Regisztráció Blogot indítok
Adatok
swingerforyou

160 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap kaptam egy kis szemrehányást, hogy milyen rég jelentkeztem bejegyzéssel. Kell ennél jobb motiváció, hogy megszálljon az ihlet?! Roppant értékelem, hogy várjátok, szívesen veszitek az írásaimat, de a kissé zsúfolt életembe –amiről mindig gondoskodok, ha épp kicsit lazulna a gyeplő, tuti…..
A minap kaptam egy kis szemrehányást, hogy milyen rég jelentkeztem bejegyzéssel. Kell ennél jobb motiváció, hogy megszálljon az ihlet?! Roppant értékelem, hogy várjátok, szívesen veszitek az írásaimat, de a kissé zsúfolt életembe –amiről mindig gondoskodok, ha épp kicsit lazulna a gyeplő, tuti…..
Nem írok mostanság túl sokat. Nem azért, mert roppant fontos információkat akarok visszatartani tőletek, szimplán csak el vagyok havazva, és nagyon nehéz az írásra időt szakítanom. De mindenkit megnyugtatok, hogy szuper jól vagyok, élvezem a jó időt, és az új kihívásokat, amiket magam elé…..
Azt tartja a köznyelv, hogy nincs férfi és nő között barátság. Vagy, ha mégis, akkor már túl vannak a szexen. ( Egy csúnya Facebook-os poén szerint pedig, csak akkor létezik, ha a csaj ronda. Gonosz humor. ) Én azt gondolom, ez teljesen egyén függő. A saját példáim legalábbis ezt igazolják. Vannak…..
Az utóbbi időben a Hölgyek kicsit hanyagolva érezhették magukat, hiszen róluk vajmi kevés szó esett az írásaimban. Ellenben férfi társaikkal, akik folyton porondon voltak. Kiveséztem, hogy mit csinálnak rosszul, illetve azt is, hogy mit kellene tenniük. Joggal érezhetnék úgy, hogy egy swingeres…..
  Olykor magam is zavarba jövök, és értetlenül állok, hogy egyes emberek fejében mekkora zavar lehet ezzel az egész swingeres világgal kapcsolatban. És most nem azokról beszélek, akik abszolút elzárkóznak ezektől az élvezetektől, hanem azokat az –elsősorban- pasikat venném górcső alá, akik azt…..
Olykor magam is zavarba jövök, és értetlenül állok, hogy egyes emberek fejében mekkora zavar lehet ezzel az egész swingeres világgal kapcsolatban. És most nem azokról beszélek, akik abszolút elzárkóznak ezektől az élvezetektől, hanem azokat az –elsősorban- pasikat venném górcső alá, akik azt hiszik,…..
Olykor úgy érzem, szélmalomharcot vívok, amikor a bejegyzéseimmel próbálom megértetni az emberekkel, hogy miről is szól a swinger. Félre értés ne essék: meggyőzni senkit nem akarok, sem rávenni, hogy próbálja ki, azt sem állítom, hogy többesek nélkül élni nem lehet, de szeretném lerombolni azokat az…..
Személy szerint a kedvenc színészeim között tartom számon Mel Gibsont. Sármos férfi, az igazi kortalan vonzó fajta, és teljesen mindegy milyen karakterben látom a filmvásznon, simán nedves lesz tőle a bugyim. Épp a minap néztem a párommal a Mi kell a nőnek című vígjátékot. Sokadszorra is jókat…..
És újra itt vagyok! 2016. első havában, túl az ünnepeken, a Szilveszteri forgatagon, és a szülinapi bulimon, ami évről-évről emlékeztet az idő múlására. Ilyenkor mindig azzal vigasztalom magamat, hogy a nő, mint a jó bor, a korral nemesedik. Lehet benne némi igazság, mivel a sikerem a másik nemnél -…..
Közeleg a Karácsony! Van, aki már a gondolatától is falnak megy, mások csak az anyagi veszteséget látják benne, egyeseknek stressz forrást jelent, ám vagyunk páran, akik még magát az ünnepet szeretjük, várjuk, és lázasan készülődünk. Én már November közepén kezdem a…..
Még a középiskolás éveimben volt ismeretes egy mondóka a női mellek méreteire vonatkozóan, illetve annak kategorizálására, mi szerint van mini cici, pici cici, ettől nagyobb a mell, annál is terebélyesebb a csöcs, és van a „Hu b@szd meg!”. Na, de nem humorizálok, és…..
