Regisztráció Blogot indítok
Adatok
250ce

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ezzel most nem leszek népszerű, de bevallom, sosem rajongtam a Nissan GT-R-ért. Szép dolog, hogy a Nissan ekkora menést ennyire olcsón mér, de talán pont emiatt nem találok benne semmi izgalmasat. A motorjával és az összkerékhajtásával, mintha túlságosan magától értetődne,…..
December 16-án derült ki, hogy melyik az a hét autó, amelyik esélyes az 2014-es Év Autója címre. Mivel szívünk mélyén mindannyian szeretnénk egy kicsit Csikós COTY Zsoltok lenni, ezért megcsináltuk a saját szavazásunkat. A játék egyszerű: nincsenek értékelési szempontok,…..
Belsőség A Ponton bosszúja 2014.01.16 10:16:35
Egy barátom sztorija, mellesleg két állólámpás Mercije és egy Fecskéje van. Alapvetően egy hétköznapi életben szupernormálisnak tűnő egyed, aki titokban Mercedes-harácsoló elmebeteg, orvos nem látta, Pontonja nem volt még. Mostanában épp lakást újít fel. Rövid a sztori.…..
250ce 2014.01.17 14:33:20
@1127ccm: Domsjö
Az új-zélandi kormány közlekedésbiztonsági kisfilmje olyan, mint egy horrorfilm, amiben egy ponton reménykedsz, hogy elkerülhető a vég. De a pont nem ott van, ahol gondoljuk. Akkor már késő. Elképesztő, hogy hogyan vezetnek az emberek. Kétféleképpen osztályozom a dolgot…..
Mohó Hiénák, figyelem, a Michelintől származó ajándékaink megváltoztatják az életedet. Például, aki eddig nem viselt baseball-sapkát, az mostantól igen. Akinek eddig nem volt egérpadja, annak lesz. Akinek eddig csak akkor tűnt el a jég a szélvédőjéről, amikor leolvadt, annak…..
250ce 2013.12.23 14:31:45
166
TComment Rossz neked, ha letolsz 2013.12.18 06:34:04
Magyarországon a törvény azokat védi, akik a belső sávban félemlítik meg a többi közlekedőt. Elég, ezen változtatni kell. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Elvileg hírzárlat volt, arról volt szó, hogy tilos fényképezni. Azért becsúsztattam a kis gépet a hátizsákba, hátha mégis, Japánban sosem lehet tudni. Szüntelen hajlongások között minden kérdésre elhangzik egy-egy hai, vagyis igen, de azt nem tudom, hogy mondják a nemet. Amikor…..
Most pedig köz- és jószolgálatilag egy tisztán caveat emptor, azaz óvakodjon a vevő témájú poszt következik. Van a borotvakéssel történő borotválkozás elkezdésének egy rákfenéje. Amennyiben a Lelkes Kezdő autodidakta módon vág bele, és nincs tapasztalt, őt…..
250ce 2013.06.07 12:48:33
@GBL: Igen ám de a Gold Dollar-t legalább meg lehet.
250ce 2013.06.07 12:51:52
@yoichi: Szegény állatok...
A most bemutatott legújabb film, a Skyfall egy hangsúlyosan erre kihegyezett jelenetében Bond nem akármivel, nem akárhogyan, hanem bizony szappannal, pamaccsal és borotvakéssel borotválkozik. James Bondot én bizony szeretem. Nem is várunk hát soká egy-egy új epizód…..
Ezt a szépséges akvarellt kaptam – sajnos csak így, elektronice-pixelice-fakszimile. Alkotója Merényi Dániel, akit ismerhetünk úgy is, mint a Napirajz Grafitemberét, meg úgy is, mint azt a bátor srácot, aki félrerakta addigi sokéves reklámgrafikus-egzisztenciáját, és kiment…..
250ce 2012.10.22 07:42:03
@arszab: nem is tudtam, hogy a bringák is érdekelnek.
Egy ilyet én is elfogadnék
...mondta Papp Tibi és Csikós, amikor együtt megnéztük ezt az önmagában friss, valójában régebbi (javarészt még VHS) felvételeket összegyűjtött videót. Bizony, lehet valami igazuk, az erős, könnyű, elsőkerekes kisautó + csatolt lengőkaros futómű-kombináció már a 205GTI-t…..
Pamacs és penge Utazz pamaccsal 2012.06.22 11:22:00
Itt a nyár, a vakáció, a hosszabb kiruccanások ideje, no meg a kötelező, kapcsolódó témájú cikkek garmadája a sajtóban meg a blogokon. Nálunk ez a szál szerencsére semmi erőltetettséggel nem jár, mivel éppen, hogy fontos aspektusa ez a blogunk objektívjének fókuszában álló…..
A legőrültebb megoldások nem zsenik fejében születnek, hanem a szükség szüli őket – erre jutottam ennek a szörnyetegnek a láttán. Harminc henger dolgozik öt sorban, hogy összejöjjön az a háromszázegynéhány lóerő, ami a végén megmozdíthat sok tonna halálos vasat. Az…..
250ce 2012.06.08 08:20:28
@leganza: "A k...a a...t a németeknek! Miért vesztették el a háborút?" Ezt a feleségem nagyapja szokta mondani, aki a háború elvesztése után fogságban is volt néhány évet, szerencséjére franciaorszában. Ehhez egy kis történet: néhány éve amikor még magyarországon éltünk, kértük a feleségemnek is az állampolgárságot, visszahonositás cimén (max. 2-rendű felmenő magyar állampolgárságát kellett bizonyitani) Hiába vittük a papirokat, hogy magyarországért harcolt a magyar hadseregben, ezért esett fogságba... . A sors fintora, hogy attól az országtól amely ellen harcolt, attól veterán nyugdijjat kap, kedvezményeket stb.
