Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KCicó

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma már Magyarországon is egyre több helyen kapni kiváló minőségű, különleges csokoládékat a megszokott mainstream termékek mellett. Én pedig imádom a csokoládés édességeket. Ezért utánajártam, mi a jó csokoládé és a jó csokis sütemény ismérve. Ebben tapasztalt ismerőseim segítettek, valamint…..
Egy online magazin közzétett egy amerikai felmérést, miszerint egy hetvennyolc éves ember élete során ~3650 napot tölt munkával. A legtöbb munkahelyen egyenruhában kell lenni, vagy szigorú dress code-nak kell megfelelni. Érthető tehát, hogy otthon mindenki leereszt és kényelmesre vált, amit nem…..
KCicó 2016.12.09 12:44:07
Nagyon régi vágyam volt, hogy valahogy sikerüljön megmutatni, milyen is egy új országban letelepedni és új életet kezdeni – gyerekszemmel. Hiszen a felnőttek már rengeteg posztot írtak, sok mindent elmondtunk, de a gyerekek friss, őszinte látásmódja nekem hiányzott – eddig. Mert…..
KCicó 2016.12.08 14:15:45
@P.Elliot: Nagyon szép és megindító kép volt, amit leírtál.
Hat héttel első albuma megjelenése előtt, 1983 júliusában készített fotósorozatot Richard Corman az akkor 24 éves Madonnáról. A képekről egy szép, divatos, játékosan szexi és vicces nő néz vissza ránk...
Itt a november, végérvényesen beléptünk a karácsonyi akciók és reklámok időszakába. Ennek terméke az alábbi Tesco-akció is, amiben megpróbálják ugyan a Mikulás segédeire tolni azt az ókonzervatív hozzáállást, ami szerint a nőknek szóló karácsonyi ajándékcsomag főleg onnan ismerhető fel, hogy…..
Fehér Fény Az eltitkolt vitamin 2015.07.31 12:30:08
Azt már izonyára mindenki tudja (vagy ha nem akkor miért is? :), hogy aparlagfű az egyik legjobban irtott, pedig gyúgyhatású növény. teafőzésre és a chemtrail, oltások okozta fepresszió ellen is kiváló a főzete. most azonban egy másik csodálatos anyagról szeretnék írni nektek,…..
KCicó 2016.04.01 20:20:12
  Beth Morris, az idei brit The Voice egyik végső esélyesének tartott versenyzője a műsor élő negyeddöntője előtt távozott a produkcióból másodmagával, írja a brit sajtó. A Telegraph szerint Morris önként, könnyek közöt hagyta ott a műsort Chloe Castro társaságában, más források szerint…..
KCicó 2016.03.28 14:21:41
@Steve the Great: Pont erre gondoltam:)
Bár itthon is egyre több a minőségi étterem, még mindig akadnak olyanok, amelyek piszkos trükkökkel próbálkoznak, hogy lehúzzanak minket. Ennek azonban most vége, mutatom, mire kell figyelni. Kisadag vagy nagyadag? A legtöbb étteremben választhatnak a vendégek a kis- és a nagyadag között. A…..
KCicó 2016.03.18 17:52:39
Hát a spanyol inkvizíció mellett szerintem erre sem nagyon számított senki! A kínálata tekintetében extra igényes, megjelenésében pedig végletesen letisztult My Little Melbourne sztárkávézó egy felkiáltójelhalommal, beragadt caps lockkal, sőt, minden írásbeli modorosságok csimborasszójával, a…..
KCicó 2016.03.18 03:40:43
@-creeper-: Kipróbálom!
A férfiak általában kétféleképpen kategorizálnak, ha nőkről van szó. Aranyos és szexi. Milyen az aranyos nő? Olyan, mint a legjobb barátból lett szerető. Nincsenek luxusigényei, nem kell meghódítani, drága éttermekbe cipelni, meglepni, és elvarázsolni sem szükséges. Imád lógni a barátokkal és rá…..
KCicó 2016.03.18 02:27:48
Megrázó élettöredék az alábbi levél, mely egy elkeseredett iparostól érkezett. Mi Jánosnak a Pénzügyi Békéltető Testületet tudjuk ajánlani, ahol biztosítási ügyekkel kapcsolatos fogyasztói jogvitákban döntenek, ha valakinek más ötlete van, ne tartsa magában. 2012. ápr. másodikán a…..
