Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alkohol Kapitány

28 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Grüß Gott Tibi!A Modoros emigráns, a Költségkímélés, a Servus aus München, és a Brüsszeli magyar posztokon felbuzdulva vettem a fáradságot és bemutatom a T. Olvasóknak a magyar nép naponta, a sógorokhoz ingázó rétegét. Lehet, hogy nem visít nagyon a modor-radar, de ennek…..
Alkohol Kapitány 2011.01.20 22:49:51
Modorosblog Bacon szalonna 2010.11.23 06:00:00
-Ezt figyeld, mekkora gyökerek ezek. Ott, a következő oldalon: bacon szalonnával töltött pulykamell. Még jó, hogy nem turkey pulykával meg pommfritt-krumplival, mi?-Hihi, de gáz. Az. Meg sampinyongomba. Tehát: gombagomba. Aztán CD-lemez. Jamón Serrano-sonka.-Ez csak a jéghegy…..
Ami falba vésett huliganizmus pár évig, az száz év elteltével történelmi emlékké nemesül. Ezzel a papírdarabbal ugyanez a helyzet. Nem tudom, annk idején kinek lett volna kötelessége eltávolítani ezt a választási felhívást - mindenesetre kissé elkésett vele. Szerencsénkre.…..
Alkohol Kapitány 2010.11.18 18:02:11
@ezisénvagyok:

milyen érdekes, hogy miután rákattintottam, nem ugrott fel semmi... más tollával - ráadásul feleslegesen - ékeskedünk?
A Hegyalja Fesztivál szervezői Hegy'ről az angyal címmel versíró versenyt hirdetnek. A Tokaj és Rakamaz határában nyaranta megrendezett fesztivál különleges akciója, hogy az élményeket a karácsonnyal összekötve kell rímbe szedni. A szervezők közlése szerint mindegy, hogy…..
Alkohol Kapitány 2010.11.18 12:41:16
Előre szólok: fájni fog. Nem fogadom el az az érvet, hogy ezek jót akartak. Oké, persze, BudapestTV, de akkor is.Teljesen biztos vagyok benne, hogy a hölgy azt hiszi, ő most nagy dolgot visz véghez. Ha kibírod 1:43-ig, jobbról jön a meglepetés, utána pedig a kiállás és a nem…..
Alkohol Kapitány 2010.11.18 12:15:58
- interjú Szirtes Mónikával, a Klájszter utcai Szirtesék mindennapjai című nagy sikerű gyermekkönyv szerzőjével Sietősen lép be a hangulatos dél-kelet pesti cukrászda nagyüveges ajtaján. Arcán nyoma sincs fáradtságnak, sokkal inkább kiegyensúlyozottság és – talán…..
Alkohol Kapitány 2010.10.18 15:01:07
Mer itten most már nem állapot hogy mindeféle személyes bejegyzéssel baszom a bit-etÚgyhogy innentől képek, zenék, csakis.Ahogy megígértem. ..
ha náthás vagy és nem érzed milyen büdöset is fingottál.Mindenesetre az emberiség legnagyobb baja, hogy mindent túlbonyolítanak.Hiszen, minek eljátszani a költéges, idegesítő párválasztási rituálékat, mikor "a féri a nőt akarja, a nő a férfit"Mennyivel szebb lenne…..
kuss mindenkinek Rinyarevü 2010.02.14 11:44:08
Nagyon finom vasárnapi ebédet kreáltam. Ennek kapcsán már most kijelenthetem, hogy a majdani családom rendelt pizzán fog élni, mert én KURVÁRA GYŰLÖLÖK FŐZNI, és nem is leszek hajlandó, pláne nem naponta. Ja, sütni is utálok. Tiszta stressz és hisztéria vagyok. Komolyan, mi…..
Régóta dédelgett tervem ím megvalósul.Az elmúlt hat év alatt volt szerencsém megfordulni az ország egy-két vendéglátó-ipari egységében, ezért úgy gondoltam, félelmetes menyiségú tapasztalatomat megosztom veletek.Szempontok:1. Ár/érték (korsó sör és kávé)2.…..
Na figyelj kislány!Ha videót akarsz berakni egy posztba, akkor azt csinálod, hogy az adott videó melletti "embed" rovatot kimásolod, elejétől a végéig.Ha ez kész, akkor bejegyzés forrás kódjában - ez kb. egy halom értelmetlen kriksz-krakszra fog hasonlítani - egy Enter…..
kuss mindenkinek mérgező 2010.02.02 23:07:00
Egy teszt szerint ez vagyok én. Mérgező. Nem jársz jól, ha a barátom akarsz lenni. Bocs, de ma sincsenek lolcelebek, meg lolakármik. Ez lesz. Mérgezek. (hosszú lesz, címrekatt) Nem jársz jól velem. Kurvára bevásároltál konkrétan. Mert bár percekig is bírom, hogy aranyos és…..
Alkohol Kapitány 2010.02.03 17:11:21
És én ezért szeretlek.

