Regisztráció Blogot indítok
Adatok
És megint (törölt)

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kis időrend. Múlt csütörtökön a parlamenti házbizottság megtárgyalta az e heti két ülésnap napirendjét. Ettől a ponttól lehetett tudni, miket fognak tárgyalni most - elvileg.Pénteken a Fidesz az ellenzék számára váratlanul beterjesztett egy törvényjavaslatot a választási…..
És megint (törölt) 2010.06.15 12:56:00
Röviden megemlékezve Izrael tegnapi afférjáról a Free Gaza Movement hajóival: napok óta kíváncsi voltam, mi lesz Izrael reakciója, ugyanis az izraeli sajtóban napok óta ment a ötletelgetés, hogy mit kéne csinálni, hogy ne legyen sikeres a "provokáció", de a segélykonvoj…..
És megint (törölt) 2010.06.02 00:17:20
@ó jaj:

Irigylem a türelmed.
Olvasónk próbált meg segíteni annak a két turistának, akik ellenőrrel veszekedtek a Kálvin téren. A külföldiek két napijegyet váltottak az utazáshoz, ám egyikük ezt elhagyta. Mivel tovább akartak utazni az egyik turista szakaszjegyet váltott a metróra, ám egy megállóval…..
No, mit szóltok, cigánybűnözésről gagyogók? Csak nem véletlen kiderült, hogy az az állat, aki megölte tavaly azt a szerencsétlen lányt, nem cigány volt? Pech, mi?Összeesküvés-elméleteket kezdtek el gyártani, vagy lapítotok inkább? Netán lesz köztetek, aki belátja a röhejesen…..
És megint (törölt) 2009.06.26 21:26:05
@egyenlítő:

Azt önmagában helyeslem, de nem mindegy minek a nevében.
És megint (törölt) 2009.06.26 21:49:44
@CSÉ:

Nem képzavar, tévedsz. Az összefüggések egészen pontos ismeretében tudatosan választott kifejezés.

Meggyilkolásom lehetőségéért folyamodásodat elutasítom.
És megint (törölt) 2009.06.26 21:58:24
@Jackni Konzol:

Figyelj! Nem ez az eset számít önmagában. Az számít, hogy előszőr van hogy akik azt teszik gyűlölik a cigányt, azután jön csak annaka racionalizása bűnözésről meg minden egybről. Vagyis nem fordítva van, nem a bűnözés miatt gyűlölnek, az csak önigazolás. Azért hajtogatják éjjel nappal. Ilyen hozzáálást alig zavar egy olyan apróság, hogy egy konkrét esetben kiderül, hogy amire mint a cigányok kollektív bűnösségének szörnyű példájára mutogattak, nem az. Ettől semmit sem fognak változtatni az eleve becstelen alapállásukon.

És így teszik tönkre egyre jobban a saját amúgy is csak roskadozó hazájukat. Ezek az emberek bármilyen nemezeti szájalásokat is nyomnak, ami a tényeket illeti, ellenségei a hazájuknak. Azért, mert rosszat tesznek neki.
 Egykor közös hazánk egészét szereti Sólyom László, aki szlovák tárgyalópartnereinek kevesebb görcsösséget és egymás történelmének megismerését javasolja. Magyar államfő először nyilatkozott egy blognak, a köztársasági elnök a Reakciónak adott interjújában úgy…..
És megint (törölt) 2008.12.11 00:15:07