Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koszi

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett a fiatal és okos srácok egy csoportja Bukarestbe.  Így kezdődött: Délelőtt Bukarestben: Bukaresti belváros mongoljárás után Megérkeztek. Aki nem áll be a sorba, így jár. Lehetne ezeket a rendőröket a magyar bajnokikra is…..
Naiv ügyfél sérelmezte, hogy beszólt neki utólag smsben a pizzafutár, amiért megpróbált 5-10 forintos címletekkel fizetni: Tisztelt Komjádi Polo Pizzéria! Mai napon történt rendelést követően már nem az első alkalom volt, hogy pizzafutáruk viselkedése hagyott némi…..
Az elmúlt hetekben szinte minden napra jutott valami megrázó gyilkosság. Biztos vagyok benne, hogy ezek az esetek mély nyomokat hagynak azokban is, akik csak olvasnak, hallanak róluk. Bizonyára a Blikk Ölni című publicisztikájának szerzője is így járt, de ez nem mentesíti a…..
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Úgy adódott, hogy ügyes-bajos dolgaim intézéséhez (erről jövő vasárnap olvashatnak) szűkebb pátriámba, palócföldre, azaz Gömörbe kellett látogatnom. Aki szülőhelyétől messze él, az tudja, hogy ilyenkor az ember mindig egyfajta megnyugvást érez és örül, hogy viszontlátja…..
Nem bírta férje nélkül a megpróbáltatásokat a Való Világ 4 egyik játékosa. VV Gina (mostantól jobb, ha hivatalosan is nevet változtat) VV Kristóf nejeként híresült el a villa lakóinak sorsát követő tévénézők körében, volt neki szőke haja, legalább két tetkója,…..
Rutger Hauer a Szárnyas fejvadásszal lett Isten, és egy Istennek még a világ legunalmasabbnak kikiáltott sci-fije is megbocsátható: A világvége után (19:40 film+). Az IMDb-n 3,8-at kapott moziban egy emberek nélküli Földön kiborgok csatáznak, de egyszercsak "megjelenik…..
Nou San Trafford Vargazoli 2010.04.10 01:17:00
Lírában vagy regényben ez szép halál, de valójában nincs szép halál. Mélyen megrázott, mert egy őszinte, karakán emberként maradt meg bennem, akit csak visszatérése után láthattam edzőként konfrontálódni, folyamatosan vonalon kívülre kerülni. A helyi kedvencek és a mélyen…..
A Főtáv az ilyen ügyeit nyilván valami olyasmivel magyarázza, hogy hát így működik a rendszerük. Ezt mi el is hisszük, a kérdés, hogy miért? Vagy hogy miért nincs egy ügyintéző sem, aki ilyenkor plusz félóra munkával átcímezné a durván kegyeletsértő értesítőket? Mert…..
Az alábbi panasz azt illusztrálja, hogy ugyanaz a dolog milyen eltérő hatást képes kelteni a fogyasztókban, akár egy családon belül is. A téma a zamárdi Mauro étterem, ami, ha valaki nem ismerné, igazi különlegesség, amennyiben Balaton-parti, látványosan álolasz kinézetű,…..
Fantasztikus termékkel próbálja megfogni a svédek és portugálok elleni vb-selejtezőktől feltüzelt magyar focirajongókat a Hervis. A Nemzeti Sportban közölt hirdetésen látható szurkolói pólók ábrája fenomenális. A selejtező csoportunkben szereplő válogatottak zászlófejű…..
koszi 2009.09.02 14:51:53
@É2I: Ez kolosszális,és nagyon jó vicc ...volt!Végre egy jót röhögtem!
koszi 2009.09.02 14:55:19
@DaM: Ez ku...va jóóóó!Végre egy jó fej!!!!Nagyon jó fej vagy DaM !!!!
Elképesztő gyűjtemény: az ábécé minden betűjéhez található gyártó itt, az Alfa Romeótól a Borgwardon, Cadillacen, DKW-n, Jaguaron, Mercedesen, Riley-n, Simcán át a Valiantig és a Volkswagenig. Mind rom. Morbid hangulat: a kaufdorfi autótemetőGyűjtők, rajongók, oldtimer…..
Statisztikailag kimutatható szinte minden áruházban, hogy az akciós termékek negyede mindig "régi" áron van. Ez persze a pénztárnál szokott kiderülni, ahonnan vissza kell slattyogni az árdéuláig, hogy ugye tényleg ez van kiírva. Rgaborék egy ilyen alkalommal már csak a…..
Izrael és a Hamász a civilizációk harcával búcsúztatja a demokrácia exportjáról szőtt ábrándokat. >>> Így fest az, amikor a történelem dönt el egy tudományos vitát..