Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mairtin

74 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2022.09.24-ére volt kitűzve a találkozó, nagyjából negyedjére, mire kiderült, hogy ez felel meg a legtöbbeknek az összejövetelre. Ha már elmaradt a komáromi amcsi tali, legalább valamit pótoljunk belőle alapon... végül is sikerült rekordot állítani, mert az autóállomány 42,8 %-a lett Delorean.…..
Mairtin 2022.10.07 16:39:36
@leeroy869:
Alapvetően az eseményre nyomott póló volt. De ha van rá igény több darabra (nem 1-2 akkor akár máskor is elkészíthető)
Szeretitek a gigaposztokat? Hát ha nem, akkor itt az ideje, hogy megszeressétek, mert ez hipergiga lesz. Nem szedem szét külön bejegyzésekre, de szétbontom részekre, hogy könnyebben olvasható legyen. 1. rész - Mi is ez? Van egy találkozótípus, amit kimondottan szeretek. Ez egyértelműen a NAAF és…..
Van a filmeknek egy csoportja, amelyek csak itthon, illetve az USA-n kívül néhány más országban váltak kultikussá. Bud Spencer és Terrence Hill legtöbb alkotása klasszikus példái ennek, hiszen a két színész leginkább Németországban és Magyarországon vált legendává. Ide tartozik a…..
Mairtin 2020.07.12 12:22:43
@gigabursch:

