Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stikasz_1

0 bejegyzést írt és 398 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan három hete nem jelentkeztem, pedig egyre több és több üzenetet kapok, hogy írjak már, írjak már, írjak már. Higgyétek el nekem írnék én, de ha nem nagyon történik semmi, nem nagyon tudok mit elmesélni. Írhatnék persze arról, hogy élem a mindennapi életem, hogy megy a home office, ..
Tudom, hogy a ’Kanária’ szó magyarul nem létezik, ez itt most a próbája.  Az alábbi poszt a korábban már bemutatott hajóúthoz jól-rosszul kiválasztott kirándulásainkról szól. Célunk az volt, hogy a rendelkezésre álló néhány óra alatt a lehető legtöbbet tudjuk meg a szigetekről – ami nem mindig…..
Amikor elkezdődött a nagyon régóta várt harmadik évada Mark Frost és David Lynch kultsorozatának, akkor azt is írtuk, hogy ez már nem az a Twin Peaks, amire emlékezhetünk a kilencvenes évekből. Ez hét részen keresztül igaz is volt, de az amerikai idő szerint vasárnap leadott nyolcadik semmihez sem…..
A betegjogi törvényt sérti a hivatásával visszaélő, másodfokon elítélt orvos nevének eltitkolása. A betegnek joga van megfelelő módon tájékozódni állapotáról, orvosáról, az őt alkalmazó kórházról, amely ismeret kihat az egészségügyi állapotára. A Csolnoky Ferenc Veszprém Megyei Kórház és a…..
stikasz_1 2016.12.09 20:13:09
@epatio: A bíróság tényként állapította meg a bűnösségét, onnantól kezdve "ártatlanság vélelméről" papolni mókás. Tehát először és mindenekelőtt a bírósággal tessék vitatkozni, amiért ők elítélték ezt a csodálatos embert- remélem, elment tüntetni a bírók ellen, mert Önnek velük van baja. Amiről itt folyik a beszélgetés, az az, hogy ha valóban bűnös, ahogy azt a bíróság bizonyítottnak látta (nem a hozzászólók, hanem az első és a másodfokú bíróság is, nem pletykák és névtelen kommentek, hanem a felvonultatott bizonyítékok alapján!!!), akkor ez a büntetés nagyon enyhe.
Az őszi időszak nálam mindig is a városlátogatások ideje volt, különösen azóta, mióta a fapados légitársaságokkal pár ezer forintért elrepülhetünk sok európai világvárosba. London, Párizs, Róma, Athén vagy Milánó bárkinek szuper úti célpont lehet. Nem szerettem volna egy újabb, unalmas, látnivalókat…..
Intenzíven tárgyal a leendő bérlőkkel a Futureal, így jövő tavasszal várhatóan megmondhatja, mely nagy nemzetközi áruházmárkák nyitnak üzletet a lágymányosi Etele Plazában. A fejlesztő a müncheni Expo Real kiállításon ismertetett néhány részletet. A 4-es metró budai végállomásához tervezett Etele…..
Hosszú ideje nem volt már bejegyzés, de most a népszavazás kapcsán nekem is meg kell szólalnom. Ma már talán kicsit mindenki higgadtabb, és az eredmények tudatában mindenki boldogan hátradőlhet. Mindenki? Nos, igen, úgy tűnik, hogy - ilyen se fordult még elő sokszor - de minden…..
Kicsit belterjes lesz most ez a poszt, mert az eheti alany kedves ismerősöm, Páll Zsófi alias Sophiaso. Cserébe viszont nettó játékcsaj, nincs semmi csapda, nem jár úgy senki, mint múlt héten, amikor egy pixelló fogadta a címlapról ide kattintókat. Zsófi az IDDQD…..
stikasz_1 2014.02.16 12:19:27
Nem gondoltam volna, hogy valaha kommersz szénsavas üdítőkről fogok írni ezen a blogon, de azért ez a hír, amikor a világ egyik legkomolyabb boros- és kóstolópohár-gyártója a világ legismertebb üdítőjéhez készít poharat. De jó ez? És kinek?[Update: P.E. szakszerű…..
Csak játszásiból komolyan vettük Varga Misi barátunk beszámolóját, amely szerint na egészen véletlenül mégis az EU számolt jól és nem a derék kormány, vagy ha csak szenyóságból mégis bekeményítenek a brüsszeli bürokraták, és nem elégednek meg a 92,9 milliárdos…..
stikasz_1 2013.05.14 09:51:01
@chico: Szerintem a focidrukkerek sem feltétlenül idióták. Én az egyik érintett csapat drukkere vagyok, de magam is azt mondom, pont elég lett volna ehhez a mai színvonalhoz a régi stadion, és amíg ezer másra nincs pénz, erre nem nagy ötlet költeni. De hozzá kell tegyem: az igazi nagy falat nem a Fradi és a DVSC új stadionja, hanem a Puskás. Amivel BL-döntőre jelentkezne be Csányi úgy, hogy még egy kapavágás sem történt. Na ez a színtiszta presztízsberuházás, mocsok sok pénzért. Cifra nyomorúság.
Veiszer Alinda új sorozata indul el a KékSzobaHallban vasárnap.  A televíziós műsorvezető-riporter vendégei ezúttal olyan szakmájukban ismert és elismert beszélgetőtársak lesznek, akiket gyerekként éppen a másik pályája vonzott. Az első páros az egykor pszichológusnak…..
stikasz_1 2013.05.11 14:10:24
@Vas Pál: Mi?... Diktatúra meg reál tudomány?...
Onlinemarketing blog Jogi update 2013.05.09 19:52:55
Namost legszebb öröm a káröröm, persze. De ez a bejegyzés nem ezért született, hanem azért, mert látom, mennyire nem szokták tudni az ügyfeleim és a tanítványaim, hogy mit szabad és mit nem használni a weboldalon és közösségi médiában: milyen zenéket, képeket, szövegeket…..