Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Robi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mostanában újraindított Magellán semmiben sem különbözne az Aktívtól, vagy a Fókusztól, ha nem az lenne az alcíme, hogy tudományos utazás a Föld körül. A tökéletes fogyás titka, a péniszhosszabbítás rejtelmei, vagy a kalandok a gyógyfürdőkben – nem szabad nagyon…..
Robi 2006.06.07 19:04:07
Szerintem jó lehet a műsor. A bulizni, kikapcsolódni vágyó magyar fiatalok közösségének, pl: www.partyretard.com keresve sem találhatnánk kellemesebb, játszva-tanító, kicsit fiatalosan, mókásan megfogalmazva: "agytágító" műsorokat ennél!
Az emberi kíváncsiság nem ismer határokat. Ez a Popper József nevű jólszituált úriember 1926-ban nekivágott az akkor még csak hat éves Szovjetoroszországnak, hogy megnézze, milyenek a közlekedési viszonyok. Ráadásul az utazását a német Reichverkehrsministerium (Birodalmi…..
Robi 2006.06.07 04:23:03
Végre egy bennfentes válaszolja meg a hazai zenei világot csaknem egy hete lázban tartó kérdést, nevezetesen, hogy mi a francot csinált a Guns N' Roses frontembere azokban az órákban, amikor már rég Budapest felé kellett volna repülnie, illetve a színpadon kellett volna állnia, de…..
Robi 2006.06.07 04:19:10
A linuxszal és műszakis poénokkal támadó minimálcsatornán, a Fix-tv-n beszélgetett nemrégiben Kánya Kata Havas Henrikkel. Ha érdeklődésük homlokterében nem a RedHat disztribúció installálásának mesterfogásai állnak, vagy nem műsorvezető ott valamelyik rokonuk (nem szégyen…..