Regisztráció Blogot indítok
Adatok
venala

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk nehéz helyzetbe került, decemberi fizetését inkasszó alá helyezték, így valószínűleg pénz és kilátások nélkül tölti az ünnepeket.  Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon aszegenyekvagyunk@gmail.com címre !!   Az alábbi…..
venala 2015.11.29 20:24:32
@martineden: Itt nem csak injasszo van,hanem fizetes letiltas! A nav inkasszal,a vegrehajtast kero a vh eljaras keretein belul ertesiti a munkaltatot,h a fizetes 33%-a az ove....ettol meg az inkasszo viheti a tobbit. De a fent nevezett 33%el sem jut a szamlaig,mert azt a munkaltato mar a vh-ra utalja. A bujkalas nem megoldas,max a reszletfizetes....bar a vh atfutasok borzasztp lassuak.
Negyedórával záróra előtt nem akarta beengedni Szilvit a Déli pályaudvar Relay újságosa, aztán a címben idézett verbális támadást intézte a meghökkent vevőjelölt ellen. Akinek ezzel el is ment a kedve attól, hogy a tervének megfelelően női magazinokat szerezzen be a másnapi,…..
Milyen leleményes a mi olvasótáborunk - ma ismét bebizonyítja, hogy bármilyen területen képes felvenni írásaival a szakblogokkal is a versenyt. A szerző, LMT egy kifejezetten csajos témáról írt nekünk:  A modoros hűtlenkedő férj mottója: "én nagyon szeretem a…..
Pilu Kerékpárforgalmi igazolvány 2010.03.24 17:25:00
Nesztek futárok! Majd ha a választások után megállít a csendőr a Deákon, oszt’ kéri a forgalmit, nem lesz olyan mosolygós a szátok!       ..
Hajni összejön egy kedves sráccal, és minden oké. A szép folytatásnak szinte semmi akadálya nem lenne, ha a fiú nem őrizne egy súlyos titkot. A rejtélyről hamar lehull a lepel, de inkább maradt volna rajta, ugyanis szemet bántó és fület sértő rémlátomás az! Most megismerheted…..
Sziasztok Legfrissebb élményeimet szeretném elmesélni nektek, nem is tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. Tegnap éjszaka a barátaimmal töltöttem az év utolsó estéjét.Természetesen volt pia dögivel ,meg jókedv és miden ami ilyenkor kell. Egészen este fél tízig tartott a felhőtlen…..
venala 2010.01.02 16:39:53
@tff: Elmegy betegszabira,mert beteg lesz. Ez nem csalás!! A lakosság 90%-a ezt csinálja.
Másodszor a jog tanácsok természetesen arra az esetre vonatkoznak, amikor hivatalos munkaviszony áll fenn!
VAlamint a pert jelen esetben 100%-ig biztosan megnyeri. Jelen munkaügyi perek magas százalékban erről szólnak. Hidd el: Rendkívül sok ilyen ügy van és nem cél az idő előtt lezárás. Megfelelő jogorvoslat születik a munkavállaló javára! A munkaügyi bíróság rendkívül sokat tesz azon munkavállalókért, akik hajlandóak bejelentést tenni és elindulni!