Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R.Gyuri

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoppácsak, a Tv2 vagy betojt az RTL Klub Halálcsillagától, a Való világ 5- X-Faktor 2 duótól, vagy elfogyott a pénzük (pletykák szerint a török licenszből készülő ÖsszeEsküvők című anyósos reality igen drága mulatság), de azt a döntést hozták, hogy ősszel nem…..
Megérkezett a Speedshop hivatalos válasza tegnapi panaszunkra, állítólag kész lett a telefon. Nem igazán értem amúgy, miért adta volna el a boltnak naiv ügyfél a készüléket, ami két hónap alatt 50 ezer forinttal lett olcsóbb. Hibás készüléket adtak el neki, ami ha nem tudtak…..
hogyvolt VV4 - 4X05 2010.12.19 10:40:00
A mindent az olvasókért mentalitás jegyében szénsavas ásványvíz és mérgelődés, mert az X-faktor maraton miatt a VV összefoglaló este tíz után kezdődik, egy időben a Milan-Roma meccsel, Révész Sándor óta meg ugye tudjuk, hogy nincs két életem. Lilut görög (fél)istennőnek…..
Ha valaki semmilyen irányban (demokrata vagy republikánus) sincs elkötelezve, még akkor is találgathat, kinek a malmára hajtja a vizet egy ilyen postafiók feltörési eset, és mik a tanulságai - mert hogy vannak ilyenek. Néhányan eleinte talán az email szolgáltatót hibáztatták, de…..
Nem mindig babra vagy verbális-anyagi szívatásra megy ki a játék. Iván rájött, hogy újdonsült ismerősét, egy idős hölgyet szemérmetlenül át akarja verni egy, magát az FKSZ-BAU Építőipari és Szolgáltató Betéti Társaság tagjának kiadó fiatalember. Ablakcserét ígért…..
R.Gyuri 2010.01.19 13:35:48
Én már (Miskolc) nem nyitok ajtót ilyeneknek, pár hete is csengettek, kukucson néztem csak ki. Ajtón keresztül mondta, hogy ő felmérést végez. Már itt kezdtem ideges lenni, utálom amikor hülyének néznek. Mondom, milyen felmérést? Hát, ablakszigeteléssel kapcsolatban. Elintéztem annyival, hogy nem tartok rá igényt. Sajnos, okulni kellett előző esetekből is, például amikor egyik ilyen köcsögön csupán laza undorral néztem végig, miután férfi létére nyálas mosolyával, buzika stílusában előadta a mondanivalóját, amit persze ki sem vártam és gyorsan jól elhajtottam. Erre bosszúból összefirkálta a postaládámat, filctollal ráírta: BUZI. Ez nyilván a saját aláírása volt. Vagy más esetben szóváltás keletkezett, persze én vagyok a szemét, mert utálom, ha zavarnak, indokolatlanul. Holott elvből úgysem fogok soha üzletet kötni kéretlen zaklatókkal (telefonos stb.) már csak azért sem.

Kellemetlenség, vita, bosszú pedig nekem egyáltalán nem hiányzik, úgyhogy most már senkinek nem nyitok ajtót, csak kinézek a lukon és lazán elhajtom. Nem akarom látni a sunyi pofáját, nem akarok vitázni vele, húzzon el...

Telefonos köcsögök is csak idegesítenek, számkijelzős telefon néha megvéd, mikor látom a pesti számot vagy egyéb körzeteket, ilyenkor csak jót röhögök. De sajnos hívnak letiltott számmal is, felveszem, csak felbosszant, mert rögtön azzal kezdi, hogy simán hülyére vesz. (Szám nem titkosítható, vállalkozás miatt.)

Előző történet, ha részben hihetőnek is tűnik, tartalmaz nem teljesen életszerű elemeket is, de ezt most inkább nem is részletezem.
Nem, ez még nem az idei besztof válogatás, hanem egy friss, ropogós levél Andrástól, amin percek óta heherészünk. Ez úgy, ahogy van tökéletes, filmművészeti főiskolásoknak 3 perces vizsgafilmhez alapanyagnak ezennel felajánljuk. A következő viccesen morbid eset történt velem:…..
R.Gyuri 2009.12.28 12:49:08
@Blogger Géza: "...ne tolass, pláne egy mélygarázs kijárata felé, ez szerintem igen veszélyes"

Épp ezért ilyenkor fokozottan figyel az ember és arra alkalmas sebességet választ. Talán a blog írója is arrafelé figyelt. Ilyen finomabb részleteket én precízebben megfogalmaztam volna, hogy más is megértse a dolgok miértjét, netán tanulhasson is belőle.

Hírekben is azt nem bírom, amikor sokszor csak közlik a száraz tényeket (végkimenetelt), de magyarázattal, pláne egyszerű rajzzal (vizuálisak részére) vagy animációval nem teszik megérthetővé, tanulságossabbá.
Kenderzsupp Free Farkas Péter! 2009.12.27 16:20:00
Vo-vo-vo, most kaptuk a bréking telegrammot, hogy Farkas Pétert elfogták Andorrában. Mint az bizonyára közismert az exolimpikon több tucat óvodást falt fel a saját pincéjében élve, néhány ezer tő növénykével bukott meg 2004-ben. Harmadrangú vádlottként, bár sosem ismerte be a…..
Azért ez már tényleg brutális, mintha egy szerencsétlen bangladesi kisfiút kergettek volna be a ringbe, hogy Hulk Hogan a fejére ugorjon egy trambulinról. A Tv2-t akkora pofont kapott, hogy ez már nekünk fáj. A Csillag születik döntőjét ugyanis a kereskedelmi célcsoportban, vagyis a…..
R.Gyuri 2009.12.23 12:11:39
@hha96: Tehát szerinted az IPTV-sek a világ leghülyébb emberei, bedőlnek a reklámoknak, könnyen befolyásolhatók. Mások szerint még az is hülye, aki TV-t néz. Most tégy igazságot...
Cellanapló OLED kell a Nokiának 2008.08.14 20:52:00
A Nokia csak olyan kijelzőgyártó cégtől akar rendelni, amely képes AMOLED paneleket gyártani, annek ellenére, hogy most egyetlen készülékében sem használja a technológiát. Iparági szakértők szerint a világ legnagyobb mobilgyártója nagyon bízik abban, hogy az AMOLED-ben rejlik a…..