Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chaos

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Adios, Amiga! 2010.11.03 11:21:39
Eladó a húsz évvel ezelőtt (huhh, belegondolni is rettenetes) minden gémer vágyálmának számított Amiga gépek márkaneve. A maga idején igen népszerű, és magyar pénztárcához mérten rettentő drága gép évekkel előzte meg a korát, olyan dolgokat tudott már a nyolcvanas évek…..
A német és angol piacok után Magyarországon is bevezetik a klasszikus társasjátékok és a LEGO ötvözetéből született építhető kollekciójukat. Az elemeket és a dobókockákat is először meg kell építenünk, így már ekkor elkezdődik a játék, amit minden alkalommal…..
Jön az év vége, elárasztanak minket a különféle Apple-termékek, eladók és vásárlók keresik egymást rajtunk keresztül, úgyhogy komoly döntést hoztunk: mostantól év végéig kéthetente írunk valamilyen kiegészítőről, kütyüről, és megpróbáljuk eldönteni, hogy érdemes-e…..
Chaos 2010.09.10 12:15:31
Pár napja kaptam a Joobili fejlesztőitől egy emailt, melyben azt írják, hogy nagyon örültünk neki, hogy "(...) a Szig.it nemrégiben megosztotta az olvasókkal eredményeit is. Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozunk mi magunk is, amikor nyilvánosságra hozzuk a Joobili Sziget 2010…..
Kellene valami olyan szabály, hogy közszolgálati és szolgáltató weblapokat kötelezően használhatóra kell megcsinálni. És kellene egy olyan megoldás, amivel ez ellenőrizhető is. Sokat segítene ez abban, hogy olyan használhatatlan förmedvények, mint a Szegedi Közlekedési…..
Robin Hood története annyi feldolgozást megért már, hogy szinte lehetetlen követni. Az egyik leghíresebb valószínűleg a Kevin Costneres változat. Nos, abban hangzik el az a mondat a bíró szájából - amikor már az aranyat is elrabolják a lázadók -, hogy "És idén nem lesz…..
Chaos 2009.12.03 08:05:00
@Konrad: Picit változott valóban, őszig megfigyelhető volt, hogy kicsit olcsóbb termékeket kerestek - a karácsonyi rohamtól kezdve azonban ez visszaállt, minden jól fogy. Gyerekjátékokkal foglalkozunk, ez egy kicsit speciális terület, aláírom.
Vezetékes netet szeretnék bekötni. UPC és T-Home különböző okoknál fogva nem jöhet számításba. Úgyhogy gondoltam, megkérdezem Twitteren, hogy kinek mi a tapasztalata alternatív szolgáltatókkal.A szempontok: a XII. kerületben legyen elérhető a szolgáltatás. Viszonylag…..
Halála előtt mindössze 800 ezer követője volt a popsztár facebookos rajongói oldalának. A tragédiát követő hetekben viszont extrém népszerű lett az oldal. Sőt, mostanra az eddigi csúcstartó Obamát is sikerült megelőznie. A Michael Jackson rajongói oldal a Facebook története…..
A "további 15 százalék kedvezmény" Hervis-nyelven azt jelenti, hogy "vagy az eredeti kedvezmény vagy a 15 százalék". Hogy ez ellentétben áll a magyar nyelvtannal, illetve a hirdetésük tartalmával? Naná, ez a szép a magyarországi bolti akciókban. Doci füstölög…..
Hát így, 12 lépésben.Via Gizmodo..
A kipusztulás fenyegeti a kékúszójú tonhalat (Thunnus Thynnus), az ok: túlhalászás.  A WWF keddi közleménye szerint azonnal be kell tiltani a faj halászatát, ha meg akarjuk menteni. A kékúszójú tonhal állománya a Földközi-tengeren az utóbbi két évtizedben nyolcvan…..
Chaos 2008.11.19 10:11:34
Szeptember 1-el új világ köszöntött ránk idehaza, köszönhetően a megváltozott törvényi szabályozásnak. Aki kicsit is komolyabban foglalkozik online marketinggel, biztosan szembesül a következményekkel.Nézzük, mi változik!A legkevésbé problémás dolog a spam-ek…..
Dirk Gerkenst, az RTL Klub vezérigazgatóját választotta a magyarországi médiaipar legbefolyásosabb szereplőjének a Marketing&Média című szakmai lap, vagyis az újság tizenöt fős szerkesztőbizottsága, és három újságírója. (A szerkesztübizottság tagjai maguk is a…..
A Szonda és a Gemius márciusi adatai szerint jelentősen megnőtt a magyar hírszájtok látogatottsága: Míg februárban 1,08 millió látogatója volt a 10 legnagyobb híroldalnak, addig márciusban ez a szám már 1,2 millió. A legnagyobb növekedést a ma.hu oldal mutatta, de a hirszerzo.hu…..
Egy téma, amiről szó esik szinte minden kerekasztal-beszélgetésen, ahol a sajtó jeles és kevésbé jeles munkatársai a magyar sajtó aktuális problémáit taglalják: a cikkeknek álcázott PR-anyagok elszaporodása. A politikai napilapok képviselői elsősorban a bulvárlapokat…..
A Beugró szinte biztos, hogy folytatódni fog, ha nem is ilyen formában, és ha talán nem is a Tv2-n. Legalábbis ezt mondta nekünk Kapitány Iván, a Tv2 szeptemberi műsorstruktúrájából nemrégiben kiradírozott műsor producere. Kapitány szerint a Tv2-vel nem a műsor gyártási…..
Az alaptermék függőiként megkóstoltuk a Red Bull Colát. Drámai hír, most is fahéjasat böfögünk tőle. Fura dolog, hogy a cég, amelyiket a világon mindenki irigyel, amiért kitaláltak 1 darab, nyilván 5 forintért előállítható terméket, amit negyvenszer többért tudnak…..
Már jó ideje tesztelik az Apple iPhone második változatát, és az Engadget szinte mindent kiderített a sokak által várt mobilról. A korábbi híresztelésekkel ellentétben a 3G iPhone ugyanolyan felépítésű, mint az elődje, kicsit vastagabb, és a telefon hátulját nem fém borítja,…..