Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grafikusmsz

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fotorealisztikus grafika csak egy karnyújtásnyi távolságban van, ez már szinte megkülönböztethetetlen a valóságtól...
grafikusmsz 2018.02.10 09:13:44
@Pootj: természetesen sokszáz grafikus, és kvázi minimálbérért, mert a játékosok fizetni nem akarnak majd a játékokért
Elizabeth Taylor mindössze 16 éves volt, amikor a Life magazin készített róla egy anyagot, amihez szerencsére fotózás is tartozott. Egy fotózás, ami gyakorlatilag egyenesen szexszimbólum státuszba emelte. Hogy mi kellett hozzá? Egy jó ruha, a megfelelő fotós, no meg a nejének a nyaklánca...
Tegnap éjszaka érkezett a hír: Meghalt Carlo Pedersoli, alias Bud Spencer. Bevallom, egy fél percig azon tűnődtem, ki az a farok, aki már megint ezzel a hülyeséggel eteti a népet. Az öreg halálhírét az elmúlt öt évben négyszer lebegtették be, a legdurvább három éve volt, amikor KÉT teljes napig…..
Nem igazán értem a kultuszt Christopher Nolan filmjei körül, sőt, a Sötét lovag körülötti kultusz egyenesen felháborít. Nem értem, hogyan gondolta bárki is, hogy képes jobbat alkotni Joel Schumaher mellbimbós Batmanjénél? Nos, Nolan úgy gondolta, neki ez menni fog, sőt, azt hitte, hogy más területen…..
grafikusmsz 2016.04.02 08:35:00
@Pöff: a legrosszabb válasz, hogy csináljon jobbat. Véleménye lehet mindenkinek, nem kell ahhoz jobbat csinálni, hogy eldonthesse valaki, tetszik-e vagy sem egy adott mű.

Mátrix 1 volt jó, de az is merített, komplett shotokat is pl a Dark City c. filmből. A folytatások elég szarokat lettek.

Inception meg nagyon jó, elgondolkodtató, vizuális szempontból is ott van.

Régi költők, írôk is feldolgoztak régebbi írásokat, inspiralodjon, miért ne tehetnék meg a filmesek is?
Eltekintve attól, hogy Stohl Buci olyan fejet vág az egyik képen, mint aki éppen most akarja leszakítani valakinek a fejét és belehányni a tüdejébe, az István a király legújabb feldolgozásához (IK30, baszki, ez a hivatalos neve) készült felirat és állatfej igencsak indigóval…..
Mindig tudtuk, hogy vastag arcbőr kell ahhoz, ha valaki politikus akar lenni. Hoffmann Rózsa ismét bizonyította ezt a tételt: most éppen 49 középiskolai pedagógus nyílt levelére reagált olyan mértékű kamuzással, amit tanítani kellene. A kérdés akkor a legszomorúbb, ha eszünkbe…..
Chris Roberts fejlesztőlegenda, ezt nem nagyon lehet vitatni. A kilencvenes években a Wing Commander sorozattal és a Privateerrel olyan űrszimulátorokat készített, amiket nagyon sokáig nem lehetett felülmúlni. Aztán sokak bánatára Roberts hátat fordított a játékiparnak, és az…..
  Kedves, illetve kedvetlen Olvasóink! 8-)) Örök dilemma, egymásnak feszülő ellenvélemények - hívők, rajongók, ellenzők, szakértők vitáznak-harcolnak egymással vehemensen a világháló megannyi fórumán: valóban ilyen nehéz lenne kiválasztani a számunkra megfelelő…..
Sokszor esett már arról szó, hogy Hollywoodban elfogytak az ötletek. Sopánkodtunk, átkozódtunk, ráztuk a fejünket. De nem veséztük ki még ki igazán a témát, ám danialves küldött egy szép hosszú cikket erről a problémáról. Köszönet érte. Kezdődjön hát mondandója. A…..
Subba Budapest 2012.05.22 14:53:00
 ..
grafikusmsz 2012.05.22 15:56:28
Margat, vagy al-Marqab arabul Qalaat al-Marqab a Szentföld legnagyobb keresztes lovagvára, a Szent János Ispotályos Rend egykori erődje Bánjász közelében, Szíriában.   Krak des Chevaliers és a Szaladin-citadella után a legjobb állapotban megmaradt szíriai várrom. Az 5,7…..
Sherlock Holmes karaktere az egyik legtöbbet megfilmesített regényhős, 1900 óta nem volt olyan korszaka a filmművészetnek, amiben ne készült volna legalább egy Holmes-film, de erről bővebben Hamlet kolléga cikkében mesélünk az Indexen - itt inkább a tévés adaptációkkal…..
Vagy Molnár F. Árpád végre vásárolt egy tévékészüléket, és rácsodálkozott a jegesen vibráló gonosz dobozra, vagy a Vodafone-nak mégis van humorérzéke. Esetleg a reklámügynökségének. Az október elején feltűnt videó, a Piros Pirula Projekt Üzenet című filmje ugyanis…..
A nevem Kovács Béla, otthonom az Óvilág. Ha bajban vagy, megtalálsz. És ha te okozod a bajt,... én talállak meg téged. Így kezdődik az Extropia Games programja, a magyar flashjátékfejlesztés újabb büszkesége. A Budapesten játszódó, film noir hangulatú játék műfaját tekintve…..
A Random feltette a kérdést a saját rajzolóinak: Mely képregényrajzolók gyakorolták rád a legnagyobb hatást, illetve ki az, akinek legszívesebben oltárt emelnél otthon? A folytatásban a Posztnukleáris Kávé rajzolója, Budai Dénes ismerteti velünk fő influenciáit. Rajz…..
Appleblog Letölthető az iOS 4.3.1 2011.03.26 07:13:00
Tegnap, egy hosszú nap éjszakáján töltöttem le az iOS 4.3.1-at, sokan már az iPad 2-jükre, én még csak úgy. Hivatalosan nem javítja a hivatalosan be nem ismert akkufogyási mizériát, akik tapasztaltak csökkenő üzemidőt (én nem), azok írják meg, éreznek-e mégis…..
grafikusmsz 2011.03.26 15:34:47
@Bokortalan Lajtalan:

latszik, hogy andriodos vagy...valahogy az androidos tobbet fikazzak az iPhone-t, mint az iPhone-osok az androidot. Az androidnak azert nagy a piaci reszesedese, mert sok telefongyarto valasztotta. Ennek ellenere, a legtobb gyarto inkabb fejleszti tovabb a sajat OS-et (pl a Samsung is), nehogy fuggenie kelljen a Googletol. Jo az android, kurva jo, de pont azert valasztottam az iPhone-t, mert elegem volt az ilyen olyan custom romoktol, buheralt telefonoktol. Az iPhon-nal csak 2 bajom van. email hangot nem tudok valasztani, nem jatszik le flash oldalt. Valahogy nem is hianyzik...