Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyarivihogo

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annak ellenére, hogy a Jawa a szocializmus évei alatt a magyar mindennapok része volt, elég keveset tudunk róla. A piros csepptankos mindenkinek beugrik, a „kaliforniai” is ismerős, de sokan a 350-es oldalkocsis fogatokra emlékeznek vissza szívesen. Amit itt láttunk a…..
nyarivihogo 2009.09.05 20:25:10
Háááát....először rábuktam a www.jawa.eu oldalra, aztán az ír dealer oldalán láttam a 650esek árát....7300 euró körül...az sok...Nem...?
  Rövidebb, merevebb, erősebb, gyorsabb: már a 350Z is nagy kedvencünk volt, de a 370Z még jobbnak ígérkezik. Sokkal jobbnak. Vélemények az azonos című írásunkról...
nyarivihogo 2009.08.12 09:45:34
Csikós Zsolti, kösz a sztorit, én imádom olvasni őket! :)
A rendszámot meg lehet keresni a
www.magyarorszag.hu oldalon, ha regisztrált vagy, legalábbis annyit, hogy forgalomban van-e, meg ilyenek....
Ha valaki írta már ezt, bocs, nem olvastam most az összes kommentet!
Istenpá! :)
Belsőség Árlistaszűz voltam 2009.07.15 17:18:00
Őszintén megvallva, még sosem fordult velem elő, hogy bementem egy prémium autókat árusító szalonba, és ikszelgettem a listát, majd a személyi bankáromat felhívva elutaltam volna az előleget. A használtautó hirdetések a barátaim, olyat veszek, amibe az első tulaj évtizedekkel…..
  Újabb magyar bravúr: a csökkenő világpiaci olajár mellett is sikerült jól felemelni az üzemanyagok árát. A varázsszó: adóemelés. Üdvözöljük Önt a 300 forint feletti benzin világában, amelyben Átlagember egy Suzuki Ignissel próbál közlekedni. Vajon hány forinttal…..
nyarivihogo 2009.07.01 05:59:32
@pereszke: Csatlakozom!
Ez a poszt nem ide való.
A sztori nem kacifántos: mivel gazdája annak idején eladta lelkét a bajor ördögnek, így nem csoda, hogy pár E28 és E34 után, 850 ezer forintért hozzá került mai tesztalanyunk. Első körben atomjaira szedte (ennek persze – kellő tapasztalat híján – ne álljanak neki…..
nyarivihogo 2009.06.28 08:25:36
@ChPh: De érdekes, mert az egyik legszebb, és leginkább sofőrre szabott BMW-ről beszélünk! :)
Bár nekem sose volt merszem hozzá, hogy birtokoljak egy ilyet, persze E30 volt... :)
A vasárnap délelőtt sosem egyszerű. Ha előző nap Zoli barátoméknál vagyunk, akkor mindig alaposan beborozok vele, nehezen megy hát az ébredés. A Kati is ilyenkor piheni ki, hogy hét közben öt órákat alszik éjjel. A gyerekek meg nőnek, nekik szintén óriáscsipa hízik a…..
nyarivihogo 2009.06.21 13:11:31
Ó, jaj, elnézést az átmeneti pangásért, már ami a napi adagot illeti, mentségemre szolgáljon, hogy a munkával telt hétvége rengeteg feldolgozni való nyersanyaggal látott el. Szerencsére lassan, de biztosan fogy a rakás, alakulnak a posztok. Mégis, a nagy rohanás közepette…..
  A sok genfi újdonság között szinte elveszett az elmúlt hét legfontosabb híre: már a Toyota is kormányzati segélyért kuncsorog. Vélemények az azonos című cikkünkről...
nyarivihogo 2009.03.14 08:51:57
@Vienna:

Igazából már elfelejtettem, mit is írtam, de reagálok! :)

Való igaz, sok mindenhez kellenek a "közvetítők", de pl. a villamosenergiához miért?
Ezeket a szolgáltatókat simán meghagytam volna állami tulajdonban(is).
De miért támogassa az állam CSAK az autóipart?
Élelmiszeripart meg nem?Éhen halhatok az új autómban...LOL :D
Valljuk be, rengeteg dolog van, ami inkább a nagy kapitalista eszme szolgálatában működik inkább, mint ésszerűen... :(
"Szervizautó miatt nem illik reklamálni. Főleg akkor nem, ha az a férjemé. Az alábbi sorokat egy héttel ezelőtt írtam, amikor egy napra megkaptam használatra a Pandát, családunk szervizkocsiját. Hála Istennek, másnap már Zsolt ment vele, én átültem a frissen rendberakott…..
nyarivihogo 2009.03.11 22:46:33
nyarivihogo 2009.03.11 22:51:11
@kafferbivalybalamber:
Ez így igaz, csak az igazi egyéniségek osztják meg az embereket, sose felejtsük el!
Én pozitívan állok hozzá(juk), a többieket meg....a falra is kell akasztanom valamit, mégha nem is vagyok vadász! :)
Itt a vasárnap, bütykölünk hát megint. Lassan rendszerré válik itt a TC-n a hétzáró rozsdába fejelés. Persze két hete történt mindaz, amit írok, elnézést, csak most jutottam el a billentyűzetig, de hát nem Forma-1-közvetítés ez, nincs itt szükség paliklászlói…..
  Érint is a dolog, meg nem is: családomban csak sárga környezetvédelmi plakettes autók vannak, de szinte sose megyünk a Hungária-gyűrűn belülre velük, ha igen, csak azért, mert kicsit talán gyorsabb. De ez a rendelet kiverte a biztosítékot. Utánaeredtem, amatőr módszerrel…..
Pöttöm Bianchim (ejtsd: bianki) a házi autóflotta legritkábban szerepeltetett tagja. Nem véletlenül – a restaurálása jóval azelőtt véget ért, mielőtt a TC által Belsőség-közelbe kerültem volna,  azóta meg önhibánkon kívül Csipkerózsika-álmot alszik a garázsban.…..
kár-park Ez a méreg, nem a cián 2009.01.17 01:41:00
A Totalcar csapatából ketten is hosszan tudnánk ecsetelni, hogy egy húszéves Toyota Corolla felújítása mennyi pénzt, időt, energiát és vesződséget igényel. Pedig Karotta és én nem is a saját kezünkkel építettük meg imádott Hachirokuinkat. Történetünk főhőse viszont három…..
A szokásosnál többet lapozgatja a krízisről szóló híreket? Hirtelen drágának tűnik a szerelője? Megfordult már a fejében, hogy a válság miatt elhalasztja az autócserét? Esetleg kisebbet vesz? Tart tőle, hogy fel kell adnia az autótartást? Új rovatunk, a Válságblog segít a…..