Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KötelezőGuru

9 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás: penzcentrum.huA CLB Független Biztosítási Alkusz adatai szerint visszafogott lelkesedéssel vadásznak a motorosokra az idei kötelező-kampányban is a biztosítók: bár egy-egy társaságnál találnak jelentős, akár 30-50 százalékos kedvezményt is a "két kerék"…..
A Generali Providencia Biztosító Zrt. szerint a kötelező biztosítás megkötésekor továbbra is elsődleges szempont az autósoknál a díjak mértéke. A Generali elindítja a Generali Direct szolgáltatását, melynek segítségével még átláthatóbb lesz a kötelező biztosítások…..
Teljesítmény után fogunk kötelező biztosítást fizetni 2011-től Forrás: www.totalcar.huJövőre még az autó hengerűrtartalma, viszont 2011-től már a motor teljesítménye alapján kell a kötelező biztosítást fizetni, a bonus-malus besorolás lényege viszont változatlan marad…..
Első rész - SZERZŐDÉSRE KÖTELEZETTEKA kormányrendelet értelmében szerződéskötésre kötelezett: a gépjármű tulajdonosa, illetve a gépjármű forgalmi engedélyébe bejegyzett üzembentartó. A régi típusú forgalmi engedélyben jelenleg "tulajdonos" megjelölés szerepel,…..
A francia hatóságok úgy vélik, hogy biztosítási csalás is közrejátszott abban, hogy az idén Szilveszterkor – a legfrissebb számok szerint – nem kevesebb, mint 1147 autó égett ki Franciaország-szerte, mégpedig sokszor olyan helyeken is, ahol semmilyen zavargásról nem tud…..
Tovább bővült a magyar kgfb területi hatálya.Immár 47 országra érvényes a hazai autósok kötelező gépjármű felelősségbiztosítása (kgfb) - közölte a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) keretében működő Nemzeti Iroda. Január 1-től a területi hatály kiterjed…..
A Netrisk 160 ezer szerződéssel zárja a novemberi kötelező kampánytA Netrisk oldalán novemberben megkötött kötelező biztosítások száma vasárnapra elérte a 160 ezret. A piacvezető biztosítási portál összesített adatai alapján az új szerződések 31 százalékát az Allianz…..
"Az előző évek tendenciáitól eltérően az idei évben enyhén emelkedő kötelező biztosítás díjakkal találkozhatnak az autósok, akik belelapoznak a biztosítók ma megjelent kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási tarifáit tartalmazó kiadványba" - ad értékelést…..
Mindenki jól tudja, hogy Woody Allen filmjei sohasem szokványosak, pontosan ettől tartjuk sokan zseninek őt. Aki szereti, az a szívébe zárja az első alkalommal, aki pedig nem kedveli, az sem vádolhatja egyhangúsággal. Ez az új film is megint kicsit más, sajátosan érdekes ugyanakkor…..
Ismét túl vagyunk egy kötelező biztosítás hajrán. Feltehetjük magunknak a kérdését, hogy vajon ki járt jól?Az Online alkuszok, akik november kibérelték magunknak az online és az offline reklámfelületek nagy részét?A kötelező biztosítást kötők, akik "olcsóbban"…..
Átjáró Friss blog.hu sablonok! 2008.10.28 13:24:00
Az Addict-ot a kezdetektől fogva olvasom, főleg Reklámbuzi epés-elmés posztjai miatt. Tőlük a hír, hogy a blog.hu új sablonokat tett közzé, tévedés, Serab kommentben pontosított, a sablonok a bloghusablonok.hu csapatának munkái, önálló, független kezdeményezés. Meglevő…..