Regisztráció Blogot indítok
Adatok
UrQuattro

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak videók, amiket az ember, mikor meglátja, legszívesebben csukná is be azonnal, mert csak valami unatkozó grafikusok által gyártott CGI-erőfitogtatás az egész, néha pont azzal a céllal, hogy átverjék a nézőket. Ezt a filmet elnézve is arra gondoltam először, hogy a kedves…..
UrQuattro 2014.01.07 14:33:19
@bono92: :)))
Pár nappal ezelőtt határozott körvonalakat kezdett ölteni tízes listánk. Gyurmáztuk a jelentkezőket ide-oda, míg végül szűkült annyira a kör, hogy a Volvo, CX és Porsche után bemutathattuk a következő autót, a tegnapi Alfa 75-öst. Feltűnt azonban, hogy listánk egyre kevesebb…..
UrQuattro 2010.03.28 20:20:41
@Rocko-: Jól irod Kolléga :)
Az ember keze önkéntelenül is ökölbe szorul, mikor ilyen levelet kap, mint amilyet ma reggelre én. Olvassák: Kedves István, A csatolt képen látható autó édesapámé… Volt… Tegnapig… Aztán valakik úgy gondolták, hogy a továbbiakban nincs rá szüksége.…..
Belsőség Punnyadunk, punnyadunk? 2010.03.10 12:26:00
  Istenem, hány lóerő kell ahhoz, hogy az ember jól érezze magát egy autóban. Háromszáz? Vagy még az is kevés? Asszem, kihaltak a jó GTI-k. Vélemények az azonos című írásunkról...
Angol cím: Death is a bitch Magyar cím: A halál egy ringyó Leírás: Peter halottnak adja ki magát, hogy ne kelljen kifizetnie a kórházi számláját. Ám a Halál tényleg eljön érte. Egy baleset miatt azonban náluk kell pihennie egy darabig, addig is Peter veszi át a…..
UrQuattro 2009.12.13 13:39:32
@baranyiben: Mert az ilyen káromkodást..meg trágár szöveget ...meg nagyon sexuális dolgokat nem fordítják..tudja a térdem hogy miért van ez..

Inkább örüljetek hogy ingyen tölthettek.......
De nincs itt semmi baj. Az új ötös itt van, kicsit drágább lesz, mint a kifutó E60, és még mindig hátul teker, mit sírtok? Audi, ön jön. Mai cikkünk blogposztja...
Ha ön vérbeli autóbuzinak tartja magát. Ha ön a Forma-1 közvetítések alatt is csak azt várja, mikor padlózza le Bernd Maylander a biztonsági autót. (Mint én.) Akkor ez az Ön ajándéka. Lehet. Mert mi is lehet jobb annál, mikor trepnihez szegezett gázpedállal gyorsul egy big block…..
 Azt hiszem, az elmúlt napokban huszonöt embertől kaptam meg e-mailben ezt az aukciós linket, hogy láttam-e már. Ez egyrészt örömteli, mert ha ennyi ember tudja, hogy szeretem az öreg Merciket, az nem rossz, másrészt izgalmas, mert ha ennyi ember levelet küldözget nekem, nekem,…..
UrQuattro 2009.11.03 20:03:39
@Matiz: áh..igaz ezt elfelejtettem.
Manapság mindenhová jut egy kis útlezárás Budapesten, ahol nincs, a dugó oda is elér, különösen a reggeli csúcsforgalomban. Réka is egy unalmas munkába araszolásnak nézett elébe pár napja, aztán közelről nézhette végig, ahogy egy egybenyakú ódis pépesre üti egy mikrobusz…..
UrQuattro 2009.08.25 17:49:05
@Warga: Azt kéne még..
Gondolom, az a hír már senkit sem sokkol, hogy az Audi márka az idén - bruttó - száz éves, erről egyébként Csikós Zsolt írt egy cikket, aki véletlenül akkor elmulasztotta, most pótolhatja, ha ide kattint. Négyesi Pál viszont az Audi, illetve az előd/testvérmárkák hazai…..
Magpet azt hiszi, hogy övé az egész város és oda parkolhat, ahová akar, ráadásul ezt még ingyen is szeretné. Hát nem. A Centrum szedi a pénzt, a társasház meg igyekszik megoldani a zsúfoltság kérdését a belvárosban. Nem ez a normális? Azt nagyjából megszoktuk, hogy a…..
A sztori nem kacifántos: mivel gazdája annak idején eladta lelkét a bajor ördögnek, így nem csoda, hogy pár E28 és E34 után, 850 ezer forintért hozzá került mai tesztalanyunk. Első körben atomjaira szedte (ennek persze – kellő tapasztalat híján – ne álljanak neki…..
UrQuattro 2009.06.28 09:42:38
@Gyurma73: Ez szerintem elég ronda.

