Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Retekbácsi

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vagyok harcos, "gyerekkel-vagyok-elsőbbséget-nekem-minden-esetben" típus, de tény, hogy vannak helyzetek, amikor mindenki jobban jár, ha egy "gyerekest" (igen, ezek vagyunk mi, a kis rosszcsontokkal szimbiózisban élők) hamarabb tudnak le a hivatalban. Vagy a postán. Vagy…..
Nagy nap a mai a Microsoftnál, ugyanis valami olyat csináltak, amit eddig soha. Furcsának tűnhet, de a redmondi cég hiába uralja az informatikai piac jelentős részét, 40 évvel ezelőtti alapítása óta csak mostanra jutott el oda, hogy saját laptopot készítsen. Bemutatkozik: Microsoft…..
Ne posztolj olyasmit, ami később kínos lehet! Unalmasan hangzik? Nem lehet elégszer mondani! Nap mint nap veszítik el emberek a megélhetésüket azért, mert olyat raktak ki a Facebookra, amit nem kellett volna. Sokan saját hülyeségük áldozatai, de vannak olyanok is, akiknek a főnöke…..
A felkészült fapados júzer az utolsó bötűig elolvassa a szabályzatot, pöccre betartja a csomagok méret- és súlyhatárát, majd azt gondolja, őt már nem érhetik meglepetések. Sokan aztán mégis dobnak egy jókora hátast, amikor azon találják magukat, hogy épp a gondosan…..
A Vatera nevű ügyfélkezelésből negatív iskolapélda régóta jelen van kicsiny országunk piacán és amellett, hogy az egyik leglátogatottabb honi aukciós portál (mert csak ez van ugye) méltán híres arról is, hogy az ügyfeleivel úgy bánik, mint a kutyával, vagy éppen nem bánik…..
Az indiai Kalkutta városának Sonagachi nevű része egyike a világ legnagyobb vöröslámpás negyede. Több ezer, sokszor még a tízes éveikben is alig járó lány árulja itt a testét, sokszor alig napi 2 dollárt (kevesebb, mint 500 forintot) keresve. Ezt az egészen elképesztő…..
Retekbácsi 2014.01.19 20:33:48
@Egy Hun Hunniából: Azert nem mind. Lasd pl Bill Gatest, es az alapitvanyat.
Ehhez kepest az urutazas igazan semmi.
Napraforgo53 Bárány-felhő című képe természetesen csak illusztráció Az Australian Times fura egy lap: az Egyesült Királyságban élő ausztrálok írják egymásnak, mindenféle témáról, amibe olykor az utazás is belefér. A napokban megjelent Budapestről szóló ajánlója…..
A Magyar Televízió a közszolgálat fellegvára, az utolsó erőd, ami a magyar kultúra érdekeit védi a kereskedelmi média sötét erőivel szemben. Nehéz küzdelem ez, hiszen a magyarság lelkéért indított gonosz seregben ott ordít vérszomjasan Berényi András, kifent műkörömmel…..
Retekbácsi 2012.11.29 17:44:08
Nagyon kevesen maradták már igazi nindzsák, és az ősi művészet mesterei mind egyetértenek abban, hogy az ő generációjuk lesz majd az utolsó, a titokzatos harcosok pedig végleg visszavonulnak a filmvászonra és a videojátékokba. A nindzsák feladataikat titokban végezték, ezét…..
Retekbácsi 2012.11.27 18:08:52
@monddazigazatmar: Es lehet, hogy tenyleg.
Amit ma nindzsucu neven tanulhatsz, az lehet, hogy fenyevekre van attol, amirol az oreg beszelt. Es ugyanez igaz lehet a karatetol a kungfuig mindenre.
Kár, hogy erről későn értesültünk, mert remek kezdeményezés: egy olyan verseny, ahol a játékosok ténylegesen a játékkal játszva szavaznak. HTML5-alapú a dolog, és a magyar Nemesys Games cég már több platformra is megjelent, Fortix 2 című területfoglaló játéka is…..
