Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ignácz

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem nagyon értettem miért ugrál összevissza az egész klippben ez az elbaszott operaház fantomja, de ameddig bírtam nézni, addig egész szórakoztató volt!..
ignácz 2011.02.22 17:25:42
Csoki+sör = csokis sör? Hát igen, jól látjátok, ez minden szempontból egy sörkülönlegesség. Hála a Brooklyn Brewing Co. –nak. Úgyhogy a mai nap ez az amerikai speciális sör kerül terítékre. Cheers!Már a nevéből sok mindent lehet sejteni. A Stout egyfajta speciális sör,…..
ignácz 2009.12.13 19:52:55
@Krumplicukor1987: Tudnál/tudnátok segíteni abban, hogy merre keressem? Akár a Floris sörét, akár a postban szereplőt?
Talán a legnagyobb ingyen reklámot kapta a magyar prezentációkészítő startup azzal, hogy Bajnai Gordon Corvinus egyetemen tartott előadásában az ő szoftverüket használta. A több mint egy órás műsort a közszolgálati televízió élőben közvetítette. A miniszterelnök egyébként…..
A demóból nagyjából kiderül minden előnye az új, androidos telefonokon ingyen elérhető Google Navigation-nek:  hangalapú keresés (egyelőre csak angolul) élő, online útinfó adatok (egyelőre inkább csak az USA nagyvárosaiban) útvonalérzékeny keresés (azon az…..
Arra a felvetésre, hogy egyes blogok miért kerülnek rendszeresen az Index címlapjára, a blogketrec egyik szerkesztője a népszerűséggel vágott vissza. Sőt, az is kiderül, hogy nem is feltétlenül van egy adott időpillanatban annyi érdekes post, ami lehetőséget adna a szerkesztőnek…..
ignácz 2009.07.07 13:19:49
@Max Logan: Nagyon sokan, nagyon sokszor gondolták már úgy, hogy a webre nem vonatkoznak a hézköznapokban megszokott szabályok; legyen szó vállalatirányításról, marketingről vagy médiáról. Szerintem ez nem így van, és ami az offline világban érvényes, az az online világban is előbb-utóbb meg fog jelenni. És igen: szépen lassan a weben is megjelenik a "fertő".
Subba Ezek a fiatalok: Váralja 2009.03.17 10:38:00
A Váralja szövetségről a Hír Tv adott le egy kisebb anyagot. Az interjúban három öcsi szerepel, akik a fiatalságukat nem rendeltetésszerűen élik meg (és minden bizonnyal beszarnának egy nyalás pálinkától). A csapat legérdekesebb tagja Besenyő Pista bácsi és Galla Miklós…..
The question we ask today is not whether our government is too big or too small, but whether it works. (...) Where the answer is yes, we intend to move forward. Where the answer is no, programs will end. And those of us who manage the public’s dollars will be held to account, to spend…..
frissítés: magyar idő szerint 13:25-kor visszatért a Gmail. frissítés#2: a leállás lehetséges oka, hogy a Gmailben frissült az Offline funkció. Eddig 0.1-es verziószámmal volt elérhető ez a kiegészítés. A lehalás után viszont már 0.2-es verzió látható. Bár mások…..
A nem túl rózsás gazdasági környezet ellenére a Google meglepően jól zárta üzleti évét. A január 22-én, magyar idő szerint este tíz után bejelentett eredmények szerint a december 31-ével zárult negyedévben 5,7 milliárd dollár bevételt termelt a cég, ami az egy évvel…..
ignácz 2009.01.22 23:00:00
@hírbehozó: Így azért már látszik, hogy a 3. és 4. negyedév között nincs olyan nagy különbség, de a számok ettől függetlenül elég impozánsak. Tapsvihar.
Az a 1,75 milliárdos FCF pedig azt mutatja, hogy az innovációlavina még koránt sem tetőzik, sőt.
Amint a TechCrunch megzenésítette, várhatóan közösségi funkciókkal bővül az iGoogle. Ahhoz, hogy megértsük, mennyire fontos lépés is ez, előbb vegyünk sorra az előzményeket. Egyrészről a Google jóideje egységesíti a kontaktlista-kezelést. Mint minden Google felhasználó…..
Azok számára, akik életükben először lépnek be a Facebookra, nem mindig egyértelmű, hogy mely adatuk, aktivitásuk látható a többi felhasználó számára. Az interfész kicsit azt sugallja, hogy ezek a személyes adatok csak ismerőseink számára láthatóak.Pedig ha nem vagyunk elég…..
Webisztán Best of Webisztán, 2008 2009.01.02 14:05:00
Olvasói kérésnek teszünk eleget 2009 első postjában. A Google Analytics URL-statisztikája alapján a következő bejegyzések voltak a legnépszerűbbek tavaly:Képtelenség ismeretlen emberrel csetelniMeghalt a Gmail, hisztéria a FöldönLátni és megszeretni a világ legjobb munkahelyét…..
ignácz 2009.01.02 15:16:21
@gphilip: Én még mindig chrome-ot használok, és teljesen meg vagyok vele elégedve....
Amúgy érdekesek ezek az adatok, főleg a legolvasottabb postok.
Az elmúlt években nem csak elképesztő mennyiségű startup indult útjára a weben, de egyre többet be is zárnak fenntartóik. Nem csak a kicsi, "tőkegyenge", komolyabb hátszél nélküli startupokat fenyegeti a kihalás veszélye. A Gawker szemrebbenés nélkül búcsúzott el…..
Majdnem azt a borzongást éreztem, a kiagynak azt a tehetetlen sikolyát, mint annak idején, hú de régen volt, idén júliusban, amikor kinyitottam fabrik legendás halálfás küldeményét. Debütálásról van szó ezúttal, "Kezdetnek most ennyi,  de VAN MÉG OTT AHONNAN EZ…..