Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mirko vosátka

264 bejegyzést írt és 773 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sír, mert rájött, hogy ennek vége, de a barátai tartjákNem Pesten történt, amit hallotok, ott ily regényes dolgok nem történnek. * (Szentendrén viszont igen.) A tavasz zsendülése eszembe juttatta azt az estét, mikor Galambék konyhájában zokogtam egy régi március 20-án. (Aznap van Galamb…..
mirko vosátka 2017.03.25 22:53:18
@Gergő4inda: ott a pont, köszönöm a Férfiak, és nem a kamaszok nevében!
mirko vosátka 2017.03.25 22:59:00
@good4you: nem akarom védeni a férfiakat, mert nagyon sok éretlen pöcs van közöttük. és teljesen igazad van a kegyes hazugságokon alapuló sok-sok kapcsolatról is. tényleg sok ilyen van. de ez nem azt jelenti, hogy a férfiak úgy általában képtelenek a mélyebb érzelmekre, amit írtál.

sok oka van, hogy a férfiak tényleg jelentős része miért marad éretlen felnőtt korára is. erről függetlenül vannak normálisak is, és a nők rendre nem őket választják :D hát akkor így jártak.
mirko vosátka 2017.03.26 21:02:37
@good4you: fuhhh, ezek tényleg bonyolult problémák. tök jók a felvetéseid, mindegyikhez tudnák írni több bekezdést, amik eszembe jutottak miattuk.

az első gondolatodra, a családapákról, én azt mondanám, hogy ha jól megnézi az ember az ilyen párkapcsolatokat, és a benne résztvevőket, akkor azért tényleg igaz a régi közhely, hogy kettőn áll a vásár. és ez igaz a kevés, de létező jól működő kapcsolatra is, ott is a két ember rakja bele azt, amitől működőképes lesz.

én ha végignézem a környezetembne lévő olyan párokat, akik diszharmonikus kapcsolatban élnek, mindig azt látom, hogy nem általában férfi és női problémákról van szó, hanem egyes személyek béna viselkedéséről és éretlenségéről. van egy ismerősöm, akit tökre kihasznál a csaja, de én nem gondolom azt, hogy azért, mert a nők ilyenek.

másrészt nekem is voltak olyan lányok az életemben, akikhez negatív élményeim kötődnek, de amikor utólag visszagondolok, tök jól látom, hogy nem azért ment szét egy kapcsolatom, mert a nők ilyenek meg olyanok, hanem mert az a konkrét csaj képtelen volt az együttélésre (utólag mindig örülök is, hogy nem maradtunk együtt), meg persze én is hülye voltam, szóval a saját szerepem is fontos egy kapcsolat gajra menésében.

szóval ne legyél ennyire borúlátó :))) nem éri meg :)
  Ami azt illeti, az elmúlt hetekben kicsit háttérbe szorítottam az online ismerkedést, legalábbis az új ismeretségek kialakítását, na de ugye az ember lánya akarva, akaratlanul is belefut dolgokba, ha csak nem törli magát ezekről a fórumokról. Szóval unalmas perceimben úgy alakul, hogy néha…..
mirko vosátka 2016.10.20 22:00:44
@Terézágyú: férfiként meghívni a lányt az első randi az elsősorban szimbolikus dolog, és nem anyagi kérdés. aki még ennyit se akar vállalni, az miért akar bármit is egy nőtől? ez olyan, mintha elkezdenénk sopánkodni, hogy mekkora izommunka kinyitni az ajtót egy nő előtt. akinek ez is már erőfeszítés, annak ott a netes pornó.
Habár már több mint három és fél éve koptatom ezeket e virtuális fehér lapokat, s többnyire kendőzetlenül leírom az érzéseimet, a velem történteket vagy a kiakasztó furcsaságokat, mindvégig igyekeztem ezt úgy tenni, hogy ne bántsak meg másokat. Igen előfordult, hogy számomra meghökkentő történetek…..
mirko vosátka 2016.10.05 16:18:45
@ZoliÚjra: azért az eddigi kommentjeidből nem úgy tűnik, hogy ne érdekelne a dolog, sőt, te vagy aki az egészet felhozta, aztán újra és újra egyre vadabb hülyeségekkel kiegészítve tálalja, folyamatos önellentmondásokba keveredve.

