Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katus46

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Változnak az idők, ezért egy már-már elfeledett dokumentummal bizonyítjuk, hogy a Fidesz 2006 őszének forró napjaiban még a rendőrség mellett állt, sőt, Nyítray András, fideszes képviselő azt kérte számon egy országgyűlési bizottsági ülésen, hogy a rendőrök miért nem használtak éles lőszert!   Már…..
Amerika keresi az emberarcú fideszest. De nem találja...
A Demokratikus Koalíció elnöke meghirdette pártja új politikai irányát. Nem csupán balra nyit, hanem megpróbálja megtalálni az MSZP szavazóit. Sőt, vélhetően azokat is, akik 2002-ben és 2006-ban még a MSZP-ben, azóta pedig a Jobbikban keresik a leszakadás elleni fogódzót.…..
 Egy  alvállalkozó is lehet bajban, és ez sajnos kihat az alkalmazottjaira is: Levél: „A vagyonvédelmi céggel rendelkező kollégák nagyon gondolják meg azt, hogy melyik nagyobb céggel  kötnek alvállalkozói szerződést! Legyen intő példa az én esetem:  Egy…..
Jippiájé, győzelem! Mit győzelem, G Y Ő Z E L E M  ! Lenyomtuk Brüsszelt , kokit osztottunk és feltartott középső ujjunkkal beintettünk a túlzott deficit eljárásnak. Mi ez, ha nem hurrá? Megcsináltuk, Feleim! Igen, mi, és nem a kormányunk, ezt azért nem baj, ha a…..
A váratlan hidegfront, és főleg a szélvihar, zárt térbe kényszerített mindenkit, így az ellenzéki politikusokat is. Nagy szerencsénkre nem ugyanabba a zárt térbe. Na és mire gondol az ember zárt térben? Hát persze, hogy arra. Két friss, pompás példa, egy ártatlan és egy…..
Egy tavaly decemberi, úgymond oldott hangulatú interjú után azon nem csodálkozunk, hogy Gyurcsány Éva, a volt miniszterelnök nővére csatlakozott a „Tiltakozunk!!! NE Gigi és Anikó vezesse az Alekosznak valót!” facebook-csoporthoz, sőt hozzá is szólt: „Nézni…..
Biztonsági őr állás, vagyonőri állás. Egyik legtöbbet kereset munka.Nagyon sok vagyonőri állást, biztonsági őr állást hirdetnek. Rengeteg állásajánlat van, és rengeteg állás kereső. Ez generálja a rengereg csalást is. Mivel sok az álláskereső, könnyű a munkakeresőt…..
Jelentős nap volt a tegnapi: nyugdíjba ment az őszödi beszéd. Szanyi kihisztizte, Gyurcsány leírta amit tud, a tudást Mesterházy olvasatlanul ledarálta egy iratmegsemmisítővel. A fecnihalom fölül azért még üzent a belügyminisztériumnak, legyenek már kedvesek előásni az…..
Kicsi Dope nem szeret mellébeszélni. Ruhában megujjazná SP-t. Oké. Azt is szereti, ha egy nő csinálja vele ugyanezt, csak arra kell figyelni, hogy a nőnek rendben legyenek a körmei, mert egyébként a művelet karistoló élményt okoz. Bizony vigyázzanak ezzel! Beszél még Alekoszról…..
katus46 2011.05.18 09:11:07
Alekosz apja őszinte ember, és úgy tűnik alaposan ismeri a fiát. Elmondása szerint fia amíg csak egy lány is él a földön addig próbálkozik. Viszonyuk bizalmas, de még az apa szerint sem volt soha egyetlen jó csaja sem Aleknak. Rövid könnyen emészthető délutáni videó. ..
katus46 2011.05.17 20:31:36
Habár nem volt nemzeti katasztrófa, azért némi töprengésre késztet az idei Eurovíziós Dalfesztivál. A további szószaporítás helyett: Wolf Katinak mindössze két ellensége volt Düsseldorfban. Európa és Orbán Viktor.Európának a töke tele van Magyarországgal, márpedig a…..
