Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mbarna

49 bejegyzést írt és 163 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha elégedetlen vagy a budapesti metróval, ha szerinted sokszor nem eléggé tiszta, vagy zavar a graffiti, akkor ajánljuk figyelmedbe a mai posztot. Időutazást kínálunk, méghozzá a hetvenes évek New Yorkjába. Irány a föld alá! A hetvenes években a New York-i metrót még…..
2011-ben végre elérkezett a pillanat, hogy a GIMP fejlesztői ráébredtek: nem jó úgy dolgozni a programmal, hogy rengeteg ablakunk hever szanaszét az asztalon. Külön volt eddig minden: az eszköztár, a rétegek, maga a kép szerkesztőfelülete... Ettől szinte használhatatlan volt, ha…..
Kultúrtipp I - Hármas könyvelésKelt olvtársunk annyira webkettes, hogy nagyon. Tettestársaival elindított egy podcastot, amit szerintem valami nagyon furmányos módon skypolnak össze, de a tartalom teljesen érdekes és élvezhető. A Radio Café kivégzése óta nem nagyon tudok mit…..
Internetes Vetület Albumok 2011.07.03 12:41:00
Privacy–Google+ okokból a képek mostantól inkább innen érhetők el, sorry...
Mandiner blog Hillary, segíts! 2011.06.28 07:01:00
   Olyan régen volt már ilyen demokráciaféltő, fékező, ellensúlyozó aláírásgyűjtés. Már kezdtem azt hinni, hogy a magyar jogállamiság oly magasztos ideája végleg felöltözött a Facebookra, ám megjelent itt a történelem szemétdombjáról néhány mamut, akik a jó…..
Elkészültünk.Köszönjük annak az ezernél is több embernek, aki vette a fáradtságot és az eszelős kérdéssor ellenére is (akár csak részben) végigrágta magát a kérdőíven. A nyers adatbázis 1151 rekordot tartalmazott, ebből sajnos közel 100 darab értékelhetetlen volt…..
Internetes Vetület karácsony 2010.11.14 22:43:00
 Fogalmam sincs, jár-e erre még valaki, meg hogy ki hogy áll a kérdéshez, de volna kedvetek találkozni karácsony ürügyén? Ha bárkinek igen, jelezzen! Aki pedig felesleges energiákat érez magában, az pláne jelezzen, mert nekem nincsenek igazában szabad elektronaim, amik csak…..
Az rtlmost.hu-n található videók a Silverlight technologiát alkalmazzák, igy ez Ubuntun nem elérhető, visszont létezik egy beépülő Firefox és Chrome böngészökhöz amely segitégével már lejátszhatóak a különböző tartalmak, ez nem más mint a Moonlight. …..
Internetes Vetület DÜHÖNGŐ 2007.05.23 12:47:00
Erre az oldalra lehet (és kéne!) írni az olyan megjegyzéseket, hozzászólásokat, amelyek nem kapcsolódnak egyik témához sem.Használható chatszobának vagy aminek akarjátok, itt nem lesz senki kimoderálva!..
  Balog Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán egy bajnai konferencián arról beszélt: a roma integráció érdekében minél több olyan egyházi iskolára lenne szükség, ahol többségében roma diákok…..
A hazai sorozatkínálatról már sokszor elmondtuk, hogy vetekszik bármelyik nyugat-európai országéval, az amerikai nézettségi toplista első húsz helyezettje közül csak a reality-k nem láthatók itthon, illetve pár igen, saját készítésben, másokat (Survivor) pedig az AXN…..
Internetes Vetület Vízpart 2010.05.24 12:38:00
Halihó!Jön a nyár! Kéne menni vízpartra egy estét! A mikor kérdéshez légyszíves itt jelölj alkalmas napokat A hol kérdésre a fórumban válaszolj! !Lehet hogy már lejárt ennek az ideje, de ha vagyunk még páran, akik mennénk, akkor miért ne?Addig meg jó tanulást mindenkinek!..
mbarna 2010.05.28 19:07:48
Sajnálatos módon kénytelen vagyok osztályunk gyengébbik nemének személyiségi jogait vérig sérteni. Némi családi csetepaté után rendkívül kompromittáló videók kerültek a kezembe, és én az Igazság Meg-nem-alkuvó Harcosa úgy döntöttem, napvilágot kell látnia utolsó évünk…..
Oké, tudjuk, hogy a cég tele van pénzzel. A legendák szerint ha az Infinite Loop előterében rossz gombot nyomsz meg, nem a lift jön le, hanem megnyílik a plafon és beterít egymilliárd dollár. Állítólag az épület tele van ezekkel a titokzatos, NYOMJ MEG feliratú gombokkal, más…..
mbarna 2010.02.26 23:25:36
Összesen huszan voltunk ott tegnap Marcsiéknál az osztálykarácsonyon, ami azt jelenti, hogy az évzáró óta soha még ennyien nem találkoztunk.   Mennyi ember!»  ..
Emlékeztetőül: ma este 6/7-től osztálykarácsonyozás Marcsiéknál. Milán atya pedig az alábbi üzenettel kíván mindenkinek nagyon boldog karácsonyt: "…egy alkalommal két vak követte Jézust. Egyre ezt kiáltozták: »Könyörülj rajtunk, Dávid Fia!« Amint…..
Internetes Vetület Családi nap 2009.09.15 12:39:08
Kedves Szülők és Diákok!     Küszöbön áll a tavaszról őszre halasztott találkozónk. A helyszín biztosításának nehézségei miatt újabb módosulást szenved az időpont, szeptember 26-án, szombaton szeretettel várok mindenkit! A helyszín a korábban már közölt Anna…..
Sok „siker sztorit” olvashattatok már a vonaton fejeltett, majd később megtalált táskákról. Olvasónk is a vonaton felejtette a táskáját, csak a leszállást követően vette észre, hogy nincs nála. Természetesen azonnali telefonálgatásba kezdett, de a csomagot a MÁV…..
Internetes Vetület Szóval szavaz 2009.06.16 19:11:00
Na akkor ideje szavazni, mostmár tényleg utoljára -- mindenki mondja meg szépen, mely napokon érne rá velencézni. Klikk a képre (ja és görgetősáv lesz, nem nemészrevenni!)...
Sziasztok!Nóri szavazást javasolt az időpontról.Ide lehet tehát irogatni,hogy kinek mikor jó.Ha van elég javaslat,rendezünk egy közvélemény-kutatást! Eddigi javaslatok időpontra: június 27.-i hétvége, július 4.-i…..
mbarna 2009.06.03 13:02:38
mbarna 2009.06.15 21:04:06
Tehát Marcsi és a ballagáson összefutottak ötletére szombaton, május 9-én nagy osztálytalálkozó a Majorkában (térkép), mindenki meg van hívva, és nincs kifogás, aki nem jön el, az élete végéig bánni fogja! Találkozó fél hétkor a Moszkva téren, a 61-es villamos…..
mbarna 2009.05.06 12:31:49
mbarna 2009.05.07 19:32:03
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
mbarna 2009.05.04 15:34:44