Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kahles

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott hagytuk el, hogy Mykát és Pete-et lesokkolta Helena a 2-es raktár közepén, mert valamire készül. Ügynökeink nem sokkal később magukhoz térnek, szidják a fekete démont, mint a bokrot, de Helena nyom nélkül eltűnt. Kedves ajándékként azt azonban sikerült elérnie, hogy a…..
A "nagy" érdeklődésre való tekintettel folytatom a Dr. Csont hogyvoltokat az előző évad elmaradásával, és ha minden összejön egyszer majd utól is érem a tv- vetítést. Főleg, hogy hamarosan ismét lekerül a műsorról. Aktuális szerencsés párosunk, akik majd menetrend szerint…..
Hank barátunk felfújható matracülésen ücsörög egy medence közepén, üvegből iszogatja kedvenc whiskyjét, körülötte az évad női úszkálnak meztelenül – ez az élet, Babolcsai néni! De aztán rájövünk, ez nem a valóság, csak egy újabb Moody-fantáziálás, ahol fontos…..
Eredeti epizódcím: Chuck vs the Truth   Izzadós pasi egy székben feszengve felteszi a nagy kérdést a körülötte sertepertélő másik pasinak, ki maga? Méregkeverő, jön az egyszerű válasz és már látjuk is a szitut: ez utóbbi az előbbiból próbálja kikínozni, hogy…..
Kezdésnek Weir vezérasszonyunk méretes arcát vizsgálhatjuk meg extra közelről, és ezzel fel is ébresztjük, ami jó dolog, mivel egy kórteremben van. Már megint buli lett volna a gyengélkedőn? – kérdi kábultan magától, amikor jön egy Fletcher nevű doki a világ legrondább…..
Kahles 2011.02.04 22:00:23
Ma véletlenül azt csinálhatják embereink, amiért idejöttek: felfedezhetnek. Találunk is egy megfelelő címet az adatbázisban, valami kutatás folyt ott, ráadásul mostanra már elhagyatottá vált. Fosszuk kiii, fosszuk kiii – kattog Weir agyában a gépezet, a többi meg nem mer…..
hogyvolt Csillagkapu 10x19 - Uralom 2010.09.20 09:00:00
Vala egy elmaradott kocsma, elmaradott látogatójától igyekszik kicsalni egy űrhajót valami dominó-póker hibrid játékban, de sajnos a bőrszerkója nem tereli el eléggé a fazon figyelmét, így csakhamar fél tucat fegyver gyűrűjében találja magát. A felmentő sereg meglepő módon…..
Az elmaradás Hőseink az éjszakai Washingtonban autókáznak valahová, a beszédtémát pedig ezúttal az anyagi helyzetük jelenti. Leginkább Bonesé, mert Booth nem nagyon tudja átérezni a problémát, amit pár millió zöldhasú Kajmán-szigeteken történő elhelyezése jelent. Ebből…..
f1 Vettel 12 centiméterrel nyert 2010.07.25 11:19:00
A Német GP időmérőjén szerzett két ezredmásodperces különbség távolságban ennyi. "Érdekelne, mennyi ez a két ezred" - kérdezte szombaton Sebastian Vettel, miután szinte a lehető legkisebb különbséggel szerezte meg a pole pozíciót Fernando Alonso előtt. Az olasz…..
Észre se vettem, hogy újabb két hét telt el, és én nem írtam semmit... Nem is emlékszem mi történt ebben a két hétben. Azt tudom, hogy megvannak a legújabb kedvenceim! A lovak. Egyszerűen imádom őket!!! Soha nem hittem volna, hogy ilyen közel fogok kerülni hozzájuk. Mindig is…..
Ez a rész kvázi sorozatzáró és eredetileg hatvan perces, így a szokottnál némileg jelentősen hosszabb hogyvolt következik. Anubisznál nyitunk, akinél áramszünet lehet, mert sok-sok olajmécses ég a teremben. Hiába cserélt a múltkor testet, már ez is kezd szétesni, vagy nagyon…..
Kahles 2010.02.10 15:47:05
 Az epizód eredeti címe: Chuck Versus the Wookiee Hosszabb szünet és néhány technikai akadály után újra folytatódnak kedvenc kocka kémünk kalandjai. Az RTL Klub belebukott a nézettségbe (hasonlóan járt, mint a TSCC esetében), és 3 epizód után száműzte gyermekére, a…..
A tegnapi nap szakmai részéről nem tudok mit írni. Úgy volt, hogy fél 10re jön értünk egy sofőr, hogy elvigyen minket a központ egy másik egységébe, amit még nem láttunk. Fél 11ig vártunk felöltözve, mert tudtuk, hogy a megadott időpont általában eltolódik. Ekkor felhívtuk…..
  Végre elkezdek írni. :) Eddig sajnos nem volt internet, így most van mit bepótolnom. Ahhoz, hogy mindenki értse, mi is a helyzet, a legelején kell kezdenem mindent. :) Azzal kezdődött, hogy kaptam egy telefonhívást, hogy egy hétvége alatt döntsem el, szeretnék-e…..
Llew kollegának köszönhetően megvan a listája azoknak a hogyvoltoknak, melyeket elkezdett, aztán abbahagyott a kollektíva, így ezeket ismét bedobjuk a Nagy Közös Kalapba, tessék válogatni közülük, küldeni egy-egy próbaírást, és meglátjuk mi sül ki a dologból.Tehát amikre…..
Kahles 2009.12.23 18:01:50
Kahles 2009.12.22 21:10:19
Január elején indítja az RTL a Dollhouse-t, ami mellé lelkes, vicces hogyvoltírót keresünk. Én a Terminátort továbbviszem, az tuti, de a babákra nem lesz időm, pedig kedvem, na az kurvára lenne hozzá, mert Eliza Sushku bamba fejét imádnám osztani. Az sem világos, hogy Lew…..
Kahles 2009.12.21 12:42:15
@Llew: Ez a beszéd Llew :D
Repkedünk az ugróval, Sheppard lyukakat tüsszent a műszerfalba, de ezt ő csak megfázásnak könyveli el, aztán egy termetes adag cucc landol a tenyerében. Teyla néz ki a fejéből, Ronon ki akarja nyírni az anyósülést, McKay meg felfedi előttünk, hogy épülőben van egy…..
Drága Olvasóim, elérkeztünk a fináléhoz. A másfél órás finálé gigahogyvoltja következik, és ezzel elbúcsúzunk a Battlestar Galacticától. Véget ér hőseink epikus utazása, és egy időre lezárulnak a hogyvoltok is. Köszönöm, hogy olvastatok, remélem, a The Plannél vagy a…..
Csillagidő 41461.2. A Relva VII. körül kering a hajó, amely Wesley Crushert hozta ide, hogy részt vehessen a Csillagflotta felvételi vizsgáján. Most szorítani kell, mert akkor a tanulmányai miatt nem tudna tovább az Enterprise-on okoskodni. Mielőtt elindulna a megmérettetésre összefut…..
Csillagidő 41509.1. Riker parancsnokkal nyit a kép, akinek a jelenléte hirtelen sürgőssé válik a hídon. Az Enterprise az Epsilon Mynos rendszerben jár, ahol a XXIV. századi városi legendák szerint egy rejtőzködő bolygó található, mely egy rendkívül fejlett faj otthona. Remélem…..
Kahles 2009.08.05 17:05:06
@clean lead: Remélem sikerült akkor kipihenni a fáradalmaidat. Éhezve várom a további szuper hogyvoltokat, legyen akár heti egy vagy kettő nem számít :D