És mert megtanítottál angolul, hogy értsem Dr. Chase aussie akcentusát.
Mert megtanítottál gitározni akkor is, mikor nyavajogtam, (ezt vajon, hogy kell írni?) hogy ez úgysem fog menni.
Mert meghallgattál, amikor mindenféle párkapcsolati problémával futottam hozzád és te cinikus voltál és megértetted velem, hogy úgyis én vagyok a jobb és hagyjam a picsába.
Mert olvashattam neked mesét.
Mert megmutattad, hogy hogyan bánjak a macskákkal úgy, hogy ne tépjék le a karom.
Mert fogtad a homlokom, mikor hánytam és mikor olyan részeg voltam, hogy nem tudtam magamról, te akkor is támogattál és akkor sem hagytál ott, mikor nyakonrúgtalak
Mert stoppoltál helyettem, mikor lusta voltam.
Mert életed kockáztatásával elmentél kaját meg vizet venni egy számodra idegen városban és még almát is hoztál.
Mert nem küldtél el a balfenékre mikor gyomorölő kávét hoztál nekem ágyba, hogy felkeljek és én mégsem.
Mert megtanítottál csokikrémet csinálni a kekszhez.
Mert rábírtál arra, hogy nézzek feliratosan filmeket
Mert megnézetted velem a Szibériai borbélyt, a The Shawshank Redemption-t (igen másoltam a címet, nem érdekel), meg a Quills-t
Mert játszottál velem idióta lövöldözős játékot, ahol, mindig csak üvöltöttem veled, mert mindent tervet elbasztál és soha sem dicsértelek meg, pedig kurva jól lősz...
Mert van közös, titkos dalunk.
Mert vagy.
ez picit hosszú lett, de címrekatt után elérhető képek eggyel lejjebbi posztban Here's lookin' at you, kid. Miért vannak kihalófélben az igazi férfiak? Miért az ilyen androgün, nyomoronc, pózer antihímeket sztárolják? Nem (csak) az a bajom ám velük, hogy az alkatuk ropi, az…..
kikvogymuk A SZÜLETETT MAMCI 2010.01.11 23:35:00
  És az ő iwiw képei   Pocaklakó kétpercesen Pocaklakó egyhetesen Pocaklakó egyhónaposan Pocaklakó kéthónaposan Pocaklakó háromhónaposan Pocaklakó négyhónaposan Pocaklakó 3D ultrahangcin Pocaklakó 5D ultrahangcin Pocaklakó 9D ultrahangcin Pocaklakó…..
Hogy miért szép a mai nap? Vajon?!-Mert 3 (!!!) szál cigarettával kellett kihúznom este 6-ig?-Azért, mert 180 pénz hiányzott egy doboz árából?-Mert mikor az utolsó szálat szívtam óvatoskodva, pont felhívtak?-A szomszéd volt az, hogy éppcsak felsős leánya nem tud bemenni a…..
Megmondáná valaki, hogy a kedvenc netes blues rádió adómon mit keres Bob Dylan?? És ha már itt tartunk, ki volt az az idióta, aki nem verte azonnal agyon, mikor szájharmonikát vett a kezébe? Folkszájharmonika mi? Lófasz, Mr. Zimmermann, az a seggedbe! Ez, a folk! ..
Alkohol Kapitány 2010.01.13 14:32:28
 Faszkivan basszameg, hogy nem tudom ezt a szart a magam képére formázni.....
Szeretem ahogyan Anya főz. Elkezdett szalonnát meg hagymát pirítani, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve, odalépett a konyhaszekrényhez és egy "Na lássuk mi van itthon!"-felkiáltással aszalt gyümölcsön, birspálinkán, fehérboron, szelídgesztenyén, répán, a…..
kuss mindenkinek Én férjem 2009.12.21 11:43:17
Félórája császkálunk reggel 8-kor a Moszkva téren a -15 fokban.Márton:-Te, Zsu, nem gyönyörű ez a balatoni naplemente?____________________________________________________Én:-Elvis is szar gitáros volt.Márton:-Ja, tudott vagy 3 akkordot.Én:-Akkor még számomra is van…..
  Békásmegyer, "lábas" panelház, a falon mindenhol mustársárga mozaikcsempe, az egyik oszlopon tábla: "Az árkádok alatt parkírozni, labdázni és kerékpározni TILOS!". A kaputelefont kémlelve hirtelen beugrik egy régi telepi legenda, miszerint ha egyszerre két gombot…..
Alkohol Kapitány 2009.12.23 08:52:45
Kár volt belém ennyi Dr. House, ha még egy tiszességes vírusos torokgyulladást sem tudok magamon diagnosztizálni.Körülbelül erről is fog szólni a blog. Nem lesz jó. Senki sem fogja olvasni. Nem lesznek cunci kutusok, cicamicák, hanem gitárok, meztelen nők, lemezkritikák,…..
leszarom. a szeretet ünnepének valódi kiléte..
 Kicsit nehézkesen, de ma elkezdte kommunikálni a T-Mobile az év talán legkedvesebb céges húzását, ti. hogy a nép kérésére elkészíttetett egy karácsonyi dalt, annak a teljes változatát, amit a most futó reklámban az autóval a hóba ragadt barátjának/férjének énekel a…..