Nem tudom, Mária levele mennyire fogja megosztani az olvasóközönséget, mert egyrészt igaza lehet benne, hogy veszélyes dolog, ha belecsattan egy ilyen nagy acéltönk az autó aljában, miközben az éppen áthaladna fölötte. A másik oldalról nézve viszont csak volt ott egy piros lámpa,…..
hagymásbab85 2011.03.06 11:40:36
Lehet köpködni, de ez egy igazi lakmusz - az volt 2006-ban is, és működik most is. A hangzatos ideológiák mögött szándék, politikai maszlaggal leöntött bénázások és szemétségek egy pillanat alatt lepleződnek le, ha "lefordítjuk őket Pistire", akinek 15 évesen a…..
A Viasat3 sem akar lemaradni a Való Világ 4 mögött, és ugyan az Éden hotelt szappanoperaként meg stratégiai játékként harangozzák be, mindenki tudja, hogy ez a műsor méginkább a csöcsökről és a kockahasakról fog szólni, mint az RTL Klub valóságshowja. Itt egy videó a tétel…..
V8 D / 6.585 cm3 / 0 - 96 km/h: 15,0 s / Vmax: 96 km/h / üveg vastagság: 12,7 cm  (klikkelj a nagyobb képekért) ..
A poszt első felét H küldte, köszönjük!A fővárosi közlekedési anomáliák után nézzünk már körül az ország háza táján is ez ügyben. Tavaly március óta regisztrációs jegyet kell váltani a tömegközlekedési  járműveken. A regisztrációs jegyet azért vezették be,…..