  A hétfői szauna estén egy kedves szóló leányzó ismerősöm (akit külföldi tartózkodása miatt sajnos már csak ritkábban láthatunk, ki nem hagyná, ha Magyarországon jár, hogy meglátogassa a For You-t) megjegyezte, mennyire szívesen olvassa a blogot, és alig várja, hogy újabb…..
Másfél hete történt, hogy a klubban egy kedves ismerős páros szóvá tette, hogy régen jelentkeztem új írással. Mi tagadás, igazuk volt, Pató Pál úr jelenthetne nekem halogatásban, bár nekem azért elég jó indokom, ha tetszik, mentségem akadt: újabb költözés. Idén a második.…..
Már a második hetet tapossuk a ForYou újranyitása óta, és nagy örömmel tölt el, hogy a 3 hét karbantartási szünet nem szegte kedvét a klub látogatóinak, már az első szauna este is nagy létszámmal, jó hangulatban telt. Rengeteg pozitív visszajelzés, gratuláció érkezett az új…..
A swinger iránt érdeklődők gyakran keresnek meg különböző kérdésekkel. Többnyire ezekre a válaszokat a blogban megtaláljátok, ilyenkor automatikusan ide irányítom a kíváncsiskodót, vagy egyszerűen belinkelem a megfelelő bejegyzést. Lustaság: fél egészség. A minap viszont…..
Ígéretemhez hűen, mi szerint nem foglak hosszabb ideig olvasni való nélkül hagyni Titeket, ma ismét klaviatúrát ragadtam. Szigorúan munkaidőben tört rám az ihlet, és a gondolataim ezer felé kalandoznak. Kizártam minden egyéb hangzavart, és félrevonultam egy sarokba. ( Nyugi! Nem…..
Lassan kifelé sétálunk a nyárból, az aprócska mini ruhákat felváltják a hosszú nadrágok, a flip flop papucs is a szekrény mélyére kerül, és az előszoba egyre zsúfoltabb lesz az eddig padláson lapuló csizmák előkerülése okán. Ilyenkor kicsit fellélegzünk páran: De…..
Kicsit ég az arcom, mert jó ideje nem írtam semmi tartalmas bejegyzést Nektek. Hiányosságomat ezúton szeretném pótolni, nehogy hiányérzetetek legyen. Mulasztásom egyik oka a besűrűsödött For You program, illetve 4 hete már nyaralgatok kis Hazánk egyik tavának partjánál, csak…..
Mai bejegyzésemet a személyes tapasztalataimra, elcsípett beszélgetésekre, és pár barátommal folytatott eszmefuttatásokra alapozom. A „Tudni illik, hogy mi illik” című bejegyzésemben elég részletesen leírtam már, hogy milyen a helyes swinger-szerű magatartás, mik az íratlan…..
A kapcsolatok elbukásának egyik alapvető hibaforrása a féltékenység. Sajnos elég gyakori jelenség, rengeteg pár érintett a dologban, és teljesen megmérgezi a kapcsolatokat, számos konfliktus okozója. Van, aki elfojtja, mások nem rejtik véka alá, és a párjuk idegeire mennek az…..
Sokan szeretik, mások nem rajonganak érte, és vannak páran, akikben téves gondolatok élnek a Gang Banget illetően. Erre a közelmúltban egy közösségi portálos komment hívta fel a figyelmemet, ahol az egyik úriember azt nyilatkozta, hogy „nem szeret sorszámot húzni”, és ezért…..
Undorító „csak kedd” van, hulla fáradt vagyok, és semmi kedvem dolgozni. Szép az idő, hívogat az aszfalt, hogy autózzak egy szerpentinen és jó lenne bárhol máshol lenni. Biztos többen vagyunk így ezzel, pláne, hogy a nyár friss illatai már ott lengedeznek a levegőben. Ki szeret…..
Egy olyan témát választottam ma Nektek, amivel egyre gyakrabban találkozom a klubban és a magánéletemben egyaránt. Baráti beszélgetéseimben is sokszor felmerülnek a Férfiak gátlásaik, amik visszatartják Őket, hogy átlépjék a klub küszöbét. Eleinte még csak mosolyogtam a…..
swingerforyou 2015.06.05 08:26:31