Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ab ovo Taigetosz

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt munkahelyi terror blog! Szerencsére nekem még van munkám és szerencsére a Nemzeti Ünnepünkön nem kell dolgoznom sem. Viszont sok multinál nem ilyen szerencsések az alkalmazottak. Döbbenten hallom ismerőseimtől, hogy 15.-én munkanap van be kell menni dolgozni.Kérdem én,…..
hogyvolt VV4 - 4X20 2011.01.04 13:27:00
A tegnapi összefoglaló után rögtön tisztázzuk a legfontosabbat, a tutajos más szóval faszállító, nekem ebből egy igen kínos negyedórám adódott, mikor még hamvas voltam, üde és nem ismertem ezt a kifejezést. Igaz, nekem nem a csókomra, hanem a szememre mondták, és a…..
Ab ovo Taigetosz 2011.01.05 06:45:40
@gibson: Anikó a párbaj előtt odament Olivérhez, hogy nem tudja, kit mondjon, kit vár vissza, mert mindkettőjüket kedveli, és ne haragudjon, de Kristófot fogja mondani. Erre O: persze, persze, oké. Csak aztán jól kidumálta a háta mögött, aztán ez valszeg visszajutott Anikó fülébe, ezen rághatott be.
        A meccsre járó férfiak drukkerként teljesen elvesztik a realitásérzéküket, az önkontrolljukat. Vétenek a jó ízlés és az udvariassági szabályok ellen. Nem kedvesek, nem gyengédek és a legkevésbé sem vonzóak. Sőt, szinte kiábrándítóak.…..
Ab ovo Taigetosz 2009.10.10 17:53:25
@Pernilla: a NÉZÉS az más.. mármint tévében... de kijárni más.
Ab ovo Taigetosz 2009.10.11 08:11:08
@Pernilla: mert nem is akarom találgatni, hogy csak üvölt-e, vagy a szurkolás hevében röpül a petárda vagy verekedik is. Hidd el, már a válaszból tudom, hogy kijár, végignézi a meccset, kiüvölti magát, aztán hazamegy, vagy az anyját is eladná egy BL-meccs jegyért. Az előző még elmegy, bár... Voltál már a Fradi pálya körül meccs idején? Sokszor járok arra, a Fradi pálya előtt kiválóan lehet parkolni, ha a buszpályaudvarra megyek, csak aznap ne legyen meccs. Vagy szerinted véletlenül van ott fekete felhőként 50-100 fekete ruhás "kommandós" (nem tudom, mi hivatalosan) teljes harci díszben? Láttam tömeget átfutni a szemben lévő félidő sörözőbe, hát a 3 sávnyi kocsisor inkább megállt, egy bátor Suzukisnak majdnem betörték a szélvédőjét, csak mert arrajárt. 4-en akartak nekiesni a kocsinak.. aztán a sör hívó szaga győzőtt. De totál be voltak gőzölve, és még el sem kezdődött a meccs. King Kongra emlékeztettek. Kell még magyaráznom...?
    Most egyelőre ne keressük az okokat és a miérteket. A lényeg, a végkövetkeztetés, a summázat, hogy a szimpatikus, fiatal pár úgy dönt, összeköti egymással az életét. Kitűzve a jeles nap dátuma, minden klappol, a vendégsereg száma is közelít a véglegeshez (a…..
Ab ovo Taigetosz 2009.08.29 20:39:41
@HRita: bocs, akkor félreértettem, innen gondoltam: "Bizony. Én erre tettem fel az életem. Munka, esküvői fotó, férj, esküvői fotó, gyerekek, esküvői fotó. " Mea culpa.
Ab ovo Taigetosz 2009.08.29 20:55:17
@HRita: vágom
Lassan ott tartok, hogy nem lesz miről írnom. Mármint, hogy nem történik velünk semmi... Ám azt ugye többen tudják, hogy ez nem igaz, csak egy másik napló témája. Igazándiból a mai napunkat teljes egészében az tette ki, mégis itthoni fotók is vannak, na meg pár mai észrevétel.…..
Zsolt egy barátja autóvásárlásáról írt nekünk, úgy látszik, ma a férfibarátságok napja van. A levél szerint a frissen vásárolt kocsi sokat szarakodott, ezért többször visszavitték a kereskedőhöz, aki újra és újra megjavította, míg egy független szakértő…..
Ember embernek nemhogy farkasa, de a Zuschlag Jánosa, a társadalom eresztékei recsegnek-ropognak, és mindennek tetejébe mindenki csúnyán beszél. Például a buszsofőr az utasokkal. Gábor döbbent beszámolója alant. Ma ismét megerősödött azon elhatározásom, hogy amint lehetőségem…..
