Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cornholio

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi az oka annak, hogy a mecsetek a körülvevő házakra, utcákra 45 fokban elfordítva épülnek? Egy ideje tudatosan figyelem amerre járok, földről, repülőről:  Kuwait, Emirátusok, Szaud Arábia,- mindenhol így van, tehát ebben valami koncepció van, gondolom valami vallási oka…..
Egyes vállatok óriási összeget képesek fizetni néhány négyzetcentiméter felületért egy-egy sportverseny legjelentéktelenebb résztvevőjének is, ha annak gazdaságilag értelmét látják. Az autósport reklámértéke nagy, erre pedig évtizedekkel korábban rájöttek a marketingesek.…..
Subba Ügető az autópályán 2012.05.10 13:15:34
A hülyeség határtalan, én végig sem néztem, te is csak akkor ha fel akarod idegesíteni magadat. ..
  Már száz évvel ezelött is volt Marosvásárhelyen kerékpár verseny . Petra fedezte fel Pesten a Közlekedési Muzeumban a plakátot , kösz Petra!..
cornholio 2012.03.16 10:53:34
A Magyar Nemzeti Bankról szóló törvény Unió elé kerülő legújabb szövegtervezete már Magyar Nemzeti Sperma- és Jegybankot említ. „A folyószámlát eztán szó szerint kell érteni” – említi a törvényjavaslat preambuluma, egyúttal leporolva a régi viccet is:…..
Steve Jobs halálával elveszítette az egyik fő mozgatórugóját az Apple - de milyen irányba indulnak? Segítsenek a Kedves Olvasók a cégnek!         Mi lesz most az Apple sorsa?..
  Megtaláltuk Budapest valószínűleg legjobb ár/érték arányú reggelijét! Bár a Vármegye utcai Mandiner-főhadiszálláshoz elég közel van, eddig méltatlanul kevés figyelmet fordítottunk a Palotanegyed tengelyét adó Bródy utcai Olasz Intézet kávézójára, pedig van miért.…..
Kivel mással kezdhetnénk a sort, mint Brian Jones-szal, a Rolling Stones első gitárosával? 1969-ben találták meg a medencéjébe fulladva, a vizsgálatok szerint az évek óta tartó folyamatos bulizástól legyengült szervezete és az emiatt kialakult, egyre súlyosbodó asztmája volt a…..
Modorosblog A Tagbaszakadt 2009.11.18 11:04:00
 Visszatérünk a Társasághoz, és egyben a külsőségekhez, születési adottságokhoz.-Mert ugye a vaddisznó és a férfi is száz kilónál kezdődik, háhhá, akkor kérek szépen még egy korsó Dréhert, előételnek egy hortobágyi palacsintát, utána pedig ezt az olyan szépen…..
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
Modorosblog Az Asszimiláns 2009.09.17 14:16:00
Írtam már a külföldre szakadt hazánkfiairól jó régen, volt (és lesz!) olvasói levél is, de még korántsem merítettük ki a témát. Mindenképpen ki szeretnék térni a görcsösen beépülni, alkalmazkodni kívánó bevándorlókra - a megfelelési kényszeres külföldire. Az első…..
Tardai történetek Hatvankettő 2009.05.15 11:00:00
Az év muffja partira nem egyszerű bejutni. Kockának és Benőkének mégis sikerült. A behízott fejű amorózó meg addig őrjöngött a vendéglistás pultnál, hogy ő a Szalóki, pontos i-vel, plusz egy fő, és még kurvára nincs bent, mert látják, itt van kint, hogy az addig békésen…..
cornholio 2009.05.15 11:32:43
Tardai történetek Ötvenhét 2009.05.04 08:00:00
Tarda az extrém sportok bölcsője. Már akkor az volt, mikor az arcok nem csupán az izgalom miatt keresték a veszélyt, hanem jött az magától; alapban nem volt egyszerű talpon maradni a felső kocsmától hazáig a jegeces úton lefelé, persze félrészegen, matt sötétben, vagy uralni a…..
  Cikkünk tanulsága: a legkisebbtől a legnagyobbig bármi lehet jó női autó, csak jól kell tudni hordani. Smarttól GMC Yukonig mindenféle szerepel a tesztben, csak győzzék olvasni. Vélemények az azonos című cikkünkről...
  Csöbörből vödörbe, vagy káoszból a rendbe? Budapesti közlekedés friss szemmel. Vélemények az azonos című cikkünkről...
w Honfoglalás 2007.02.22 08:30:00
Tipikusan olyan téma, amiről holnap hajnalig lehetne írni, de hát egy cikkbe ennyi fér. Itten még hozzáfűzném azt, hogy persze ha azt a stratégiát választjuk, hogy áthúzzuk ide a határon túli magyarokat, azzal egyben elismerjük végleg, hogy a területekről lemondunk. Ezt azonban…..
cornholio 2007.02.22 08:32:43