Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kékavian

0 bejegyzést írt és 165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kutatás szerint összefüggés lehet az RH negatív vércsoport és az ősi idegenek között. A nyomok egészen 35 ezer évvel ezelőttre nyúlnak vissza… A földönkívüliek köztünk járnak, közelebb mint gondolnánk. Egyes tanulmányok szerint ugyanis mindenkinek, aki RH negatív vérrel rendelkezik,…..
A CIA-s Robert David Steele és a Fehér Sárkány titkos társaság nagykövetének szerepét betöltő Benjamin Fulford, volt tv-s politikai műsorvezető és nyomozóriporter közös, közel tizenöt perces videóinterjú frissítése. Mindenkinek segíthet megérteni és feldolgozni a jelenleg kibontakozó eseményeket...
A Kozmikus Közzététel sorozat epizódjának fordítása itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/12/kozmikus-kozzetetel-xiii16.html    ..
Kékavian 2020.05.04 19:34:35
@GoodET Hungary: Más nevet kell neki adni oszt jónapot...jah vagy valami spoylert hozzátolni igy már másnak tünik.
Évezredek óta az emberek a csillagokra támaszkodnak, hogy tájékozódjanak, inspirációt és irányítást kapjanak tőlük. A bolygóknak és a csillagoknak intim és szorosan összefüggő kapcsolatuk van a Földdel, emberekkel és az általunk vezetett élettel. Még az elit is bízik az asztrológiában, és figyelembe…..
Míg Európa nagy részét bezárták a koronavírus járvány miatt, a 17 NATO és partnerországainak elit katonai erői a Defender Europe 20 katonai gyakorlatokat fedezékként használják arra, hogy letartóztassák az erősített európai szervekbe beágyazódott mély állambéli sátánistákat. A New York Times…..
Sok forrás egyetért azzal, hogy zavartalanul használják a pandémiát, vagy más néven a "járványügyi-infót" a jelenlegi hatalmi struktúra összeomlasztására. Számos jelentés érkezik az elit tömeges letartóztatásáról. Ezek egy részét megerősíthetik olyan vezető híradói jelentések, mint például amik a…..
Kékavian 2020.04.08 22:29:02
@Eva Nagy:
Ha Hitler 5 nemz egy puját az 46ban születik meg kb és most 75 éves..jah hogy mindjárt nyócvan..annyi vagyok de nem vagyok annyirra elhasznált mint merkel nyanya...pipa vagyok rá de valóban az 54es 8 évvel fiatalabb :)
Kata és családja öt évvel ezelőtt költözött Norvégiába. Mint oly sokan, nekik is a svájci frankos hitel tett be, így voltaképpen kényszerhelyzetben voltak. Akkor úgy tervezték, maximum 5 évig maradnak, így most felmerül a kérdés, visszaköltöznek-e. Írásra annak kapcsán…..
Az történt, hogy augusztus 26-án maradt egy szabad napunk, és úgy döntöttünk, megnézzük a Tarján közelében lévő Nagy-Somlyó hegy - útikönyv szerint - páratlan kilátását. Végül a célpontot nem értük el, mert sikerült beleszaladnunk egy jelzésfelfestés-kelepcébe. Hogy…..
Kékavian 2018.04.26 17:14:09
Ferenc József keserűvíz   A keserűvíz egy nagy sókoncentrációjú gyógyvíz, amelyet hashajtóként, gyomorpanaszok kezelésére alkalmaztak és alkalmaznak ma is. Bár a modern ember szívesebben kap be egy tablettát, vagy megissza a pezsgőtablettával dúsított csapvizet. mint a…..
Több mint ezer éve annak, hogy az égbolt megszűnt az ősvallásunk bibliája lenni. Fogyatékos töredékeiben mégis megsejthetjük, hogy az elmúlt századok képzelete az egyes csillagokban és csillagképekben az istenek palotáját, kertjét, asztalát, szemét, ujját, vetését és szerszámait véli felismerni. Az…..
Tegnap reggel 94 éves korában elhunyt William Tompkins. Michael Salla és Bob Wood jelentése szerint pár napja kétszer is elesett, a második után már nem tért magához, agyi vérömleny alakult ki nála, amit már nem lehetett műteni. A kórházban a lélegeztetőgépről lekapcsolták és nem sokkal ezt követően…..
Kékavian 2017.09.06 20:15:21
@(101010101): Nem a nyüves hüllők tették hacsak a globalisták szive helyén valami hideget nyirkosat nem gondolsz..

