Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zako

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyár a külsőségeket tekintve olyan az emberek számára, mint a tavasz a lakásfelújítás fanatikusainak. Egyik napról a másikra becsöngetnek az agyban a gondolatok, miszerint ideje lenne kurva jól kinézni, aztán a tükör elveszi az ember életkedvét is, hiszen az onnan visszaköszönő hurkák ledolgozása…..
Indafilm blog Hibabejelentő 2009.11.11 18:34:00
Drága néző és reménybeli néző! Jó sok álmatlan óránk ment rá, hogy az Indavideó Film minél egyszerűbben és megbízhatóbban működjön. Mivel azonban a számítástechnika ingoványos terület, az ember pedig gyarló, lehet, hogy egyes felhasználóknál gondok adódnak.…..
A telepi használt autók tankja szinte üres, na nem azért, mert az alkalmazottak kilopják belőlük az anyagot – a tűzrendészeti előírások miatt van így. A Sorrento-ML párbaj készítésekor azonban a Mercedes üresebb volt a szokásosnál, úgyhogy amikor már mentünk vele eleget,…..
  Subarut venni rémálom, ennél csak eladni rosszabb. Soha többé. Soha többé. Soha többé. Mínusz 800 ezer.  Vélemények az azonos című írásunkról...
  Újabb magyar bravúr: a csökkenő világpiaci olajár mellett is sikerült jól felemelni az üzemanyagok árát. A varázsszó: adóemelés. Üdvözöljük Önt a 300 forint feletti benzin világában, amelyben Átlagember egy Suzuki Ignissel próbál közlekedni. Vajon hány forinttal…..
zako 2009.07.01 07:57:05
@pereszke:

Tenyleg uncsi, egyetertek, viszont miert ne sirhatna barki? (max nem olvasom, nem hallgatom meg)
Csak dolgozzon, fizessen, adozzon es fogja be a szajat?
Emlékeznek még tán, nem is olyan régen csámcsoghattunk már a Paul Bracq nevével fémjelzett El Benzo-n. Nem volt teljesen véletlen, hogy említésre került, hiszen akkor már Csikós jóvoltából (aki egyszer elvitt magával a legendás és misztikus Klub-ba) tudtam, hogy itthon is…..
zako 2009.06.16 12:42:32
Belsőség Audi? Ford? Opel? 2009.05.28 10:18:00
Elhihetik, nem volt egyszerű dolga Zolinak. De - szerencsére - nem vagyunk egyformák, így ha más véleményen vannak, netán mást tapasztaltak, ide vele, eljött a vita ideje...
zako 2009.05.28 15:30:45
@Érdekes:
"Lehet, hogy zakonak ilyen ingerszegény barátai vannak, akik egy fél négyzetméternyi műanyagra hokiznak, és ha véletlenül, nem gázrugós a tető"tartó" akkor száműzik otthonából...és atomjaira ütik.ÓLÓL"

Nem erezted az ironiat es a szovegertelmezes sem az erosseged.
zako 2009.05.28 15:32:07
@JMC: Te sem...
Belsőség Autót nyitni a netről? 2009.04.12 22:53:00
Tény vagy kitaláció a sztori, mely szerint az ős-kocka Passat kulcsával az összes korabeli Audit és VW-t ki lehetett nyitni? És mi a helyzet manapság? Mit csináljon az ember, ha az autóban felejti a kulcsot? Keressen egy garantáltan bevált trükköt az interneten? Francokat, hívjon…..
zako 2009.04.13 10:05:59
@cart:

En meg pont ezert neztem meg ketszer a videot. Nekem bejon.
autózz! Kamuzott a kereskedő 2009.04.10 11:31:00
Mikor az ember autó vásárlásra szánja el magát a lehető legjobb megoldást keresi és persze a pénztárcájához mérten a legolcsóbbat. Az is fontos, hogy megfeleljen az igényeknek és praktikus legyen. Csaba igazi szerelmese a Volkswagennek és majdnem meg is találta a tökéletes…..
Egy barátom édesanyjával esett meg durvább verzióban az, amiről Pepe83 is írt nekünk, csak abban az esetben fékbetétet felejtettek el cserélni egy márkaszervizben, ami a pollenszűrővel ellentétben életveszélyes szituációt is teremthet adott esetben. Levélírónk esetében inkább…..
Belsőség A legyőzhetetlen 2009.02.13 09:53:00
  Elgondolkoztak-e már azon, miért vettek olyan sokan bogárhátú Volkswagent, és miért rajonganak érte ma is annyian? Ez a sárga kocsi új kora óta egy családnál van, megjárta már többször a poklot és a mennyországot. Most bezárult a kör, újra új autó. Bogár-teszt,…..
zako 2009.02.13 15:32:22
@sunblind:

Tisztelem a velemenyed, de en meg peldaul azokra nem koltenek egy vasat sem, amiket te felsoroltal.

A bogarat legalabb annyira elvezem vezetni, mit a feleves csaladi Volvonkat.
Es szerintem a szo altalanos ertelmeben talan a legszeretnivalobb ma kozlekedo auto.:)
… mondta teljes nyugalommal és kicsit sajnálkozón az egyenruhás hölgy. Talán még az angyalföldi vasútállomás lepukkadt és kies rakodóvágányai is elpirultak egy kicsit ekkora szigor hallatán. - Tessék csak, nyugodtan. - válaszoltuk neki Árpáddal szinte egyszerre. A…..
zako 2009.01.22 02:28:47
Még mindig nem haltak ki azok a nagyon sietős, marha fontos autóvezetők, akik szarnak bele mindenbe. Különösen idegesít továbbra is az, ha olyasvalaki áll be a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyre, mint ahogy korábban már láthattátok és most is fogjátok, sokszor egy autóval…..
autózz! Nyakig a sárban 2008.12.17 15:04:00
Ezúttal nem egy nagyvárosi problémát boncolgatunk, hanem a vidéki sárdagonyázás problémájára próbálunk megoldást találni a segítségetekkel. Sándor mindennapjait a mezőgazdasági gépek által felhordott sár keseríti meg, ami nemcsak bosszantó, de veszélyes is tud lenni.Amiről…..
Valahogy jellemző, hogy a sofőr minél nagyobb autót vezet, annál inkább lenézi a közlekedés kisebb méretű résztvevőit. A gyalogos többnyire csak kereszteződésen átkeléskor van veszélyben, ám Lóti és sokan mások robogóval próbálnak eljutni nap mint nap úticéljukhoz és…..
autózz! Le leszel lőve! 2008.12.04 14:40:00
Hülye autósból van elég, Balu ezúttal egy olyat fogott ki, aki nemes egyszerűséggel fegyver általi halállal fenyegette meg, csak mert szeretett volna élni az elsőbbégével és átkelni a zebrán. Ez már sokk, avagy csókoltatom Kondorosi urat és a rendőrség vezető beosztású…..
zako 2008.12.04 18:47:13
Belsőség Halálos tarkóncsapás 2008.12.02 22:10:54
  Európa-szerte évente közel egymillió ember szenved nyakcsigolya-sérülést ráfutásos balesetben. A német ADAC legújabb tesztjében csupán öt autó ülése kapott jó érdemjegyet, tizenkettő közepes lett, és nyolc megbukott. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Árpád szemtanúja volt egy kezdő vezető parkolási menőverének, vagy inkább szenvedéstörténetének és a végkifejlet sem sikerült túl szerencsésen, de nem is ez a legnagyobb baj. Kérdés, hogy ti mit tettetek volna levélírónk helyében? Tudom, hogy esik a hó és hideg van, épp…..