Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Josef Virek

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Blogunk tárgya és kutatási területe "az előre kitervelten, aljas indokból, több emberen, részben sok ember életét veszélyeztetve, részben tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés büntette és más bűncselekmények miatt Kiss Árpád…..
      Holnap este hat órakor a Corvinus Egyetemen Bogár László tart előadást . Jogi képviselőnk kérésére nem írom azt, hogy Bogár László a Nemzet Hülyéje. Lehet, hogy gondolom, lehet, hogy nem, sohasem fog kiderülni. A kontraszelektált kommunista…..
Josef Virek 2012.04.15 17:14:40
Megpróbáltam átnézni Baráth Zsolt parlamenti beszédének médiarecepcióját. Összességében azt tapasztaltam, hogy alapvetően a beszédről és az arra érkező reakciókról szóló tudósítások jelennek meg, valamint olyan vélemények, amelyek nem érvelnek, csupán -…..
Josef Virek 2012.04.13 14:06:28
@Nazareus: Szerencsére nem csalódtam. Újabb böffögés, tények nem ismerete, képzelgések tényként való beállítása.

Szerintem probálj meg kicsit tanulni. Először is a szövegértést kellene javítani. Látom, hogy nehezen megy az olvasás, de hidd el megéri tisztában lenni olyan alapvető dolgokkal, mint például mi az a kommunizmus, mi a kommunizmus és a szocializmus közötti alapvető különbség. Taláb felvillana megvilágosodás, hogy akiket te komcsinak hívsz, azok egyszerű tolvajok, mindenféle szellemi meggyőzüdés nélkül loptak, csaltak, hazudtak, vagyon építettek ami eleve kizárja, hogy kommunisták lennének.

Szerintem sokat javítana a publikusan megosztott gondolataid minőségén, ha megtanulnád, hogy a szavaidat tényekkel kell alátámasztani és nem smilyekkal.

Gondolom közben rájöttél, hogy nincs angol náci párt, ezért hátráltál ki a saját képzelet világodba, ahol nem a tények számítanak hanem az érzés, hogy mindenben igazad van, még abban is ami nem létezik.

Részemről ez az utolsó komment. Azt írsz amit akarsz, sikerült bebizonyítanod, hogy nincs értelme párbeszédnek egy bizonyos értelmi szint alatt.

A threaden kívül, a posthoz:
A post tökéletesen értelmetlen, nácikkal nem lehet párbeszédet folytatni és nem is szabad.
Josef Virek 2012.04.14 12:29:06
@nergo: "azonban a nácikat leggyakrabban az előítéleteik miatt szokás elítélni"

És a sötétség újra világit.
Josef Virek 2012.04.14 12:58:24
@nergo: Miért érveljek egy olyan embernek, aki összekeveri a nácizmust a rasszizmussal?
Az Epiros TV1 egyik műsorvezetője, Panagiotis Vourhas nyugodtan készült április 6-i interjújára az egyik helyi politikussal, nem is sejtve, hogy nem egészen két perccel az adás kezdete után 17 maszkos, ipari mennyiségű joghurttal és tojással felszerelkezett rosszakarója érkezik…..
Josef Virek 2012.04.10 19:58:32
@Valakinyolc: Hozzád ki szólt butuska?
Josef Virek 2012.04.11 11:04:24
@/Spam: Te miről beszélsz cselédgyerek?
Sokszor leírtuk már ezen a blogon, az érdemtelen és felelőtlen nácizás nem használ senkinek. Viszont azt is hozzátettük, van amikor ki kell mondanunk, hogy náci! Baráth Zsolt a Jobbik képviselője például egy náci! Egy olyan ember akinek semmi keresnivalója a magyar…..
Josef Virek 2012.04.04 14:43:41
@zladko: Azt állítod, hogy közös az anyukánk? Van erre valami tárgyi bizonyítékod vagy csak hazudozol mint schmittpál?
Josef Virek 2012.04.04 15:02:43
@zladko: Szarnak szart. Mégis mit vártál?
Most, hogy végre szerencsésen megkerült Rakonczay Gábor, akinek eltűnése, majd váratlanul szerencsés előbukkanása sokáig vita tárgy lesz (mindenesetre ha tényleg megcsinálta – és amit őszintén remélek is-, akkor a legnagyobb elismerésem), végre lehet poénkodni is azon,…..
Nívó Hol a magyar paradicsom? 2012.02.25 22:26:00
Elküldött ma a párom a Tescoba, hogy vegyek a gyerekeknek (többek között) konzerv paradicsompürét, mert nagyon szeretik a paradicsomos húsgombócot. Szétnéztem a polcon, rengeteg féle volt: Leginkább fémdobozos vagy tetra pack csomagolásban, 150 és 380 forint között (500g-os…..
Josef Virek 2012.02.26 18:19:54
@kvadrillio: Hát pedig a magyar mezőgazdaság borzalmas minőségű termékeket termel belföldre.

