Regisztráció Blogot indítok
Adatok
knock4

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ne menj vizes fejjel ki, mert megfázol!""Vedd fel ezt a pulcsit, mert megfázol!""Ne olvass sötétben, mert tönkremegy a szemed!""Ne ébreszd fel az alvajárót, mert meghal!""Forró citromos-mézes tea! Az mindenre jó" (Ugyanez a verzió hallható pálinka esetén is.)..
Német kalandtúránk Behavaztunk 2011.12.23 11:48:00
Megérkezett az első hó. 2011. december 20...
...de még mennyire.Megtörtént az első lépés, hétfő éjjel kiutaztam (ide) Németországba. Kedden reggel érkeztem meg, 9 előtt egy picivel. Derék 9 órát utaztam, és hát valljuk be, nem vagyok én ehhez hozzászokva. Hegyeshalomig bőven elég lett volna, de az oroszlánrésze…..
Ezt a táblát a szebb napokat látott Közvágóhídon lőttem - ott próbálunk ugyanis a zenekarunkkal, de becsszó nem mi voltunk. Viccesnek ugyan nem vicces, viszont olyan mint az állatorvosi ló, mindent kihozott belőle az átalakító, amit csak ki lehetett. Ha igaza van Szily Lacinak…..
Lassan vége a téli parlamenti szünetnek, azaz egyre közelebb lépünk a tavaszi ülésszak két meghatározó vitájához: az ígért reformokról és az új alkotmányról. A kormány hamarosan konkretizálni kezdi azokat a lépéseket, amelyeket ugyan soha nem fognak megszorításnak nevezni,…..
knock4 2011.02.04 09:59:21
@M.Trezeguet: "azért lett kétharmad mert kb az össze egyénit megnyerték nem az aránytalan rendszer miatt ahogy mondod."

Pontosan az egyéni választókerületek léte a választási rendszer aránytalan eleme.
w Sorstalanság 2009.12.17 05:00:00
Valaha sokat, eleget írtam arról, hogy melyik konkrét tévéműsor miért és hogyan szar. Majd amikor számot vetettem az addigi munkásságommal, feltettem magamnak a kérdést: vajon miért nézek tévét, ha egyszer szar a műsor? Ezt egyébként egyes olvasók már évekkel korábban…..
Na itt egy fogyasztóvédelmi téma, amivel nem mernénk bálványunk, Meglena Kuneva liberális cárpárti fogyasztóvédelmi EU-biztos elé állni. (Bálványunk még blogol is.)Mondhatnánk, hogy a szenny elnyerte méltó büntetését, de inkább kacagunk, mint a kistérségi megbízott, aki…..
Hiába vitte bíróság elé a hazugságon kapott cég a Bonux mosópor versenyfelügyeleti ügyét, a tábla jóváhagyta az ítéletet, csak bírság összegét csökkentette. Ha valaki emlékezne, a reklámokban "rendkívüli tisztítóerővel" ruházták föl a terméket. Részletek az…..
Soha nem gondoltuk volna, hogy valaha is idáig jutunk, de a Subba most őszinte és forradalmi hangvételű kirohanást fog intézni a csöcsök elburjánzása ellen. Amióta Janet Jackson cicije kivillant az amerikai tévében, csak idő kérdése volt, hogy mikor kezdenek el a magyar lányok…..
knock4 2007.03.05 20:13:26
Volt olyan, hogy a nevem is csillagként kiírodott, azt felment egy helikopter megnézni, hogy mi az.Kedves emberek interjút készítettek a felnótással, akit elvittek az ufók. Olyan, mintha 200 normális ember beszélgetését vágták volna össze mindenféle összefüggés nélkül. Néha…..