Butitájm zene és szöveg: :-D

youtu.be/1lLJ1mWO34k
Mairtin 2020.07.12 14:46:36
@gigabursch: Ez még szerintem azelőtt készült.
Élet egy Deloreannel Bagi-Nacsa 2018.03.07 10:00:00
Van valami perverz vonzalom bennem a filmforgatások iránt. Valahogy az ilyeneket mindig szeretem elvállalni, habár olykor elég nagy megalkuvásokkal jár, mert az Interkozmosz is baromi hidegben volt és ez a mostani sem éppen a legideálisabb időben volt február közepén. Ráadásul még…..
Mairtin 2018.03.11 10:03:58
@Sidaries: Az a csattanás hangja fizikailag is fájdalmat okoz. Olyan mint egy csonttörés. :-)
Aki gyerekként élte meg a nyolcvanas éveket Magyarországon, az tudja, hogy mennyire menő volt, aki ilyennel jelent meg a suliban. Volt idő, mikor ezzel a játékkal lehetett a legnagyobbat villantani az osztályteremben. Valakinek a mi osztályunkban is volt egy, de már nem emlékszem ki volt…..
Eddig még nem volt ilyen című bejegyzés, de azt hiszem ma jött el az ideje. Ez kicsit olyan, mint amikor egy együttes kiadja a saját nevével megegyező albumát. Annak tökéletesnek kell lennie, olyannak, ami leginkább jellemzi őket. A blog kezdetén még nem tudtam, hogy meddig fogom…..
Élet egy Deloreannel OT vizsga 2012.04.02 10:00:00
Eljött az idő, amire 2008 óta várok, mert végre megy a Delorean OT vizsgára. Viszont ellentétben azzal amit gondoltam, nem csütörtökön, hanem szerdán lesz a mulatság. A Vurdonnal megyek, még egy másik autó jön a Deloreannel együtt. Eleinte úgy volt, hogy jön velem egy Corvette…..
Mairtin 2012.04.02 15:40:50
Mostanában a neten pár helyen feltűnt egy hír, hogy lesz hivatalos Delorean kerékpár. Nem csak egy átmatricázott normál, hanem egy saját fejlesztésű high-end cucc. Habár én magam nem vagyok nagy bicajos (elvégre ezért van az embernek autója, nem? :) ), Bopat rárepült a témára és beszerzett pár képet…..
Egyszer azt hiszem említettem már, hogy egy új dologba kezdtünk páran a klubból. Kellene hozzá egy frankó webfejlesztéshez értő ember, aki egy aránylag bonyolult oldalt le tudna nekünk programozni. Elég konkrét elképzelésink vannak a kinézettel és működéssel kapcsolatban. Jelenleg nem tudok hasonló…..
Nem mondhatom, hogy sztoikus nyugalommal indultam meg szombat reggel Budapest és a Schönherz felé. Én magam is voltam főiskolás (ha nem is egyetemista) és tudom, hogy egy ilyen buli, mint a Qpa miről szól és bizony a nagy szórakozás közepette nálunk is elhasználódott pár dolog. Most…..
Múlt hétvégén találkoztam Dubniczkiaval, mert volt pár dolog ami miatt ez fontossá vált. Kellett már egyet beszélnünk, valamint kellett pár új képet csinálni az autóról és a pólókat is elhozta.A beszélgetés fő témája (szép magyar szóval) egy új project, amiről idővel…..
Folytatódik az OT vizsgára felkészülés. Az első felvonás a motor kisebb felújítása volt, a második pedig a mostani kipufogójavítás. Ez után jön még a motortér befejezése és kitakarítása, végül pedig egy kis munka a tetőkárpiton. Most viszont akkor vissza a kipufogóra.Nem…..
Úgy ahogy annak idején Hollandiából, most Írországból sem lehetett úgy hazajönni, hogy ne szereztem volna pár Deloreanes szuvenírt. Ezúttal mondjuk kicsit több cucc sikerült, de a két rendezvény méretéből adódóan ez nem meglepő. Említettem már, hogy kaptam egy két pintes…..
Ez itt a Hirdetés részhez kellett volna, hogy jöjjön, csak éppen kifelejtettem. Upszi. Szóval miután nagy ügyesen megúsztam kedves José barátom "üzletét", rátaláltam Adrian autójára (ami az enyém most már, ha valaki lusta lenne visszaolvasni). Mivel ő az autót "félretette" egy "nagyon lelkes…..
Élet egy Deloreannel Videók 2011.07.11 10:00:00
Elkészültem a videóval, van viszont egy kérdésem, amire legyetek szívesek válaszoljatok a kommentekben. A videó teljes hossza kb. 1 óra 10 perc, ami azért elég durva, viszont ez már a sokszor megvágott verzió, tehát ennél rövidebbet nem akarok. Szerintetek naponkénti bontásban…..
2011. június 17., péntek Szabi Astrájával (F sorozat) mentünk Pozsonyba, csak előtte beugrottunk Tatabányára egy P-s rendszámért, mert lehet, hogy az eladónak le kellene szednie a rendszámot a kocsiról, péntek este meg nehéz lett volna másikat (vámrendszámot) keríteni. Hamar…..
Második napnak írom, mert hivatalosan ez már a második nap volt, habár az első nap inkább csak fél napnak számított. Jöjjön tehát a második napi megaposzt.Szóval másnap felkeltünk, reggeliztünk és mivel tudtam, hogy ez a nap már kicsit komolyabb lesz, mint az előző volt…..
Miután úgysem vagyok itt, hanem valószínűleg hazafelé tartok az Eurofestről, ezért kicsit lazulósabb bejegyzést táraztam be mára. Sok kisebb gondolatfoszlány merül fel az emberben az autóról a használat során, de magában egyik sem alkalmas egy egész bejegyzésre, így…..
Totoro Lengyelország, Gdynia. 2011.02.23 14:21:00
  Az éjszaka természetesen esett. Sőt, a megszokottól eltérően nem is állt el, ezért reggel szakadó esőben bontottuk a sátrat. Ezért egy rövid tanácskozás után úgy döntöttünk, ebben az időben nem megyünk a Mazuri tóvidékre mert esőt ígértek az elkövetkező napokra is. Így a program elmaradt. Ekkor…..
Vajon mi történt szegény lánnyal? Én jóindulatúan megadom neki a photoshop fail címet, de bezzeg ha Lady Gaga-ról lenne szó, már nem lennék ilyen lágyszívű ;D..
Mairtin 2011.02.14 21:51:18
Totoro A koncert napja 2/2 2011.02.05 19:05:00
  Még mielőtt visszamennénk a kempingbe, azt terveztük, hogy felmegyünk az erdőbe, megnézni a koncert helyszínét. Az Opera Lesna csodálatos környezetben, az erdő közepén található, távol mindenféle civilizációtól. Az „épületnek” nincs oldala, csupán egy sátortetőre hasonlító dolog véd az eső ellen.…..
Az autó megérkezett a kiállításra és már csak egyetlen dolog hiányzott róla... After the arrival only one thing was missing from the car... Miután sikerült szerezni egy csavarhúzót a másik standról, fel is szereltük. After searching for a screwdriver, we put it on the car. Itt annyira nem…..
Mairtin 2009.10.24 20:17:53
@bopat: Gyárilag benne volt, nem lett kicserélve.
Mairtin 2009.10.26 16:25:02
@Mairtin: Emlékeim szerint nem úgy jöttél oda hogy a blogra hivatkoztál, hanem feltünt hogy túl sokat tudsz az autóról és én kérdeztem rá.
Ügyes próbálkozás. :-)
Mairtin 2011.01.30 20:37:25
@Tika88: Azért van előnye a szürkének is. :-) Viszont a legjobb döntés az elöregedett bőr kicserélése volt a szín már tényleg csak ízlés kérdése.
Ott hagytam abba, hogy az esküdtek visszavonultak döntéshozatalra. A bíró megtiltotta nekik, hogy a tárgyalás folyamán beszélhessenek az ügyről, így amikor végül rájuk került a sor, mindegyikük felszabadultan hagyta abba a napi gondokról és a politikáról folyó eszmecserét és végre mindegyikük arról…..
Mairtin 2011.01.15 11:04:24
@scuynat: Azért vannak rajzolók, mert az amerikai törvény szerint tilos a tárgyalásokon fotózni vagy videofelvételt készíteni.
Totoro A koncert napja 2/1 2011.01.11 09:58:00
Természetesen egész éjjel esett, de reggel, mint szokott, elállt. Addigra már kezdtünk hozzászokni, hogy itt mindig így van. Mielőtt a többiek felébredtek, lementem a tengerpartra sétálni egyet. Pár kutyasétáltató kívül senki sem volt. Érdekes hangulata van a hajnali hideg, északi tengernek, nagyon…..
Totoro Folytatás... 2011.01.11 09:55:00
Volt egy kis kényszerszünet, de most végre folytatom a blogot és igyekszem beszámolni a többi útról is. Szerencsére sikerült időközben más országokba is eljutni. :-)..