A sertéshúz zsíros, ehetetlen. A marhahús rágós, zsíros, ehetetlen. A zöldségek nagyrésze ízetlen, nyomott, plöttyedt.

Meg kell nézni a dán sertéshúst vagy egy német marhahúst. Jobb a minősége, egészségesebb.

Erre jön még rá, hogy mindenki millárdos akar lenni aki a mezőgazdaságból él. A fillérekért megvett termény már aranyárban került a boltokba.
Brit színházigazgatók, rendezők, forgatókönyvírók és színészek jelentettek meg nyílt levelet a Guardian csütörtöki számában, melyben Dörner György kinevezésének visszavonását sürgették az Új Színház éléről. A több mint hatvan szakmabeli által aláírt levélben…..
Josef Virek 2012.01.27 17:41:55
@Azúrkék égbolt: Dörner cionista? Ez számomra új infó. Van erről valami tiszta forrásod? Kuruc.info, Dr. Drábik esetleg Bogár prof?
Josef Virek 2012.01.27 17:49:17
@Azúrkék égbolt: Madzsar? Az mi? Valami neonáci szleng, mert azt valóban nem beszélem. Google translate ismeri? Mert akkor folytathatjuk a párbeszédet.
  Épül már az ellenkultúra, épül nagyon. Régi-új alapja Schmitt Pál. Az ellenállók önkéntesen doktori címet írnak a nevük elé Facebookon, izzik a memegenerator.net, ha pedig a helyzet változatlan marad, gyakorlatilag április közepéig akad biztos pont az ATV-s agenda…..
Mielőtt minden, Magyarország területén található EU-zászlót elégetnénk, és mielőtt - az egykor tényleg maoista, és valóban igazán visszataszító - Barroso elnököt tényleg tettleg akarnánk megfenyíteni, érdemes lenne néhány lényeges dologgal számot vetni. Leginkább azzal,…..
DopeManTV Nagy a baj...:D 2011.12.17 17:01:00
 A következő levelet ettől az embertől kaptam: https://www.facebook.com/magyargyerek2. Azért teszem közzé, hogy lássátok kik állnak a másik oldalon illetve milyen fazonok lehetnek (fényképeit ajánlom megtekintésre), akik följelentettek az ügyészségen. Egy biztos, a…..
 Most, hogy a világgazdaság (lásd ebben a tárgyban „Érted tespedek Szent Világgazdaság” című írásunkat) éppen megmurdell, szerkesztőileg úgy döntöttünk itt a fejemben, hogy a tulajdonunkban lévő időgéppel ellátogatunk a múltba. Utazásunk célja, hogy…..
Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy mostanában senkinek sem könnyű a netes világban a szinkron mellett szólnia, hiszen nagyon nagy szeretettel hurrogják le a drága fórumozók az ilyen megnyilvánulásokat, és mondják el, hogy csak az eredeti a jó, a magyarítás az ebeknek való.  A…..
Három óra, elkezdődött a kereskedés. Szerintem rövidesen kapunk Handrástól egy videót az első benyomásokról, és rövidesen Kaprinay Zoltán is átveszi a saját iPadjét, hogy elkészítse nektek az exkluzív tesztet.Holnap délelőtt meg a Ferihegyi reptéren Handrás a kezembe adja a…..
Josef Virek 2010.04.03 20:05:47
@Lendvai Norbert: abszolut.

maximalis riszpekt handrasnak!

btw nem biztos, h az apple sara, de mind1, lenyeg, h varhatok egy csomo idot mire atsetalhatok a duna plazaba.
Az elmúlt hónapokban Amerikából sorra jönnek az arról szóló hírek, hogy az IT- és webes cégek leépítenek, racionalizálnak, bérbefagyasztanak, próbálnak felkészülni az ínségesebb negyedévekre.Legutóbb például a WebGuild szellőztette meg, hogy az elmúlt fél évben immár…..
Letelt a két hét, és szép számmal érkeztek be logótervek múltkori felhívásunkra. Mindenekelőtt tehát köszönet azoknak, akik küldtek tervet. Nagyszerű mezőny jött össze.Öt logó került a döntőbe. Úgyhogy most rajtatok a sor. Szavazzatok, hogy a TurulMeme-nek is lehessen végre…..