Nincs más rabszolgaság mint a saját rossz szokásaink rabsága!

Minden ember maga teremtette gondolataiból teremtett elementálok veszik át a hatalmat az emberek felett ( önfejüség makacs elképzelések folytonos mások feletti itélkezések) olyan erős gondolatenergiát képeznek hogy szabadulni nehéz tőlük éseek az energia csomók képezi mindazt a rosszat amit érzékelünk. Nyilván a mohóságtól hatalomvágytól eltelt globalisták is ilyen de jóval nagyobb energiacsomókban élnek akik már nem is tudják fegyelmezni sőt változtatni ia alig ezen a magatartásukon. Ezeket az energiacsomókat nevezzük elementáloknak amit egy elhatározással pl: holnaptól nem nézek TV vagy más hasónló lehet leépiteni.
Harald Kautz-Vella számos szakterületen jártas német fizikus, aki kutatóként és újságíróként is tevékenykedik. Szerteágazó kutatásokban vett részt független laboratóriumokban, ahol olyan jelenségeket tanulmányoztak, amelyek létezésével a hivatalos tudomány nem, vagy csak nagyon keveset foglalkozik.…..
Kékavian 2017.08.21 14:53:54
16 ezer évvel ezelőtt lejött ez a ragaccsal telitett meteor kövek garmada és azok a tisztánlátók nem irnak tudnak(?) sóla semmit akik kimondottan ilyesmikkel foglalkoztak: Pl Blavatsky, Steinek, Frabato és sokan mások a felsorolás csak ugy hirtelen ami bejött.

Viszont arról majd mindegyik ir , és tanit hogy már a gondolatokkal is teremt az ember, nemhogy a hangosan kimondott parancsoló mondatokkal szavakkal - nor ez a társaság akikről olvashattunk eleve a gondolataokkal foglalkozva majd megtárgyalva és ügye bankáraikkal anyagiakat mellérendelve is megteremthetik azokat az elementálokat amelyek aztán elvégezték ezt a feladatmennyiséghez a lehetőséget...DE! önállóvá válva a teremtmények ugye bár visszahatnak a gazdáikra és már nem szolgálják hanem ők teszik gazdáikat szolgává és erre utal a legvégén saját magukat kérik áldozatként...háááát unalmas is még egy gonosznak is a gonoszabb gazdát szolgálni....
A fekete mágia tele van a gólem teremtéssel és annak lebontásával de valószinü III.Ince nem tudta és utódai se a gólemet lebontani már..tehát az látni a világ sorsa sajnos egy rakás fekete mágiát is alkalmazó irányitása alatt lehet de saját maga is....

Biztos vagyok hogy az átkokat valahol oldani lehetne hogy a sok gyermek nő ember lelke végre nyugalmat és pihenést találhasson.

Nem igazán értem a szarmaták zsidóvá avanzsálását se....hiszen a szarmaták hun néptörzsek közé tartoztak..tény galiciában)mai Ukrajna) sok zsidó élt mára európa vezetőivé válva....(közbetett link a vatikánról, aki ma is furin viselkedik)
Szóval ez az Ő élménye és a távollátás bár lehetségességnek tartom mégis erről a régebbi ismert tanitók tisztánlátók keveset irtak.

Kereknek tünik mégis sok a hézag sok kérdést vet fel többett mint amenyit megválaszol.
Az Exopolitika Magyarország bloggal közösen írott ismertetőnkben megpróbáljuk röviden bemutatni/összefoglalni Dr. Steven Greer „Illegálisan Titkosított” (Unacknowledged) címmel újonnan kijött dokumentumfilmjének legfontosabb megállapításait...
Kékavian 2017.06.19 20:19:52
@(101010101):

Azért csak érzékeled a lábad alatt a főldet....ez a holografikus világegyetem olyan hogy te is egy hologram alapján vagy materializálódva amig a fizikai testedben vagy...tehát még van a föld és a naprendszer. Igaz a bolondok a földet jól elintézték a háboruikkal de van még...
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii6.html    ..
Kékavian 2017.03.06 21:19:05
@Image Nation: Hááát azért a szabad akarat ide vagy oda sok dolgot már rendeztem de valahogy ugy látom a Szaturnusz haladásával a nehéz fényszögek csak csak beleronditanak a sorsomba...Mondjuk most a totál fog balhékkal és lassú bolygóként tavaj ösz óta a nyilasból 150fokkal a 46 születésihez....szóval van azért ami elkerülhetetlen mert kiafene örülne a fogfájásoknak.

