Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nada

36 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És az egészben az az ironikus, hogy Ő mondta először "Szeretlek"...A kép innenSziasztok!Hát szóval gondoltam megírom az igencsak friss történetemet, hátha segít. Bár egy részét már leírtam, igaz nem ide. Szóval az elejét egy levélből idézem , amit egy lány…..
És költővel sem.A kép innenHahó Szakítósok!Rövid leszek. :)Munkahely. Pasival találkozás, egy hullámhossz, beszélgetés orrba-szájba hónapokig. Aztán pasi szerelmet vall, én sokkolódok (miért is?!), nemet mondok. Közli, hogy nem érdekli, ő szerelmes belém és kész, udvarolni…..
A történetet egy általános iskolai barátnőm mesélte. Régen nem láttam azóta, Kanadában él, orvos lett....Huszonegy éves voltam, amikor egy kávézóban ülve, a könyvembe mélyülve az a lélegzetelállító dolog történt velem. Felnéztem a jegyzeteimből, és épp akkor nyílt a…..
Nada 2009.03.16 09:50:48
@Tom Bobb: Köszönöm. Végre valaki, aki nem fröcskölődni jár ide. :)
Nada 2009.03.16 09:51:47
@Daniel W. Mcload: Én köszönöm. Jólesik, hogy van, aki vevő a történeteimre.
Nada 2009.03.16 09:56:39
@Reckl_Amál: Szeretettel mondom, nem ártana elgondolkodnod azon, mi okozza benned vajon ezt a fene nagy indulatot a szerelem, a romantika, a beteljesülés témakörében. (Miközben épp ezeket olvasod.) Akarsz róla beszélni?
Egy mondat: 1 hét múlva bemutatott a családjának meglepetésszerűen,mert neki nagyon fontos a családja.Ott ültem,és 6 szempár csak engem vizslatott.Meglehetősen kínos volt. A kép innen Az én történetem nem nyúlik vissza régre,mindössze 3 hónapja történt. Hosszú éveken…..
„...Maradt. Aztán együtt mentünk haza. Őhozzá haza. Nála aludtam. Magától értetődő volt, hogy szeretkezünk. Olyan volt, mintha addig soha mással nem szeretkeztem volna, csakis vele, mégis csodás, újszerű élmény. Nem tudtam betelni az érintésével. Amikor már aludt, a…..
Arról már volt nemrég egy poszt, hogy üzlethelyiség esetén hogy lehet jogszerűen megszabadulni a jogcím nélküli bérlőktől. Vajon hogy működik ez egy magánlakásnál? Talán nem egyedi esetről szeretnék írni és ebben tanácsot kérni, hiszena lakcímbe- és kijelentés jogi…..
Jancsi először csak hetente háromszor piált. Majd ütött, ráadásul tök haosnló csajokra mozdul rá. Izgalmas 11 éves szakítós sztorim. 1998-ban, 23 évesen egy új munkahelyen kezdtem el dolgozni. Jancsi gyakorlatilag már az első nap kiszúrt magának és vicceskedve vacsorázni…..
Persze baj van.  Az a ménkű sok autógyár, ami eddig abból élt, hogy te boldogtalannak érezted magad, ha nem cseréltél háromévenként futóművet a feneked alatt, ebből most egy kicsit majd nem él meg. Az a k. sok bank, aki abból élt, hogy te nem bírtad kivárni, míg…..
Ha félreteszem minden ellenérzésemet, amit a petting szó előhív bennem, akkor sem értem, az ilyen csávók honnan kerülnek elő. Rómából kutyát hozni exnek, majd új csajt Rómába vinni? Kedves Szakítós! Legfőképp segítségeteket szeretném kérni, hogy eldöntsem, hogyan kellene…..
Hello, csajok, hírem van!A barátnőm, tudjátok, a szexmániás, megelégelte, hogy folyton egyedül ülök, és harmadikként, mint gyertyatartó elefánt kell magával cipelnie bulizni, és így szólt: – Na, te Jutka, figyuzzál. Pénteken buli, kicsíped magad, smink, frizkó, szivacsos…..
...Imádom, beleszerettem, nem kutatok tovább, férjhez megyek, kész! Legalább is ezt gondoltam még kábé fél percig, amikor is leült velem szemben a nagy bőrszékébe, nem is ült, inkább feküdt, a karjait a feje mögé tette, a lábait szanaszét dobálta nagy terpeszbe, és úgy…..
