Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FroZi

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
A Green Day gőzerővel propagálja a legújabb, szeptemberben megjelenő ¡Uno! című albumát, amelyről korábban már meghallgatható volt az Oh Love, most pedig itt a második dj-gyilkoló kislemez. A Kill the DJ kicsit olyan mintha valaki fogta volna a korai Franz Ferdinandet, orvosi…..
FroZi 2012.08.17 00:47:58
Nagyszerű hírt közölt a Hollywood Reporter pár napja: a Showtime Jodie Foster produkciós cégével bútorozott össze egy új sorozat erejéig, amit a csatorna a saját Maffiózókjának tekint már jóelőre. A sorozat az Angie's Body címen fut majd, Foster lesz a rendezője és az executive…..
FroZi 2012.08.16 00:55:38
@symor: te biztos nagyon benne vagy az amerikai alvilágban, esetleg túl sok discoveryt néztél éjjel s talán még a sopranosból is láttál pár részt :D
FroZi 2012.08.16 01:36:30
@symor: Ó csupán bájos tudálékosságod és naivitásod csalt mosolyt az arcomra.
FroZi 2012.08.16 01:44:31
@symor: Akkor ketten mosolygunk egymásra, jó éjt! :)
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
FroZi 2012.08.11 03:23:05
@Valami lehet benne...: Igen, biztos a külföldi drogos hippik Gerendaiék célközönsége. Zeneileg sem találkozik a két fesztivál. Nem konkurencia.
Már biztos mindenki kívülről fújja, hogy az idei Sziget mínusz egyedik napján a Csík zenekar áll majd színpadra Daloskönyv című előadásával, ami minden eddiginél több vendéget és feldolgozást tartalmaz majd, az amúgy is bátran kísérletezgető népzenészektől. Alább Szabó…..
FroZi 2012.08.04 21:42:08
Nagyon szomorú hírünk van: az AMC úgy döntött, nem kell nekik több a The Killing című dán sorozat remake-jéből, és két évad után elkaszálta a sorozatot, amit - ha létezne a kategória - simán meg lehetne választani a tévétörténelem legdepressziósabb sorozatának. A gyártó…..
FroZi 2012.07.31 18:21:02
@Tusán: nem érzem, hogy fikázta volna.
Igazából nem találunk szavakat az alábbi videóra, így inkább nem is mondunk semmit, beszélnek helyettünk a képek. Aki nem tudja ki Dr. Magic, az most megismeri. A zenét Horváth Gáspárnak, az Irie Maffia billentyűsének köszönhetjük, a klipet pedig a Proudnak. ..
FroZi 2012.07.30 21:20:40
Proszektúra Két hét alatt rend 2012.07.16 11:26:00
Ahogy szokták mondani, alaposan "elhíresült" Pintérnek az a kijelentése, miszerint két hét alatt rendet teszünk.  Azóta is sokan fikázták őt e miatt, különösen szoci szimpatizáns és jobbikos kommentelő háziasszonyok kedvence lett ennek gunyoros idézgetése, egy-egy, ebédfőzés…..
Egy este, amikor hazavitt, megcsókolt. Minden alkalommal két puszival búcsúztunk, de aznap este lekapott. Meglepődve léptem egyet hátra. Kedvesen mosolygott. Megfogta a derekam, és magához húzott. Újra megcsókolt. Gyengéd volt. -Gyere velem!-mondta, és kinyitotta a kocsi ajtaját.…..
DopeManTV Ákos 2012.06.08 07:37:00
 Tudom, hogy sok embert kiakasztok, de leszarom. Majdhogynem a Class FM-re ébredtem. Miért van az, hogy bizonyos emberek számait automatikusan játsszák a kereskedelmi rádiók? Itt van ez az Ákos. Megszólalt az új száma. Szöveg? Művészkedésnek álcázott semmitmondó szócséplés.…..
FroZi 2012.06.09 07:42:47
Van itt ez a nemzeti konzultáció. Naív ember azt gondolná, kíváncsiak a véleményünkre, igaz kicsit lejt a pálya a kérdésfeltevésekben, de a végén majd feldolgozzák, kapunk egy számot, hogy ezt szeretné a nép. Erre mit látok ma? Aszongya a hirdetés: "Azt gondoljuk, tovább…..
Navracsics úr bizonyára úgy gondolta, a társadalom, de főként a jobboldali szavazók nagyobb részében meglévő cigányellenességet jól meg lehet lovagolni azzal, ha a Cozma-ügyben hozott II. fokú ítéletet a Kúria elnökénél megreklamálja, valamiféle ködös társadalmi…..
Tegnap a Parlamentben egy jobbikos képviselő beszélt arról, hogy vannak a magyarok és vannak a "magyar állampolgárságú cigányok", akik Kanadában rontják Magyarország jó hírnevét. Ezt már megszoktuk, de a külügyminiszter helyett válaszoló Hende Csaba államtitkártól…..
-Kis ember nagy bottal jár, és hát én sem a kisfarkúak táborát erősítem - mint a mellékelt ábra mutatja! (Kifejezően megmarkolja férfiasságát) Nyelvész Józsi tanult kollegám kedvenc melóstársa volt az öreg, mindentudó kőműves Géza bá, az idézet is tőle származik. A…..
comment:com Nyúlás lenne a Lost? 2009.07.15 10:30:00
Minden sikersorozat körül fel szoktak tűnni a keselyűk, akik valós vagy vélt sérelmekre hivatkozva akarnak dollármilliókat kizsarolni a sorozatok producereitől, a Hősök esetében az alaptöltettől kezve a festményeken át a karakterek nevéig mindenért pereltek ezek a…..
FroZi 2009.07.15 14:00:25
A videó megjelenése óta folyamatosan kapom az e-maileket, hogy hol lehet kapni ezt a játékot? Ez azt jelenti, hogy igazából már sehol. Nem igazán tudom miért tűnt el annyira a boltok polcairól valamint miért akarnak ennyien Saddam ellen bokszolni? Mindenesetre aki továbbra is…..
FroZi 2009.07.09 03:10:45
Hát mit mondjak? Az Unilever kreatívjai (vagy az Unilever által dolgoztatott reklámügynökségek kreatívjai) nem sok energiát fektetnek egy-egy újabb AXE termék kampányába. Gondolom azért feltűnt már mindenkinek, hogy kb. azzal az üzenettel próbálják meg eladni ezeket a…..
w A párttal, a néppel 2009.04.09 06:30:00
Ott voltam, ahol lennem kellett, azt tettem, amit tennem kellett. Kádár János sírfelirata Bajnai Gordon egészen sikeresen melegíti magának a miniszterelnöki széket; az összeszorított ajkú, elszánt csinálniakarás aurája láthatóvá vált. Terveit a piacok, a hitelezők biztatással…..
comment:com A Tv2-höz menne Vágó 2009.03.19 11:31:00
A Blikk információi szerint Vágó István a Tv2-höz igazol már ősztől. A bulvárlap szerint Vágó alighogy szakított az RTL Klubbal, máris szerződést írt alá a konkurenciával, és ősszel már új műsorral is jelentkezik a Tv2-n. Vágó hivatalosan eddig csak annyit ismert el, hogy…..
w Roncsderbi 2008.12.01 13:50:00
Arra, hogy Szijjártó Péter hajmeresztő ostobaságokat beszél, nem illendő már rácsodálkozni; aki Szijjártó Péter szövegeit szóvá teszi, az gyurcsányista aknamunkás. Szijjártó Péter a párt lecsúszott slicce, nem illik rá ujjal mutogatni úri társaságban, sőt odanézni se. A…..