jól mondja Leylandi, az úr a pokolban is úr. nem hagyom fizetni a lányt, főleg az én italomat nem, és utána nem állok neki hisztizni 3 év múlva nyilvánosan, mert kikosarazott. ha én minden hülye csajt nekiállnék kiírogatni, aki előfordult az életemben, akkor a fél életem rámenne. te meg azóta is egy eseten görcsölsz, hisztizel, bizonygatod :DDDD
mirko vosátka 2016.10.06 02:19:36
@Leylandi: kezdek hajlani arra, hogy ezt a figurát a bloggazda találta ki, hogy szórakoztasson minket :D

de viccen kívül: Anticinderellának óriási szerencséje van, hogy le tudott lépni a kávézóból, mielőtt zolika ott is be nem kattant volna. erre azt mondom, hogy megérte kifizetni az italát, csak nehogy ott is műsort csináljon. habár az ilyenek általában a monitor mögött bátrak csak. kezdek kételkedni a feleségben, meg gyerekben, hiszen azokhoz ki kell mászni a billentyűzet alól :)
mirko vosátka 2016.10.09 21:24:10
@Anticinderella: a család mellett még megbolondulni is van ideje. ilyen a tökéletes férfi :)
Ha nem jött be hát nem jött be, tovább kell lépni, szóval már nem agyalok túl sokat azon, hogy nyitott vagyok-e az új ismerkedésekre, nem erőltetem, de nem is búsulok hónapokat egy-egy félresikerült történet után. Na igen, ez az amire már sem időm sem energiám nincsen, egyszerűen egy alapigazság…..
mirko vosátka 2016.09.07 01:18:49
@Anticinderella: vannak nekem is sztorijaim, csak én nem tudom olyan jól megírni mint, te meg nyilvánosan nem is merem )
mirko vosátka 2016.09.07 05:54:59
@Anticinderella: szívesen mesélnék, csak lehet, h nem is olyan érdekesek. de amúgyis lógsz nekem borral :D
mirko vosátka 2016.09.07 06:13:01
@Anticinderella: mél? facebook? nem tudom, mi az illő. dobhatok neked egy mélt?
Kezdem úgy érezni, hogy az ember olykor fizikai tüneteket produkál, ha a lelke nincs rendben. Na igen egy kicsit megint kidőltem, bár könnyen lehet, hogy a kora reggeli bőrigázás a dolog oka, s semmi köze az egésznek a lelkemhez. Mit van mit tennie, legalább van időm egy kicsit gondolkodni, s…..
mirko vosátka 2016.09.07 05:59:16
@Anticinderella: óóóóóóóóóóóóóóóó, akkor minden világos. ezek csak szmpla hülyék voltak, vagy hátsó szándékuk volt. parfümillat!!! ó anyám. ekkora baromságra hivatkozni. viszont jó hír, hogy megnyugodhatsz, mert nem veled van a baj. sok a hülye. ráadásul tényleg az van, ahogy írod, h az összes házas férfi, meg tata ott lóg a párkeresőkön, mert azt hiszi, hogy szexpartnerkereső. meg mondjuk ehhez hozzájön, hogy önkritikájuk se sok van, tehát minden megereszkedett pöcs schwarzeneggernek hiszi magát. de végül is ez neked részben jó hír :)))
Hogyan legyünk szinglik? Már megint egy tipikus amcsi film, ami helyenként mókásan, olykor pedig meglehetősen szürrealisztikusan ábrázolja a pártalálás, a párra vágyás, s az önámító magány elmeit. Már maga a cím is kissé irracionálisan hangzik, hiszen semmiféle praktikára nincs szükség az…..
mirko vosátka 2016.09.06 03:24:39
@Anticinderella: marha jók ezek a kifakadások :D tényleg nagyon sok a hülye! ja, és lógsz nekem egy itallal :)
mirko vosátka 2016.09.06 12:51:48
@Anticinderella: amúgy sztem hagyd ezt a pufi-dolgot, mert egyáltalán nem vagy pufi. ha mindenáron kategorizálnom kéne, azt mondanám, tök jó csaj vagy, a kifejezés pozitív értelmében. sok fiú azért foglalkozik a külsővel, mert kb a phtoshopolt férfimagazinok nőit látták csak, de velük nem kell foglalkozni.
mirko vosátka 2016.09.07 01:19:53
@Anticinderella: hát leadni pár kilót nekem is le kéne. a leégett nózi meg szexi :)
Bevallom őszintén, Mark Heine képsorozatában a festői kvalitásokon kívül elsőre egész egyszerűen az ragadott meg, hogy víz alatti képekről van szó. Így negyven fokos kánikulában, az irodában izzadva hirtelen úgy éreztem magam másodpercekre, mint a hűs víz alá merülhetnék,…..
mirko vosátka 2015.07.07 10:46:59
@Coco Binky: ez is nagyon szép, köszi!
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! Most egy olyan dologról szeretnék beszélni, ami elsőre furcsán hangozhat, hiszen már a hétköznapokban sem élünk vele. Vagy legalább is pár hölgyön kívül, akik alkalmilag feldobják a strandon, nem sok embert láttam…..
Ha az ember pszichedelikus élményre vágyik, nem biztos, hogy egy flakon olaj, vagy egy kis mosogatószer jut rögtön az eszébe. Dehát ettől zsenik a zsenik, Einstein például rájött, hogy a tér hajlítható, Ruslan Khasanov pedig, hogy a háztartási szerek pszichedelizálhatók. Persze…..