Margit 27 éves textiltervező. Szereti az életét, szereti a munkáját, de amit a legeslegjobban szeret, az a kapcsolat, amiben immár két és fél éve él. Kristófot egy társasutazáson ismerte meg, a férfi az utazási iroda megbízásából volt a szállodában, mint programszervező.…..
Nada 2009.03.03 14:27:32
@Vámpír\\\'08: Vámpír, tudtad, hogy a 90 a hátkerülete? a D jelenti a kosarat, az oké. de hogy 90? Akkor 90 kg is :D
 Mit érdemel a férfi, aki éjjel 1-kor a Blahán szakít a nőjével? Várjuk az ötleteket. Mit érdemelsz 25 hónap után??!!!!! avagy, amiről azt hiszed veled sohasem történhet meg.... Biztosan mindenki hitte már, hogy rátalált az igazi szerelemre. Pontosan 25 hónapig én is hittem…..
„Tudod, te nagyon helyes lány vagy, jól érzem magam veled, csak hát az ágy... Zavar, hogy nincs melled. Ha megcsináltatod, elveszlek” – mondta Kristóf. Margit meg azóta is sír. Fogalma sincs, mit tegyen. Kés alá feküdjön-e egy pasiért... Egy esküvőért,…..
A Klu klux klán néha eltűnni látszik, de nyomai mindig és mindenhol jelen vannak.És nem csak Amerikában. Ha baj van, éhség és munkanélküliség, az erőszak mindig, mindenhol megjelenik a világban, bandákba, gárdákba, klánokba szerveződik. Jelszava: rend, erkölcs,…..
A tudományban nemcsak a megalapozott választ, de gyakran az azt kiváltó, megvilágosító kérdést is elismerés illeti. A tudós számára ugyanis kötelező a tisztázásra késztető kételkedés. Ugyanakkor a „deus ex machina”-ra utaló magyarázatot – mivel csak a homályt növeli –…..
Hornos Gyula történetéről egy korabeli, megsárgult újság lapjain olvastam vagy húsz évvel ezelőtt, és azóta sem ment ki a fejemből. Az is lehet, hogy nem Hornosnak, hanem Hornyosnak hívták, sőt, az is lehet, hogy Gyurinak és nem Gyulának, de nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy a…..
Láttátok vasárnap a Naplót? És szavaztatok? És mire szavaztatok? A kérdés ugyanis az volt, hogy bevezetnéd-e Magyarországon azt – az egyik amcsi tagállamban már működő – törvényt, miszerint, ha a súlyos bűncselekményt elkövető honfitársunk harmadszorra is…..
A drogdíler édesanyja tehát a Kékfénynek azt nyilatkozta.Hogy polgári pert indít, és 1,7 millió forint kártérítést követel. A rendőrség ugyanis nem tudja bebizonyítani, hogy az ő ártatlan fiának autójában lévő egy kiló hasis az övé volt.Hát persze. Mér is tudná? Ha csak…..
Madonna a bemelegítés után nyolcvan perc kardióval indít. Ezek kőkemény aerobic mozdulatok az óránként 6 kilométeres sebességgel  futó futószalagon, Ezután 40 perc tánc következik a gumiasztalon.  A másfél órás kardió után 90 percnyi pilates edzéssel folytatja,…..
Szóval azért ez annyira gusztustalan, hogy ha egy pasi bekudarcol valamin, akkor azonnal az a valami van rosszul kitalálva. Vágó Pistánk, a nagy magyar zseni, nem is olyan régen elrohant a biorezonanciás cigileszokóhelyre, és ott kissé megilletődve nyomta el "utolsó" cigijét…..
Szóval azért ez annyira gusztustalan, hogy ha egy pasi bekudarcol valamin, akkor azonnal az a valami van rosszul kitalálva. Vágó Pistánk, a nagy magyar zseni, nem is olyan régen elrohant a biorezonanciás cigileszokóhelyre, és ott kissé megilletődve nyomta el "utolsó" cigijét…..
Kedves Mamcika, Mannolo, Hajnal és Kígyólány! keressétek elemzéseteket a baloldali Arcjós dobozban. A többeik is szépen-lassan sorra kerülnek, kivéve Daniel-t, az ő arca "takarásban" van. ..