  Volt, nincs. A stop.hu megszüntette blog-szolgáltatását, már csak a Google emlékezik, hogy milyen volt. A stopos blogok archívuma is elérhetetlenné vált, így többek között az Egy sör mellett, a Lapcsócsáló és a megZAKkAnT világ mellett a Stop vezető bloggerének, Gréczy…..
katus46 2011.05.12 08:55:06
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..
katus46 2011.05.10 10:33:04
Egy húsz éve dolgozó, munkáját 4 hónapja elveszítő 40 éves szakmunkás kevesebbet kap majd az államtól, mint az a cigányember, aki nem is akar dolgozni, viszont több gyereke van. Csodálkozunk, ha a szakmunkás is beáll majd szebbjövőzni? (Fotó: Huszti István/Index) Nem gondoltuk…..
A Törtető másodszor is szabályt szegett, azonban megúszta, megmaradt a védettsége - olvasható a Hír24-en. A luxusbörtön amazonja először akkor húzta ki a gyufát a valóságshow készítőinél, amikor a dzsungelhét alatt – tartva a vihartól – fogta magát és bevonult a…..
A versenyből már hetekkel ezelőtt kiesett játékos visszatér. Ez nem csak egy facebookos bejegyzésből derült ki, de a műsort vezető Balázs is célozgatott rá, ráadásul a nézők többsége őt hiányolja leginkább a már búcsúzottak közül. Minden jel arra mutat, hogy Olivér…..
katus46 2011.04.13 09:44:44
Like Gyanús Gigi és Béci 2011.04.03 21:24:25
 Ügyeljetek arra, hogy használjátok a Tetszik gombot ! /*like gyanús*/..
Benkő Dániel után Alekosznak is segít feleséget találni az RTL Klub - olvasható a mai Blikkben. A Való Világ nőcsábászának már többször sikerült bebizonyítania a gyengébbik nem tagjai közül talán nincs is olyan, akinél ne próbálkozna, és akár sikerrel, akár kudarccal…..
katus46 2011.04.07 09:38:54
Béci mesélte az online közvetítésben, hogy 12-13 évesen vezetett éjszaka, söröztek, menekült a rendőrök elől, bandáztak és így tovább. Éppen befejezte a mondandóját, amikor megszólalt egy hang: Béci, fáradj a riportszobába! A képet elvették és már csak a…..
Ma kezdődött a Szerelem legfölsőbb szinteken címet viselő RTL-es reality válogatása: főleg tizennyolc és harminc éves kor közti nők jelentkeztek eddig - tudta meg az [origo] hírportál.Március 28-án kezdődött a Való Világ 4 egyik szereplőjének, Alekosznak szánt…..
Úgy létszik, az RTL Klubnál kezdenek rájönni, hogy annak semmi értelme nincs, ha a Rácz-tesók jutnak a döntőbe Alekosz mellett (jelen állás szerint ez a legvalószínűbb felállás), így szépen lassan, de biztosan nekiláttak az egyik szereplő kigolyózásának, mégpedig a lehető…..
katus46 2011.03.23 15:27:24
Orbán Viktor 18-ról 15 éves korra vinné le a tankötelezettség minimumát. Ennek alkalmából ellátogattunk a Székesfehérvári Teleki Blanka Gimnáziumba, ahol  másodfokú tanulmányait végezte anno az ifjú géniusz. Nos, a fiúvécé tartálya mögött mit találtunk? Hát nem…..
Az egyszeri Tunéziában vakációzó éppen annyira ismeri a helyi belpolitika helyzetét, mint a partivonattal a Szigetre érkező külföldi Tarlós Istvánt. Rögtön más lesz persze a helyzet, ha lőnek és nem a nagyszínpad előtt. Ettől még mindig nem fog érdekelni minket, ki lesz az új…..
katus46 2011.01.31 19:11:24
Tabáni István a tehetségkutató versenyben nagy örömet szerzett a szüleinek azzal, hogy Máté Pétertől énekelt, hisz a család nemcsak rajong a korán eltávozott énekesért, hanem személyes ismerősük is volt.A zene és a képzőművészet volt mindig, ami körül a Tabáni család…..
katus46 2010.01.04 17:17:56