Viszont értelmezése a agresszió lecsökkentése vagy teljes elévülése....agresszió alatt erőt energiát értek nem háboruskodást bárkivel is. Ez egy a korral járó leépülés része mindenkinél...a föld felé való visszahajlás. Na és türelemre tanitás.

Tehát nem mindig de azért időnként főleg a lassú bolygók áthaladása a születésihez viszonyitva jeleznek bizonyos eseményeket amik nem biztos hogy öröm oka lesz.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii5.html    ..
Kékavian 2017.03.06 21:04:14
@anathea:
Látjuk a migránsoknak nevezett afrikaiak és keletiek alaposan kiélik a mintázataikat az európai fehér ember kárára.

Igaz sokan szenvedtek az usa fehéreitől nade nagyon nem mindegy hogy azzal teszem meg bosszúból aki bántott és otthonaikat lebombázta vagy fogja magát továbbitja akit és ahol ér vele!?

Túl sok különbség nincs ebben a földi emebrek rasszok viselkedésében és a univerzumban más fajok közötti magatartásban...még hogy fejlettebebk??
Semmibben ha ez igaz:
Amennyiben magasabb a technológiájuk talán valami másban jóval gyengébbek..mondjuk szeretni tudás vagy más érzelmi dolgok realizálása ami a mienk és az ők életükből hiányoznak? És másis ha összehasonlitásra kerül a sor hát nem fejlettebbek csak mások!
Mintahogy egy kiváló 20 éveiben járó több olimpia gyöztes fiatal és egy hetvenes tudós...
Ember mindkettő csak más!
Korábban már készítettünk egy összeállítást a kanadai Gigi Young videóiból, most ismét az ő munkásságával fogunk foglalkozni. Gigi empataként és konzultánsként elsősorban a dolgok lelki oldalával foglalkozik, fiatal kora ellenére nagy tapasztalatokkal bír, és földönkívüliekkel való rendszeres…..
Simon Parkes a Wolf Spirit Radio havonta jelentkező műsorában rendszeres jelleggel válaszol hallgatói kérdésekre. Ezekből állítottunk most össze egy tematikus, sok témakört érintő, és az egyes témákat összefüggéseiben is láttató összefoglalót. Számos, a blogon eddig még nem tárgyalt részlet mellett…..
Kékavian 2017.01.11 13:42:49
A new age dologgal pont az a baj hogy spirituálisnak hazudott agymosás szintén. Kryon arkhon állandóan a magnetikus szolgálatoktól jött - ő mondta nem én és állandóan a rácsokat igazgatta....néha kinyilt a zsebembe a bicska ahogy az emberekről nyilatkozott mézes mázosan de alatta az utálat hangján.

Másik:Ha az embert tudatlanul hagyják, márpedig iskolázatlanság okán azzá vált az évszázadok alatt - ugye volt idő mikor minden ember tudott róni és azt elolvasni...mára ha egy hirt megnézünk ömlik európába az analfabéta tudatlan tömeg....pedig valamikor azokon a földrajzi területeken is tudtak róni és olvasni is.
Itt a totális butitás a cél ezért - és ha hagyják a fejlett lélek dimenziók hogy az organikus testetekbe leszállókat ilyen tudatlanságba hajtsák akkor se ők se a testekben élő lelkek nem fognak gyözni - csakis a sőtétség=tudatlanság!

Különböző vallások: egészen a ótestamentum összeollózásáig amiből a rk és a iszlám keletkezett nem volt gond se a vallással se az emberekkel annyirra...ez a zsidós dolog valami más hibrid lehet akit direktbe ugy generáltak hogy a földi emberek gondolkodását megváltoztassa egyfajta spirituális nélkülivé csakis a kézzelfoghatóra erősitve.
Nem árultak el semmit ők a saját teremtésük alapban. Előtte is volt emberiség de egészen más fajta...lásd Kain akit meg kellett jelőlni hogy az a "Istené", és a többi is azé.

Még.A bolygó istenek valójában nem ők hanem a teremtés alapjából lélekszálakon kiinduló hiearchia =gömbszerü hullámterjedés kiáradásának csomópontjai és mint ilyenek a seranok serinók a bolygókón élő fotinókhoz továbbitják a teremtő kiáradásának energiáját, amin vissza is térnek egy bizonyos idő múltán. Javaslom Kisfaludy György eseményhorizont.hu tanmenetét ahol is képekben is láthatóvá válik hogy KÉPbe legyél a teremtés folyamatábrájáról! Másik a Toth smaragdtábláján olvasható szintén a Gaia és a rajta történő emberiség története felemelkedése és ennek célja.