KCicó 2016.03.15 03:32:41
Hát nem csodálom, hogy olvasónk szomorú, csalódott és becsapdázva érzi magát. Azt megkérdezhetjük, hogy miért van különbség aközött, ha ő vagy a gyereke töri össze a tabletet, de az biztos, hogy a kötvény lapozgatása nem megúszható, bármilyen rémes feldat is.…..
KCicó 2016.03.15 03:16:59
@230e: Igen de az milyen már, hogy "kösse meg, ha gyereknek veszi", miközben a szerződés szerint nem érvényes, ha gyerek töri össze...ez a legalja üzletpolitika.
Csepel nevének hallatán ritkán ugrik be az embernek a szinonimaként a luxus. Egy 8 szobás, 700 négyzetméteres, külön szülői emelettel rendelkező (!) házról azonban, amelynek 1 millió forint közelében jár a négyzetméterára már bizony felmerülhet bennünk az elnevezés, a…..
Eredetileg csak arról akartam írni, hogy "Miért nem szülnek a magyar nők?", de valami azt súgta, hogy hitelesebb vagyok, ha magamból indulok ki először, és utána írok kicsit általánosabban. A teljesség igénye nélkül írom ezt, inkább csak mozgósítónak szánom, semmi esetre sem arra, hogy bárki is…..
Tavaly december 1-jével megszűnt az Elmű Nyrt., a szolgáltást pedig az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. vette át, mely az online világban a csodálatos elmuemaszenergiaszolgaltato.hu url-en lakozik. A fogyasztók a változásból elvileg nem vettek észre semmit., a gyakorlatban viszont könnyen…..
Zoltán barátunk erőteljes hangvételű levelében gyalázatot és blaszfémiát kiált, kétszeresen is, de szerintem azért nem kell ennyire szigorúan bánni a Spar farsangi akciójának kitalálóival az elbénázott játék miatt. Egyrészt az átlagmagyar szerintem kb. pont annyira van tisztában a farsangi időszak…..
Na, ezt vajon hogy gondolta a kedves színházpedagógus? És az előadásnak helyet adó intézményben sem volt senki, akinek eszébe jutott volna, hogy sem jogilag, se morálisan nem oké az egész? A hosszú ő-k hiánya meg már tényleg szóra sem érdemes. „Egy norvég felsőoktatási intézmény magasról tesz a…..
Az egyszeri ember úgy képzeli, hogy egy pláza információs pultja egyfajta ügyfélszolgálat, ahol az ember segítséget kérhet, ha nem talál valamit, vagy jelezheti, ha valamivel elégedetlen. Hogy a Duna Plázában mire szolgál, az nem derült ki. De ha elfogadnak egy tanácsot, valamit reformáljanak a…..
Tudtad, hogy a só és a csokoládé nagyon jól illik egymáshoz? Ugyanis a só még inkább előhozza a csokoládé ízét. 4 tábla csokoládé (lehet étcsokoládé vagy tejcsokoládé is) kb. 100 g vaj sós mogyoró A vajat és a csokit lassú tűzön megolvasztjuk. Mikor már megolvadt és fényes olvasztott…..
Ibolya barátnőm asztrológiát tanul. Mivel most tanulja az elemzést, nagylelkűen felajánlkoztam, hogy gyakorolhasson, munka után átmentem egy személyes elemzésre. (Á, semmi érdek, csak a baráti önzetlenség!) Viszont üres kézzel nem akartam beállítani hozzá. Szintén jógázik,…..
Sziasztok! A reform élelmiszerek, az egészségtudatos életmód és a különböző étrendi trendek megjelenésével egyre nagyobb fogyasztói igény mutatkozott arra, hogy a gyártók egészséges rágcsálnivalókat és nasikat dobjanak piacra. Számos szülő ma már gyermeke esetében is…..
RozéKacsa Granola 2016.02.22 07:48:45
Akármennyire is tudom, hogy a reggelizés a nap legfontosabb étkezése, hétköznap nem vagyok olyan jó benne. Viszont ha ilyen isteni ropogós granola lapul a csatos üvegben itthon, akkor alig várom már, hogy reggel legyen és egy pohár joghurttal és friss gyümölccsel lerétegezve elfogyasszam a világ…..
Nancy Meyersről a többségnek (magamat is beleértve) valószínűleg a kellemes, de viszonylag kevés értékkel bíró romantikus dramedyk jutnak az eszébe, még azt is megkockáztatva, hogy nála profibban senki nem műveli ezeket. A kezdőtől is alapvetően valami hasonló élményt vártam, de meglepve kellett…..