A miniatűr adagok a menő vendéglátóipari egységek sajátosságai és aki ilyen helyre meg, az megérdemli, ha éhen marad. Ám Vacska és társasága a Centrál Kávéházban nem ehhez szoktak, de az új séf úgy látszik egy másik iskolából származik. Egy olyanból, ahol extrém módon…..
Ab ovo Taigetosz 2009.01.21 21:06:02
Ab ovo Taigetosz 2009.01.22 20:12:54
@bugsy: Ez a Te véleményed, nekem meg szögesen az ellentéte. A képen látható adag kimeríti a tized zóna / pofátlanság fogalmát, pedig én is szeretem az olyan éttermeket (is), ahol 8-10 féle apró fogást (ínyencségeket) el lehet fogyasztani anélkül, hogy zabálnánk. És nem az árról van szó, mert ha valami jó, az bármennyi pénzt megér. De az a fajta, ismétlem pofátlanság, ami manapság dívik, hogy bármit megtehetünk, legfeljebb holnap már más hülye zsebeit ürítjük, az már kezdi nálam oly mértékben kicsapni a biztosítékot, hogy már tényleg csak olyan étterembe megyek, amit megbízható ismerős tesztelt 30 napon belül. Fertő a magyar vendéglátóIPAR (nomen est omen), trükkök, stiklik és lehúzások halmaza.
Nem tudjuk mi kell ahhoz, hogy tömött szórakozóhelyen töltse valaki a szilvesztert, de ezt sosem értettük. Nem kellett ehhez még Anna sztorija sem a Radio Cafe bulijáról, ahol a végtelen számú eladott jegy miatt tömegnyomor és sorbanállás várta a szórakozni vágyókat, mosdó…..
Ab ovo Taigetosz 2009.01.06 21:59:13
@marvin: muhahaha!!!!!!!!!!
Mit érdemel az a bűnös, aki Koncz Zsuzsa-koncertre akar jegyet venni? És ha ráadásul online teszi, hónapokkal a buli előtt? Dani szinte megmagyarázhatatlan szabadidős döntéséért meg is kapta a szolid büntetést. Nem szóltak neki, hogy egy órával előbb kezdenek, így lemaradt 25…..
Már megint Parti Nagy Lajosra gyanakszunk, olyan gyönyörű, költői mondattal kezdődik 2008 legvégének egyik legjobb levele: "A 2008.12.22-én vásároltam egy 106 cm-es SAMSUNG plazma tv-m bal felső sarkába az RTL KLUB logója beégett." A folytatás kevésbé poétikus, az…..
Ab ovo Taigetosz 2009.01.05 18:38:28
Ab ovo Taigetosz 2009.01.05 19:53:39
A kedvenceim azok a levelek, amelyekben az idegileg tönkretett szerző-fogyasztó kedélyesen mikszáthos anekdotázgatással kezd, bőségesen adagolt részletekkel, majd egyszer csak szakad a húr, és tagoltalan káromkodások formájában kiárad a lélek keserűsége. Íme a legfrissebb, igen…..
Ab ovo Taigetosz 2009.01.05 19:16:16
@Tudtad?: agydiéta helyett seggfogyasztást
ha (sziámiiker) sünt szar, az lehoz némi cuccot a seggből nem? Ja, csak belülről
Gabbró nem sikeres karácsonyozó: fingja sincs mi az, amit egy fehér dobozban kapott, ráadásul majdnem megvezették egy zacskó leértékelt gumimacival. Igazi mikrotörténetek nanotanulságokkal. Az ismeretlen ajándék pedig nyilvánvalóan Gyurcsány Ferenc "Klára és én" című…..
Ab ovo Taigetosz 2008.12.30 15:23:39
@Impega:
1. Haraszt (Hagyma stipistopi) (nemcsak Hevesben, a Jászságban is)
2. Szárma (Impega stipistopi)
3. hivatalosan savanyított káposztalevél
4. lapu (Alpokalja)
Ab ovo Taigetosz 2009.01.04 21:29:37
@kisgalád:
Sorminta: egy háztartási eszköz, egy koton, egy UPC

Lehetne automatizálni is
A Bush-kormány idő előtt nyugdíjazott dezinformátorai olvasónk levele szerint magyar UPC ügyfélszolgálatában találtak menedéket. Legalábbis ezidáig 3 hete vetítenek mindenféle indokot, miért nem javítják meg Naiv Ügyfél kábeltévéjét. Valójában persze azért, mert év…..
Olyan sokan küldtétek be, akkora a nyomás rajtunk, hogy tessék, posztoljuk az idei karácsony eddigi legmókásabb könyvajánlatát, a Repülni Jó könyvek sorozat kötetét, a Légikatasztrófát. Miután beleképzeltük magunka a borítón szereplő, a kiadó oldalán, a Repülni jó-n azt…..