Suttyomban készítették angol betegek a Ray Mallock Racingnél, vállalva a Nissan haragját, mely azonnal teljes mellszélességű támogatássá változott, amint kiderült, hogy ez a furcsa izé bizony képes porba döngölni a szupersportautók krémjét is akár. A Juke R szabad utat kapott.…..
Király Ferenc 38 éve tudja, számára egyetlen autó létezik csak a világon. 26 éve az az autó az övé. Tanulság: autóvallást alapítani nem könnyű, de egy karcagi garázsból is lehetséges. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
250ce 2012.05.23 09:49:20
@tsc666: Nézőpont kérdése. Szerintem azóta öt kategóriát romlott az autók belseje és sajnos a felsőnek mondott kategóriák is.
Gyuri autója azonnal az érdeklődés középpontjába került, ahogy megláttuk a képeket. Nem volt egyértelmű a szerkesztőség álláspontja, hiszen volt, akinek tetszett, volt, aki rondának látta, de a befektetett munka alapján mindenképpen megérdemelte, hogy díjazzuk. Hiszen a…..
250ce 2012.05.18 07:23:15
@Gyurma73: Azért a coupe jóval régebbi kifejezés, már a háború előtt is használták, ha jól tudom. Nekem van egy állólámpás cou.., szóval egy 2 ajtós állólámpásom. Eddig azthittem coupe. ;)
250ce 2012.05.18 08:07:43
@Gyumma: le se sz...d a sok fikázót. Ez egy ilyen oldal. A gép mögül mindenki okos. Aki rakott már össze autót az tudja mennyi munka van benne. A motortér festése nagyon profi, biztos sokat kellett vele bibelődni. A hátsó oldalablak maradt a 2 ajtósé? A C oszlopnál toldottad?
Pamacs és penge Borz az űrből 2012.04.06 14:28:00
Megkaptam tesztelésre a Mühle legújabb generációs szintetikus szálú pamacsát. Nem tudom, melyik jelző illik rá jobban: az, hogy űrkorszaki, vagy az, hogy simán varázslat. Ez a sörte a Mühle házi fejlesztése, méghozzá az aktuális, a legújabb generáció. Silvertip Fibre®…..
Jöjjön ismét a kardos márka, de más, sokkal ritkább műfajban: megkaptam az újjászületett Wilkinson borotvakésemet. Már nem is emlékszem, hol vettem, de nagyon tetszett: a márka borotvakésben igen ritka (azóta sem láttam, igaz, már tudok olyat, aki egyszer szintén látott…..
250ce 2012.03.14 09:14:25
Úttörő vállalkozás indult az amerikai borotvapiacon: fizess elő, és havonta megkapod a nem neves márkájú, de jól működő pengéből az adagodat – mindezt fiatalosan, humorral, a fogyasztói társadalomtól való nagyobb függetlenség kellemes érzetével. Ez a Dollar Shave Club.…..
Már maga a filmre vett előzési manőver is megérne egy misét: forgalomtól elzárt területen át, kanyarban bukkan fel a fekete Mazda, majd belassít, és összetöri saját magát a kiszámíthatóan mozgó öreg vason. Nem ismerjük túl közelről az orosz közlekedési kultúrát, de…..
250ce 2012.02.17 14:07:38
@Perverz Matyesz:
A fakabátok elég nyugodtan viselkedtek.
Pamacs és penge Szintipop 2012.01.25 12:08:00
Külföldön dolgoztam jó két hetet (már A hét bloggere interjút sem láttam élőben), s persze nem jöttem üres kézzel. Valahol ugyanis ott vigyorgott rám ez a SuperMax készlet. A sörte rikítóan fehér színű szálai messziről sikították, hogy nem, mi nem vagyunk természetesek,…..
250ce 2012.01.25 13:01:42
Péntek reggel láttam a DS-t. Ha motor lenne, Baowah azt mondaná, hogy patkány, lehet pár ilyenből válogatni a Sebesség Oltárán. Most én mondom erre a Citroënre, hogy patkány, de nem koszspray-vel és kamurozsdával, hanem igazi rohadásokkal, évtizedek horpadásait magán hordó…..
250ce 2012.01.16 08:08:53
@Pepejoe: ezt megcáfolnám. a 123-ason olyan fék van, mint kevés mai autón, nem tudom elképzelni, hogy egy citromon jobb fék lenne. A fekvőrendőrt, meg simán acélrugóval ugy abszolválja, hogy észre sem veszed, hogy átmentél rajta.
Két nehezen induló koreai autó, mindkettő dízel. A Hyundai baja két fillérből megoldható volt, a Kia javítása viszont egy jobb használtkocsi árába került. Mai cikkünk blogposztja...
250ce 2012.01.12 08:15:15
@rDave: Ezt 110%.osan az üzemanyagra lehet fogni
Vettem egy Daimler-Benzt. A napi használatú Honda Spacy robogóm mellé járni, szállítani, utazni, gyűrni. Ki az esőbe, latyakba, tűző napra, utcán parkolásra, ridegtartásra. Budapestre, Balatonra, Olaszországba, bárhová. A mostani 26 éves helyett lett - csak, hogy képben legyenek.…..