Addig-addig halogattam a szentjánosbogaras posztom megírását, hogy közben minden weboldalon jelent már meg tudósítás a szentjánosbogár-néző túrákról. De ebben a posztban azért egy csöppet több képet találtok :) Merthogy itt van a rajzás, és mint oly sokszor a természetben, a…..
Párkeresős blogokat olvasgatva az az ember benyomása, hogy az emberi párkeresésnél nincs nehezebb műfaj. De akkor mit mondjanak a növények, akiknek a szaporodáshoz hihetetlenül ravasz trükköket kell bevetniük. Ha lenne a növényeknek párkeresős blogjuk, akkor lenne miről…..
Mindannyian gondolkoztunk már olyan dolgokon, hogy például hogyan szaporodnak a hupikék törpikék, ha csak egy nő van a faluban, vagy hogy hol rejtőzhet a kis hableány kopoltyúnyílása, és hogy a csillámpóni ürülék miként festhet? Jason Freeny-ben az a zseniális, hogy nemcsak…..
"Szerinted is dögmeleg van? szerintünk is. Úgyhogy merülj egyet az óceánban, és ha már ott vagy, flash-elj egyet. A cucc teljesen legális, a neve: korallzátony" - így akartam kedzeni eredetileg ezt a posztot, erre lezúdul több hordónyi esővíz az égből. Remélem ettől még nem ment…..
Habár a hippi divat manapság már divatjamúlt, de a pszichedelikus életérzés egyik gyökere azokba az időkbe nyúlik vissza. Ráadásul nem árt elfelejteni a közhellyé vált hippi ruhadarabokat, ugyanis ez az irányzat megtermékenyítőleg hatott a mainstream divatra is, amiből aztán…..
Egy természetjáró blogon általában túrasátrakról szokott szó esni, méghozzá a súly, tartósság, praktikum szempontjából. Na, hát én most jól kivételt teszek, és fesztiválsátrakat mutatok nektek, kizárólag viccességi és esztétikai szempontok szerint. Hiszen itt a…..
Ha eddig még nem létezett olyan mondás, hogy "Lebegek, mint egy medúza", akkor mostantól legyen! Hasonlíthatnánk mindenféléhez a videón látható látványt, szálló pillecukrokhoz, rózsaszín felhőkhöz. De legyen a szó inkább a képeké (szándékos képzavar). Jellyfish Lake,…..
Mi ez, Velence? Dehogyis! Budapest! Madách tér! Már megint árvíz van? Nem, csak a kép beállítása zseniális! Mervai Márk alkotása. Forrás: Mervai Márk Facebook..
ne lenne a brazil őserdőben? ..
A városi gerilláskodás idejét éljük, van gerillakertészet, gerilla kötészet és nemrégiben gerilla kátyúkertészetről is érkezett hír. Ez utóbbi lényege, hogy a kátyúkba kis növénykéket ültetnek - éjszaka - civilek, így hívva fel a figyelmet a lukakra, és egyben…..
Vigyázat, felkavaró tartalom következik! Csak erős idegzetűeknek! Azt, hogy a vasútmániások őrültek, eddig is tudtam. Többek között onnan, hogy én magam is vasútmániás vagyok. Ismerve ezt a szenvedélyt, csak idő kérdése volt, hogy megjelenjenek a vonatvezetős…..
Ezen a blogon az egyhónapos csúszások még kevésnek számítanak, de mostani posztomnak nem is a hír maga a fő mondanivalója, hanem a hír következményei a Börzsöny-imádó turistákra. "Elkezdődött a keskeny nyomközű vasút építése Márianosztra és Nagyirtás között, miután…..
mirko vosátka 2015.05.20 23:27:04
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: szia, igen, a gyakorlati megvalósítástól sok minden függ. de azért reménykedem :)
Igaz, már messze a március, és az áprilisból is kifelé haladunk, de a blogger is ember, és legújabb válogatásomhoz rengeteg gyönyörű magyar fotót néztem át, így érthető, ha elment vele az idő. Sokunknak a tavasz a kedvenc hónapja, és ezen belül a március és az április a…..
mirko vosátka 2015.04.30 16:28:02
@Nagykócsag: pálinkaivó emberként tudom, hogy hogy készül a pálinka ;)
mirko vosátka 2015.04.30 17:37:14
@Kyria: irigyellek :)
mirko vosátka Cukiság Húsvétra 2015.04.05 18:42:07
Nem, nem, ígérem, hogy nem megyünk át cukiság blogba, de megint egy aranyos kis állat, és véletlenül megint ürge. A kíváncsiskodó jószág Táborfalván lakik, a videót pedig a Duna-Ipoly Nemzeti Park osztotta meg. (Amúgy idevág az is, hogy Táborfalván anno működött egy,…..
Nemsokára jövök új posztokkal. Addig is egy kis nyárváró cukiság. Persze az új posztokra nem kell várni nyárig :) Fotó: Oldrex..
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! Mindenki használt már életében alufóliát arra, hogy a szendvicsét abban szállítsa, amíg megeszi. Arra is fogadok, hogy a magyar lakosság java része sütött már krumplit benne tábortűz hamujában. Ennél tovább azonban az…..