Nem olvasmányok hanem tanulmányozásra ajánlottak hogy az ember meg is értse mit olvas leeessen a tantusz! Na ezért kell alapból tudni olvasni és irni! Mert enélkül csak biológiai léte van az embernek szellemi és spirituális totál elvész - ami a mai politika célja .
Kékavian 2017.01.11 13:55:00
Hullámterjedés=...tégy 3 telót egymás mellé az asztalra 20-30-70.....és csak az szólal meg amelyiket feltárcsázod azaz a hullámterjedését manipulálod....pont ilyen a biológiai testben a csakra rendszer is...7 van de 1 lefelé a gát és föld között 1 felfelé a menny és fej közepe között...és 5x2 elől hátúl a köldök alatt a köldök felett a sziv torok két szem között test eleje és a test háta felé sugározza ki az aurát amely körkörös gömbszerüen fogja körbe a testet.

Mindenki azzal a szinttel tud dolgozni amelyik csakrájának az energiájával él többségében.
google - csakrák képen..és van magyar magyarázatokkal ellátot aura rétegekkel lerajzolt képek is...tanulmányozandó ez lenne az igazi önismeret - "ismerd meg önmagad" - és öszinte feltárással felmérni melyik csakrán élünk többnyire, annak pozitiv és negativ dimenzióiban. Mert ezek a dimenziók ITT vannak bennünk és rajtunk kivül ezekkel vagyun k kapcsolatban.

Ne a külső dimenzionális lényeket keressük hanem ami aki bennünk él!

Pl gyökér csakra: túlélés, evés alvás biztonságos kuckó, ezt megtudom e osztani vagy mindenkin áttaposok hogy nekem legyen....
vagy a legproblémásabb a napfonat a köldök felett...hatalom! magamon uralkodok a biológiai testemen érzelmeimen haragomon vagy másokon és mindenki hibás csak Én nem....
Tehát itt kell keresgélni nem a drakonidák és frász tudja kiken...nyilván ha magam ura vagyok ők már hatástalanok rám.
Kékavian 2017.01.11 16:06:57
Na igy a 3 részt elolvasva és elmélkedve sok irás van hogy 12 helix vagy mi szál van volt de csak 2 maradt mint DNS..nos a földi biológiai lényeknek mindnek 2 DNS szála van közöttük a lokuszokkal Tessék ime egy jó felvétel róla:

www.origo.hu/tudomany/20121129-eloszor-fenykepeztek-le-a-dnst-elektronmikroszkop-alatt.html

Hogy hány szál még nem tudom mert ki kéne nagyitani hogy számolni is tudjam.

Aztán ha olyan sokan belenyultak a genetikánkba alapból mi is földönkivüli és földi humanoidok vagyunk..ki minek tartja magát....

Én szeretem a hüllők közé tartozó állatokat Béka kigyó gyik stb....attól még ember lehetek gondolom :)

Sokkal inkább azt vélem hogy valamikor egyiptomi kultura végidejében a hallotkultusz elcsuszott a lejtőn és valamiféle demonizálás vette kezdetét....és olyan okkult tettek amik máig is kihatnak rossz irányba azokon keresztül akik máig folytatják azt a "dolgot" Szertartást.
Simon Parkes a Wolf Spirit Radio havonta jelentkező műsorában rendszeres jelleggel válaszol hallgatói kérdésekre. Ezekből állítottunk most össze egy tematikus, sok témakört érintő, és az egyes témákat összefüggéseiben is láttató összefoglalót. Számos, a blogon eddig még nem tárgyalt részlet mellett…..
Kékavian 2017.01.11 15:28:56
@Angyalszem33: A tudás a meséinkben a mondáinkban és a teremtés pedig a himzéseinkben és táncainkban mind mind elrejtve. Ha felmész a Kisfaludy eseményhorizont oldalra ott a fizikáját is megtallod!
A teremtés geometriáját a magyar táj jellegü himzésmintáiban fellelheted.
Kékavian 2017.01.11 15:33:54
@Domaházy Ákos: Alkyon van ahol ugy köszön el adonáj, nos az adonáj a jehova másként való megnevezése....ezek a közvetitések mind fennvannak a neten nem szedi le senki gondold át miért miközben a magyaroknak szóló valós dolgokat meg van mikor egyik portálról a másikra át kell menteni ujratölteni mert leszedik....

Amit könnyen megtalálhat az ember azt feltételesen kell elfogadni és figyelni milyen tapasztalások járnak vele!