Ez a régebbi amiről most van szó csodálatos darab, nagyon szép!
Tisztelet neki :)
Belsőség Szeretni, igazán 2009.06.26 11:49:00
Bajban ismerszik meg az igaz barát, avagy olyankor válik el a szar a májtól, mondhatnám. Az autókkal is már csak így van ez. Vidám dolog autót vásárolni, az első boldog kilométerek, az ismerkedés izgalma, óvatosan parkolni a garázsban, jaj, csak meg ne húzzam. De ahogy…..
Belsőség Vissza a gyerekkorba 2009.06.24 15:14:00
Nyolc-kilenc éves lehettem, amikor először játszottam Csabi barátomnál, a panelház kilencedik emeletén azzal, amit mai magyar definíciójával élve vájatkormányzásos autópályának hívunk. Nem hinném, hogy akad olvasóink közül, aki nem ismerné az egyes elemekből összerakott, 12…..
UrQuattro 2009.06.25 17:20:48
autózz! Más helyett kaptam pofont 2009.06.21 12:33:00
Van az úgy, amikor rosszkor vagyunk rossz helyen, mint ahogy gg is volt nem rég. Bár nézhetjük más szemszögből is, hisz ha ő nincs ott, akkor lehet, hogy bunkó taxisunk egy hölgyet vág arcon, ami meg a taplóság csúcsán is túlmutatott volna. Egy érdekes eset sztorija, mely…..
Angol cím: Blue Harvest Magyar cím: Griffinek háborúja Leírás: Peter újrameséli a Csillagok háborúja negyedik epizódját. Amikor Leia hercegnőt (Lois) elkapja a gonosz Darth Vader (Stewie), két robotját, C-3PO-t (Quagmire) és R2D2-t (Cleveland) a Tattoine bolygóra küldi, hogy…..
Szakmai ártalom. Amikor kiderül, mivel foglalkozom, már jön a menetrendszerű kérdés: és milyen autód van? Szerencsém van, ha laikus teszi fel, nekik a Volvo még mindig biztonság és svéd kockadizájn, de aki egy picit is konyít az autókhoz, annak jobb esetben is szánalommal vegyes…..
UrQuattro 2009.06.19 10:08:07
@odanézz: Mármint 300zx :)

Supra meg rx7,skyline..ezek a matchboxautók.
Mert megnézte a halálos iramban egyik részét...nekem is ez kell..
Birom az ilyet.
Na jó, soha a büdös életben nem tudtam titkot tartani. Az egész bő egy éve kezdődött, amikor rájöttem, hogy Magyarországnak nincs szüksége egy újabb szépen restaurált Datsun Z-re, mert ezt a területet Szabó-Jilek kolléga akkurátusan lefedi áldott munkásságával. Ha tehát az…..
UrQuattro 2009.06.18 23:19:19
Belsőség Le Mans on air! 2009.06.13 17:31:00
Ma elkezdődött! Talán a létező legnagyobb körpályás próbatétel embernek, gépnek egyaránt. Az idő kitűnő, de ha mégis úgy döntenek, hogy a rekkenő hőség elől egy jéghideg sörhöz menekülnek, akkor érdemes pár percre leülni a képernyők elé, mert kőkemény harc folyik a…..
UrQuattro 2009.06.13 16:59:23
UrQuattro 2009.06.13 17:29:52
@torma99: Jaja !
Elirtam, csak most ittam keveset :)
Készülök az estére.
Köszi hogy javítottál!
Belsőség Sör, virsli, tuning! 2009.06.10 11:37:00
Évente egyszer kitör az őrület Wörth-i tó partjára telepedett, békés községekben és kisvárosokban. Ebben az osztrák, közelebbről karintiai kisrégióban tartják ugyanis minden tavasszal a legnagyobb európai Volkswagen-találkozót, amelyen természetesen a konszern többi márkái…..
Belsőség Heti merítés 2009.06.07 18:00:00
Élményautó Borzalmasan öncélú egy vas: nagyon látványos és stílusos, ezért cserében jó ha az ember hozzászokik, hogy szűk, olaszmajom pozícióban ül, 120 fölött a menetszél lobogtatja a fület, nincs csomagtér, nincs rugózási komfort. Ezek azonban szigorúan részei a Nagy…..
Múlt hét csütörtökön volt a blogon egy poszt, amiben olvasónk egy gázolásról írt nekünk. Azóta kiderült, hogy az elütött 22 éves lány sajnos elhunyt. Balázs is belegondolt, mennyire szörnyű végkimenetele lehet az esztelen száguldásnak és a figyelmetlenségnek. Legyen az az…..
UrQuattro 2009.06.08 15:32:50
@Bladika: Igazad van!
Egy bokorba a fészek mellett van egy tábla..
Ha elütöd a marha gyalogost mert lelép..hisz neki csak mennie kell, nem törődnie semmivel (nem kell ismernie a 6 elemiseknek a kereszt alapszinten se) !
Nevetséges az egész rohadék rendszer!
Büntetnek mindenért, de le sem szarják azt hogy nem jogosan, mivel sok sok tábla jelzés nem látható, ellopták a kolompárok, kivitte az ifa , és a többi!
De nem hogy pótolják..áh..menj már.
Kiállnak...hoppá mennyivel jött maga kérem?
....
UrQuattro 2009.06.08 19:27:06
@metal: Barátomat azért büntették meg..
Mert ment a főuton motorral jött papó a mellékutról bicajjal, s elütötte.
Volt tábla a papónak..stop ráadásul, a feketék ellopták s megbüntették a srácot.
Papó kártérítést kapott, barátom felfüggesztettet!

Igen is számít hogy ott volt! A rendőr is neki adott igazat ,mégis ő szopott!
A minap matattam valamit a garázs előtt, és átgurult hozzánk Capris, aki az utcában lakik, és valóban van egy hármas szériás fekete Ford Caprija. De kivételesen nem a Caprival gurult át, hanem ezzel itt:Egy eredeti Csepel BMX-szel. Akkor készült, amikor a Csepel még egy hatalmas,…..
Belsőség Audi? Ford? Opel? 2009.05.28 10:18:00
Elhihetik, nem volt egyszerű dolga Zolinak. De - szerencsére - nem vagyunk egyformák, így ha más véleményen vannak, netán mást tapasztaltak, ide vele, eljött a vita ideje...
UrQuattro 2009.05.28 17:22:49
@min: "Én csak akkor nyitom ki ha vzet kell önteni az ablakmosóba."

Majd ne csodálkozz ha kiesik alólad..Mi ez a nagyképű szöveg?
Ugyan már..te vagy már valaki!