Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k1lg0retr0ut

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ribillió Open Rövidesen... 2009.11.02 23:42:00
A honlap fejlesztés alatt áll, de a névadó szponzor már bejelentette felajánlását, amiért cserébe első kiemelt státuszt nyert.Kiemeléssel és nevezéssel kapcsolatos információk, időpont és helyszín hamarosan!..
Veszélyes ma ellenzékinek lenni? Veszélyes egyet nem érteni Gyurcsányékkal? Hiszek benne, hogy nem, mert az országban él még a demokrácia. Ünnepelhetek az utcán március 15-én, meghallgathatom Rogán Antal, Orbán Viktor beszédét és ezért nem támadnak rám lovasrendőrök, nem…..
Mandiner blog Ne etesd a zsidót! 2009.03.16 11:01:00
 Hosszú, fárasztó hétvégén vagyunk túl, amelyet, mint minden tisztességes hazafi, az utcán töltöttünk. Már szombaton belevetettük magunkat a sűrűjébe: Spanyol' kollegával a Pax Hungarica Mozgalom, a Független Magyar Gárda és a Nemzeti Akarat Platform közös…..
Sárdobáló Nem ők A magyarok! 2009.03.16 12:00:00
Hazafelé a villamoson egy (nekem úgy tűnt) cigány srác, egy kopasz, acélbetétes-bakancsos és egy trikolor-karszalagos fiatal között utaztam. Mindhármukon fekete ruha volt, a két utóbbin az említett kellékeken kívül kokárda is. Én ugyan nem voltam sem feketében, sem bakancsban,…..
Na ez már keményebb dió lesz. Jelképeink visszahódítása csak elhatározás kérdése. Ehhez viszont fafejűek meggyőzése is szükséges. - Jó reggelt biztos urak! Hol lehet itt átjutni a Kossuth térhez? Minden utca le van zárva... - Hát, csak körbe tud menni, menjen vissza, a Nádor…..
Nem tudom, ez a cikk eljut-e véletlenül bárkihez azon kevesek közül, akik ünnepről ünnepre hobbiszinten játszadoznak a rendőrséggel és Budapesttel, de örülnék neki. És válaszokat várnék, a legkisebb rosszindulat nélkül.Nem meggyőzni szeretnék, azt úgyse tudnék, hanem…..
 Sok bírálatot kapunk amiatt, hogy cseszegetni merünk jobboldali politikusokat, közszereplőket, médiumokat is, s ezzel veszélybe sodorjuk a Jobboldal Végső Győzelmét, és elősegítjük a gyurcsányizmus fennmaradását. Legutóbb az jelentett komoly problémát egyesek számára,…..
k1lg0retr0ut 2009.02.16 13:42:29