Van ez a videó:Ebben Steve Jobs beszél 1997-ben arról, hogyan használja ő a számítógépet. Elmondja, hogy a különböző munkahelyein van egy-egy gépe, a fájljait azonban egy szerveren tárolja, ezeket mindenhonnan eléri. Akkoriban ez kiváltság volt. És itt jön a lényeg: oké, hogy…..
  Nem tudom, gyártottak-e a júniusban megszavazott új budapesti lobogóból, de ha igen, akkor a gyűjtők igazi kedvence lehet a zászló, hasonlóan egy-egy visszavont vagy tévnyomatosra sikeredett bélyeghez. A főváros Tarlós István főpolgármester által megálmodott új jelképe…..
Retekbácsi 2011.08.31 14:25:26
@Walter Melone: Azt azért mégse, de már folynak a tárgyalások hogy SzélKálmánra módosítsák az orosz fővárost.
 Folyik a köztisztviselői törvény vitája. Szokásos unalmas álmos parlamenti ülés. Kölcsönösen lehazugozzák egymást, miközben a szocik a munkavállalókért aggódnak, szégyen, amit a Fidesz művel. A fideszesek ezt kikérik maguknak, aggódtak volna az elmúlt nyolc évben.…..
Senki nem mondhatja, hogy nem lelkesedtem a budai Vár lejtőjére telepített szőlők iránt. Már az első pillanattól kezdve remek ötletnek tartottam, a megvalósítás hírének is örültem, sőt a - szerintem nem túl szerencsés - tabáni pincékkel szemben pozitív példának állítottam…..
IDDQD Így photoshopoltok ti 2011.02.09 10:00:00
Érdemes volt emlékeztetni beneteket legutóbbi nyereményjátékunk határidejére, hétvégén sok új Photoshop-alkotást küldtetek. Emlékeztetőül: a feladat egy tetszőleges játékborító kratosizálása volt, azaz a God of War főhősét, Kratost kellett valahogy ráhegeszteni egy…..
Retekbácsi 2011.02.09 14:08:07
Hát ezért nagy lehetőség az App Store, az ingyenes programok közt a listát ugyanis most egy olyan alkalmazás vezeti, amit egy gyerek készített. A Bubble Ball nevű szoftvert eddig kétmillióan töltötték le, pedig nincs mögötte profi fejlesztőcsapat, nem igényfelmérések alapján…..
Engem meg már megint a rosszullét kerülget, mint mindig, amikor azt látom, hogy kedvenc platformomat megerőszakolják sliccből, szárazon, hátulról. Az abúzust most a Commodore USA nevű cég követi el, akiről már hallhattunk idén, Phoenix néven akarta piacra dobni ezt a borzalmat, de…..
Végre a minisztériumban is elkészült az az Excel-tábla, amelyik összevetette a kiadási és a bevételi oldalakat. Nem lesz 7%-os GDP-növekedés, túl nagy lesz a költségvetési lyuk, be kell valamivel tömni. A Véleményvezér általában rezignáltsággal veszi tudomásul a kormány…..
A Paulheim névbe elég gyakran akadni Budapesten, mert egy valódi építészfamíliáról van szó. Ha hinni lehet az ingatlanosnak - márpedig nekik mindig hinni lehet -, akkor Paulheim Ferenc Budapest főépítésze volt. Tudom ciki, de én ezt nem tudtam róla. Ha igaz, akkor érdekes…..
Nem először fordul elő a TV2-vel, hogy olyan műsorformátumra tesz szert, melyet Amerikában sem vetettek még be. Arról már korábban beszámoltunk, hogy november végén elindul a csatornán az Endemoltól vásárolt licenc alapján készülő 40 milliós játszma, s a napokban jelentették…..
Retekbácsi 2010.11.11 08:48:52
@takácsalfréd: itt speciel pont jó a be igekötő...
Kivéve a sznobokat, de ők lassan a befőttbe is belekötnek...
Az Ikea kemény munkával próbálja ledolgozni hátrányát a CSI-Jóbarátok-MTI-trió mögött. Dobogón még nincsenek, de 12 eddigi találat nem rossz teljesítmény.Kilfenora beküldése a James-versenyre érkezett (küldjétek, amit lőttök!):Mintha már lett volna szó a…..